Construim Ferme pentru Creșterea Păsărilor: Pui, Găini, Curcani

O fermă avicolă în care păsările cresc în cele mai bune condiții.

Doriți să construiți o FERMĂ DE PĂSĂRI?

Soluția ideală pentru ferma dvs. de pui

Construcția fermelor dvs. de păsări, ouătoare sau de carne, este un proiect pe care preferați să îl încredințați unui expert. Bunăstarea animalelor și o rată de producție ridicată, sunt criterii importante pentru fiecare fermă avicolă. Soluția Frisomat oferă o suprafață liberă optimă, prin folosirea materialelor de înaltă calitate și structură inovatoare, ce poate incorpora echipamentele și tehnologiile specifice (de ex. hrănire). Fiecare fermă concepută pentru creșterea păsărilor poate fi echipată cu tehnologii de ventilare eficientă energetic, structura integral galvanizată asigură durată lungă de viață și ușurință în intreținere.

Ca producător și constructor de hale metalice din profiluri laminate la rece, optimizăm continuu soluțiile noastre constructive pentru a ne adapta cerințelor afacerii dvs. dinamice.

Referințele noastre o dovedesc!

TESTIMONIAL: Toni Khoury - Toneli Holding

Toneli Toni Khoury Testimonial Frisomat

STUDII DE CAZ: Hale pentru Creșterea Păsărilor

STUDII DE CAZ: Hale pentru Creșterea Păsărilor

Finanțare Construcție Fermă Avicolă

Există premiza să fie posibilă finanțarea construcției, modernizării și/sau extinderii Fermelor Avicole din România prin Programul de Susținere sector Avicol.

–> Vezi aici mai multe detalii <–

HARTA - FERME AVICOLE DIN ROMÂNIA

Harta Ferme Avicole Romania Frisomat

Calculator suprafață utilă - Hale Avicole

Two columns
Vertical
Horizontal

CALCULEAZĂ Hala Avicolă- Suprafață SAU Efectivul Pui/Găini Conform normativelor europene și naționale în vigoare.

Rezultate

"{{getWooProductName}}" has been added to your cart

Your service request has been completed!

We have sent your request information to your email.
Issued on: {{ $store.getters.getIssuedOn }}
Payment method: {{ $store.getters.getPaymentType }}
{{ item.label }}: {{ item.converted }}

Doriți să construiți o FERMĂ DE PĂSĂRI?

SOLUȚII PERSONALIZATE – FERME AVICOLE MODULARE, FLEXIBILE ȘI 100% PERSONALIZATE

Noile hale avicole vor fi optimizate ținând cont de particularitățile specifice domeniul de activate și fluxurilor tehnologice dorite. Desigur, veți beneficia de experiența Frisomat de peste 40 de ani, prin integrarea soluțiilor standard, astfel se atinge un grad ridicat de optimizare și rentabilitate al investiției.

Sistemele constructive Frisomat includ structura principală și cea secundară, mai multe variante de acoperișuri și pereți, integrarea de uși mari și pietonale de acces. Pe lângă elementele principale constructive, oferim și o mare varietate de piese de finisaj și sistem complet de preluare a apelor pluviale (jgheaburi și burlane).

Știm cu toții că reglementările naționale și europene în ceea ce prievește bunăstarea animalelor se modifică periodic. Astfel structura metalică și sistemul constructiv modular vă permite ajustare rapidă a halei avicole, fără costuri mari de optimizare și aliniere la normele noi. În plus, înainte de fiecare ciclul de populare și repopulare, trebuie să fiți siguri că spațiile au fost bine decontaminate. Această etapă este deosebit de importantă pentru realizarea unui mediu de ceștere cât mai curat. Randamentul de siguranță microbiologică a puilor poate ajunge la un procent de 80% dacă se respectă intocmai măsurile sanitar-veterinare de prevenire și combatere a bolilor la pui. Sistemul constructiv și materialele de construcție folosite de Frisomat, vă permite decontaminarea, fără a afecta structura sau pereții halei, aceastea fiind rezistente la acțiunea soluțiilor folosite.

SOLUȚIE COMPLETĂ PENTRU CREȘTEREA PĂSĂRILOR- FRISOMAT

Frisomat Proiectează (suprastructura și fundația), Produce materialele constructive, Livrează și Montează ferma dvs. de păsări. Astfel asigurăm control complet, trasabilitate și calitate. Avem experiență în a lucra cu alți furnizori în ceea ce privește integrarea echipamentelor specifice pentru o fermă avicolă (echipamente de încălzire, de ventilație, de furajare, de adăpare, de control computerizat, de colectare de ouă, etc.)

Doriți o hală ușor și rapid de curățat, cu costuri de mentenanță zero? Îl veți obtine: hala dvs. metalică va fi spațioasă, practică, rezistentă, asigurând un microclimat optim,  cu posibilitate de extindere laterală sau în lungime.

harta proiecte Frisomat

Doriți să construiți o FERMĂ DE PĂSĂRI?

Fermă de păsări

Avantaje

  • Deschideri utile de până la 60 m și diverse înălțimi
  • Acoperiș în două ape cu pantă de 10° sau 22°
  • Temperatură controlată mulțumită diferitelor tipuri de izolație
  • Proiectată pentru a fi dotată cu sisteme de ventilație eficiente energetic
  • Integrare completă cu tehnologiile de ultimă oră din domeniul creșterii păsărilor
  • Pereți laterali din material rezistent care nu necesită întreținere
  • Reamplasare, adaptare și extindere facilă

INFORMAȚII UTILE HALE AVICOLE

Doriți să construiți o FERMĂ DE PĂSĂRI?