Disclaimer

Termeni si conditii

Informațiile de pe acest site sunt destinate clienților Frisomat la nivel mondial, dar nu pot fi aplicabile în unele țări. Frisomat va depune eforturi rezonabile pentru a se asigura că conținutul acestui site este corect și actualizat, dar nu acceptă nicio răspundere pentru niciun fel de revendicări sau pierderi care decurg din dependența de conținutul site-ului. Frisomat își rezervă dreptul de a schimba specificațiile produsului în orice moment. Pentru specificațiile actuale ale produsului din țara dvs., consultați afiliatul Frisomat.

Frisomat nu poate accepta răspunderea pentru eventualele viruși care apar pe site, în ciuda tuturor măsurilor posibile luate pentru a evita această problemă. Frisomat nu își asumă răspunderea pentru conținutul sau utilizarea site-urilor web conectate la site-urile Frisomat.

Politica de confidențialitate

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi, ceea ce înseamnă că stocăm datele în siguranță și ne asigurăm că acestea rămân bine protejate. De asemenea, vă informăm ce facem cu datele dvs. atunci când le folosim cu respect pentru a vă servi mai bine.
Începem de la principiul potrivit căruia toată lumea are control asupra datelor personale și fiecare are dreptul să nu o împartă sau să nu o mai împartă cu noi. Această Declarație de confidențialitate precizează informațiile personale pe care le putem colecta de la dvs., modul în care le folosim și cu care le putem partaja. Vă explicăm ce facem pentru a vă proteja confidențialitatea, cum aveți un cuvânt de spus și ce verificări sunt efectuate pentru a vă asigura conformitatea cu această declarație.
Această Declarație de confidențialitate se aplică colectării, administrării, utilizării și partajării datelor dvs. de către Frisomat România. Această declarație de confidențialitate trebuie văzută împreună cu termenii și condițiile noastre de utilizare și cu politica privind cookie-urile. Putem schimba declarația noastră de confidențialitate în orice moment și să punem la dispoziție versiunea cea mai recentă pe site-ul nostru www.frisomat.XX / xxx (completați adresa URL de declinare a responsabilității locale). Această declarație de confidențialitate a fost revizuită și modificată ultima dată la 10 Mai 2018.

SC FRISOMAT SA
Str. Gen. Dăscălescu, nr. 324,
Piatra Neamț, 610200
România
[email protected]
+40 233 231 909

Când se aplică această afirmație?
Această declarație de confidențialitate se aplică atunci când vizitați site-urile noastre web sau aveți contact cu personalul nostru de vânzări și promovare. Vizitând site-urile noastre sau contactând personalul nostru de vânzări și promovare, ne dați permisiunea de a colecta și utiliza informațiile personale descrise în această Declarație de confidențialitate.

Vă colectăm datele pentru a putea efectua serviciile noastre, pentru a vă îmbunătăți și pentru a vă informa cu privire la activitățile noastre, la promoțiile noastre sau la produsele și serviciile pe care le-ați achiziționat. Transmiteți câteva dintre aceste informații direct către noi – de exemplu prin formulare pe site-ul nostru, cu cartea dvs. de vizită, cu comenzile dvs. sau în traficul dvs. de e-mail cu noi, sau obținem o parte din date prin definirea modului în care gestionați produsele și serviciile noastre sau obținem o parte din date prin intermediul companiilor în magazinele de adrese care vă completează informațiile cu informații pe care le pot transmite nouă sau le obținem prin cookie-uri pe site-urile noastre.

