martie 18 2022 0Comment
cover webinar frisomat

Webinar – Oportunitatea de a Investi in Hale Metalice?

Având peste 900 de parteneri de afaceri, peste 25 de activitate în România și peste 1.000.000 mp construiți, avem șansa să discutăm zilnic cu numeroși proprietari și manageri de companii. Înțelegem că situația geo-politică actuală pe fondul creșterii prețului materiei prime și a surselor de energie, face să fie din ce în ce mai greu identificarea unui orizont de așteptări clare. 

Chiar și așa, din datele noastre, în perioada următoare foarte mulți parteneri Frisomat cântăresc decizia de a investi în noi spații de depozitare, producție sau hale agricole. 
Însă, … sunt mai multe necunoscute:

 • Este momentul într-adevăr potrivit pentru construirea de noi spații industriale sau agricole?
 • Ce se întâmplă cu economia românească în contextul inflaționist actual? 
 • Oportunitățile în vremuri de război:
  • O radiografie a situației macroeconomice a României
  • Identificarea provocărilor și oportunităților în actualul context
  • Perspectivele economice post conflict
 • Care este trend-ul actual în ceea ce privește proiectele de construcții?
 • Care este tipologia antreprenorului care alege în continuare să investească în spații industriale & agricole?

La aceste întrebări și multe altele identificate cu dvs., au răspuns invitații Frisomat România. Aflați informațiile dorite urmarind înregistrarea Webinar-ului de mai jos. 

CÂND?

Miercuri, săptămâna trecută, 23 martie – între orele 15.00 – 16.00

UNDE?

ONLINE – Platforma ZOOM – trebuie să vă asigurați că aveți aplicația instalată. Link descărcare Zoom

CUM PARTICIP?

Pentru a avea acces, trebuie să vă înscrieți completând  formularul de mai jos 👇   Un program FrisoCARE  

IMPORTANT

Înaintea evenimentului veți primi, pe adresa de email menționată în formularul de înregistrare, detaliile de logare/acces în platforma ZOOM.

SPEAKERI

Vedeți mai jos 👇  detalii despre speakeri.

Adrian Negrescu

invitat special
ADRIAN NEGRESCU
Fondator & CEO  – FRAMES
https://framesmedia.ro/

Adrian Negrescu este managerul firmei de consultanță Frames, o companie specializată în servicii de consultanță strategică și de dezvoltare pentru mediul de afaceri și administrația publică centrală și locală.

Având o vastă experiență de peste 30 de ani în business & massmedia, cu expertiză în dezvoltarea de proiecte de consultanță, fonduri europene, startup-uri și macroeconomie, Adrian Negrescu este o prezență constantă în peisajul media românesc, cu sute de apariții la posturile TV & radio, alături de interviuri și declarații pentru cele mai importante cotidiene, reviste specializate și portaluri online economice.

invitat special
PAUL MACARIE
Sales Manager – IBC FOCUS & VICTA
https://www.ibcfocus.ro/

Paul Macarie este Sales Manager al firmei IBC Focus, de peste 10 ani este implicat în monitorizarea pieței de construcții industriale din România. Cu peste 130.000 de proiecte monitorizate, are vastă experiență și cunoștințe despre piața construcțiilor și tipologia investitorului în construcții industriale.

IBC FOCUS este lider de piață în monitorizarea șantierelor si proiectelor de construcții din România. De peste 14 ani oferă servicii specializate ce au drept scop furnizarea de cereri de ofertă către companiile care vând materiale sau servicii în construcții, însă și servicii de marketing targetate către un public țintă.

gazdă
IONUȚ RĂDULESCU
Director Comercial – Frisomat România
www.frisomat.ro

Ionuț Rădulescu ocupă poziția de Director Comercial. S-a alăturat echipei manageriale Frisomat România în 2000. 

Frisomat România Proiectează, Produce, Livrează și Construiește Hale Metalice Industriale, Agricole și Sport & Agrement. Peste 25 de ani de experiență pe piața din România, peste 900 de clienți, peste 1 mil. de mp construiți. 

MODERATOR
CSABA DEMETER
Marketing Manager – Frisomat Romania

frisomatadmin