Distingem diferite tipuri de date cu caracter personal. Ele ne permit să propunem și să oferim produsele și serviciile noastre:

• Date utilizator: ne permite să vă identificăm sau să vă contactăm. De exemplu: numele dvs., adresa dvs., numerele dvs. de telefon, preferințele de limbă, sexul dvs., adresele dvs. de e-mail, participarea la acțiunile noastre, utilizarea de către dvs. a site-urilor noastre web
• Date despre trafic: avem nevoie de aceste date tehnice pentru a face comunicarea electronică să ruleze fără probleme, cum ar fi adresa dvs. IP
• Date sensibile: nu procesăm date sensibile

Noi prelucrezăm datele personale din diverse motive, prin care procesăm doar datele necesare pentru atingerea scopului nostru. Cu permisiunea dvs., în măsura în care este necesar, colectăm date personale în următoarele scopuri concrete:
• Pentru a procesa cererile dvs. despre produsele și serviciile noastre.
Dacă vizitați site-urile noastre sau contactați personalul nostru de vânzări și promovare pentru a solicita informații despre produsele și serviciile noastre sau, de exemplu, atunci când vă înscrieți pentru newsletterul nostru, avem nevoie de detaliile dvs. de adresă. Utilizăm toate informațiile pe care le primim în legătură cu dvs. pentru a vă furniza informațiile solicitate, în modul pe care îl declarați.
• Pentru a vă oferi cel mai bun serviciu.
Ne păstrăm înregistrările pentru a îmbunătăți serviciul nostru pentru clienți. Dacă vrem să organiză,, să menținem și să prezentăm corect produsele și serviciile noastre, avem nevoie de aceste informații. Astfel, vă putem contacta și pentru următorul pas în cooperarea noastră sau pentru a solicita feedback despre serviciile noastre. Dacă există probleme tehnice sau defecțiuni din partea noastră, atunci trebuie să fim capabili să vă informăm.
• Să vă informăm despre produsele, serviciile și activitățile noastre.
Putem folosi informațiile dvs. pentru a vă informa despre produse și servicii existente și noi, servicii promoționale speciale, ateliere de lucru, evenimente, seminarii web, cursuri de formare, locuri de muncă vacante și altele, pentru a face marketing direct sau pentru a crea un profil despre dvs. despre lucruri despre care credem că vă interesează. Putem face acest lucru în scris, electronic și telefonic. De asemenea, folosim datele dvs. pentru buletinele de știri la care v-ați abonat. Veți primi comunicarea numai prin e-mail dacă v-ați dat permisiunea explicită pentru acest lucru, în măsura în care acest lucru este necesar. De asemenea, putem analiza comportamentul dvs. de navigare și de citire și puteți crea conținut pentru site-urile sau buletinele de știri care se potrivesc nevoilor dvs. Facem acest lucru prin înregistrarea vizitelor dvs., cu activitățile care au loc acolo. Gândiți-vă la vizualizarea paginilor sau la clic pe link-uri. În acest fel vă putem oferi și mai ușor accesul la informațiile pe care le căutați.

Toate datele personale sunt gestionate de Frisomat Belgium bvba Aceste date pot fi transmise în cadrul entităților aparținând Frisomat N. V. În cadrul Frisomat N.V., datele sunt accesibile numai persoanelor care au nevoie de acces la acestea în funcție de sarcinile lor.

Solicităm procesoare externe. Aceasta înseamnă, printre altele, că transferăm temporar date către terțe părți pentru anumite sarcini dacă nu avem mijloacele necesare pentru a face acest lucru noi înșine. Dacă procedăm astfel, vom asigura întotdeauna că datele dvs. sunt tratate în mod confidențial și utilizate într-un mod sigur. Înregistăm întotdeauna acest lucru în mod contractual cu furnizorii. De exemplu, un furnizor nu va avea niciodată permisiunea să utilizeze datele dvs. din proprie inițiativă, iar datele dvs. trebuie șterse de îndată ce un procesor și-a finalizat sarcina.

Este posibil să transmitem datele dvs. personale succesorilor noștri legali și companiilor afiliate, cum ar fi filialele și companiile de soră, în aceleași scopuri ca cele enunțate în această Declarație de confidențialitate. Pentru anumite aspecte ale produselor și serviciilor noastre colaborăm cu terți sau angajăm subcontractanți. Transferul datelor dvs. are loc numai în aceleași scopuri ca și Frisomat Belgium bvba. Ne asigurăm că, la fel ca noi, vă gestionează datele în siguranță și cu respect.

În unele cazuri, folosim date anonime, agregate în scopuri comerciale sau pentru raportarea externă. Aceste date nu pot fi returnate niciodată unui anumit individ.

În niciun moment nu vă vom vinde sau închiria informațiile companiilor sau persoanelor fizice care nu fac parte din compania sau grupul nostru. Considerăm datele dvs. ca fiind informații confidențiale.

În cazul în care furnizăm date cu caracter personal unor terțe părți, acest lucru se va face printr-o comunicare explicită, în care terțul este informat despre scopul transferului și prelucrării. Atunci când acest lucru este cerut de lege, vă cerem acordul expres. Aveți și posibilitatea de a rezista.

Noi protejăm depunem toate eforturile necesare pentru a proteja datele personale și intimitatea dvs. Angajații noștri sunt instruiți să gestioneze corect datele confidențiale, de asemenea, angajăm persoane specializate care sunt responsabile pentru securitatea infrastructurii noastre IT, luăm servicii specializate care asigură securitatea noastră Infrastructura IT, de asemenea, folosim diverse măsuri tehnice pentru a vă proteja datele personale. În caz de încălcare a datelor cu consecințe nefavorabile asupra datelor dvs. personale, veți fi informat personal în condițiile prevăzute de lege.

Site-urile noastre uneori menționează legături către site-uri terțe ale căror condiții de utilizare nu se încadrează în domeniul de aplicare al acestei Declarații de confidențialitate. Citiți cu atenție politicile privind protecția datelor dvs. personale.

Aveți dreptul să vă accesați datele dvs. Puteți să ne întrebați dacă prelucrăm datele dvs. personale de la dvs., motivul procesării, ce categorii de date procesăm, cu ce categorii de terțe părți împărtășim datele dvs. personale, care este originea datelor prelucrate și a logicii pe care o folosim dacă procesăm automat anumite date cu caracter personal.

Vă puteți exercita dreptul de acces în scris, în atenția Frisomat N. V., Stokerijstraat 79, 2110 Wijnegem, Belgia sau prin e-mail la [email protected]. Avem 30 de zile pentru a răspunde solicitării dvs. Această perioadă începe când primim cererea dvs. în scris și avem toate informațiile necesare pentru a vă satisface solicitarea.

Pentru a vă exercita dreptul de acces și pentru a împiedica divulgarea neautorizată a datelor dvs. personale, vă putem solicita o dovadă a identității dvs. Nu vă vom cere o copie a cărții dvs. de identitate.

De asemenea, aveți dreptul să eliminați sau să modificați datele personale incomplete, incorecte, inadecvate sau învechite. Puteți să ne contactați întotdeauna prin e-mail sau prin poștă. Apoi, vom ajusta aceste informații, dacă este necesar, în termenele limită. Rețineți că uneori nu mai putem oferi anumite servicii în funcție de solicitarea dvs. De asemenea, nu putem șterge întotdeauna toate datele solicitate, de exemplu pentru că suntem obligați din punct de vedere legal să păstrăm datele pentru o anumită perioadă. Pentru a vă actualiza datele, vă rugăm să ne anuntați orice schimbare.

Aveți întotdeauna dreptul de a vă opune utilizării datelor dvs. personale pentru marketingul direct fără a da nici un motiv. Puteți să ne contactați întotdeauna prin e-mail sau prin poștă.

Asigurăm și depunem măsuri organizatorice și tehnice adecvate pentru a asigura datele personale. Nu putem stoca date personale mai mult decât este necesar pentru a atinge scopul pentru care le colectăm. Perioada de depozitare poate, prin urmare, să difere de fiecare țintă și uneori să fie foarte scurtă. După ce perioadele de păstrare aplicabile au expirat, datele personale vor fi complet anonime sau șterse.

Dacă aveți întrebări despre politica noastră de confidențialitate sau doriți să ne contactați pentru a vă modifica detaliile, suntem întotdeauna gata să vă oferim un răspuns adecvat. Puteți să ne contactați prin e-mail, în scris sau telefonic, folosind datele de contact de mai jos În acest fel, puteți depune și o plângere pe care o tratăm cât mai repede posibil. Dacă nu sunteți mulțumit de răspunsul nostru, puteți contacta și autoritățile competente și, mai precis, Comisia pentru protecția vieții private.

Informația noastră de contact:
SC FRISOMAT SA
Str. Gen. Dăscălescu, nr. 324,
Piatra Neamț, 610200
România
[email protected]
+40 233 231 909

Cookies

Cookie-urile sunt fișiere de date mici care sunt plasate pe computerul dvs. sau pe un dispozitiv mobil atunci când vizitați un site web. Cookie-urile sunt folosite pe scară largă de către furnizorii de servicii online pentru a-și face să funcționeze site-urile web sau serviciile lor sau pentru a lucra mai eficient precum și de a furniza informații de raportare. Utilizatorii își pot configura browserul astfel încât utilizarea cookie-urilor să fie blocată sau poate șterge aceste cookie-uri ori de câte ori doresc.
Modulele cookie conțin, de obicei, numele site-ului web de unde provine cookie-ul, cât timp va fi păstrat cookie-ul și o valoare, de obicei un număr unic generat aleator. Unele module cookie sunt șterse de îndată ce închideți browserul dvs. web (așa-numitele cookie-uri de sesiune), alte cookie-uri sunt păstrate și ne ajută să vă identificăm ca vizitatori ai site-ului nostru (așa-numitele module cookie persistente).

Noi folosim cookie-uri pentru diverse scopuri pe site-ul nostru. Cookie-urile servesc pentru a vă face să utilizați site-ul nostru mai ușor. Ele ne permit să adaptăm mai bine site-ul nostru la interesele și nevoile dvs. De asemenea, le folosim pentru a crește viteza activităților pe site. Prin cookie-uri, colectăm statistici agregate într-un mod anonim, cu care înțelegem mai bine modul în care site-ul nostru este utilizat și cum putem îmbunătăți serviciile noastre.

Noi utilizăm așa-numitele cookie-uri directe și cookie-urile terțe. Cookies-urile directe sunt cookie-uri create de site-ul însuși pentru a vă face mai ușor să utilizați site-ul Web. Cookie-urile terțe sunt create de furnizori externi, pe site-ul Frisomat rulează cookierui de la Facebook, Google, LinkedIn, YouTube și HotJar.

Utilizăm software-ul Google Analytics pentru a înțelege mai bine modul în care gestionați site-ul nostru web. Acest software poate crea o serie de cookie-uri pentru a colecta informații și a raporta statistici anonime despre site-ul web. Cookie-ul principal folosit de Google Analytics este cookie _ga.
În plus, folosim următoarele tipuri de module cookie:

– cookie-uri analitice și de performanță, cu care analizăm traficul web, vizualizați numărul de utilizatori ai site-ului nostru și vedeți cum utilizează vizitatorii site-ul nostru. Utilizăm următoarele cookie-uri în acest scop: _ga; _gat

– cookie-uri funcționale, ele păstrează alegerile pe care le-ați făcut pe site-ul nostru, făcând site-ul mai ușor de utilizat. Utilizăm următoarele cookie-uri funcționale: _stid

– cookie-uri vizate, acestea ne arată paginile pe care le-ați vizitat și legăturile pe care le-ați urmat, astfel încât reclamele online să poată fi adaptate la interesele dvs. Utilizăm următoarele cookie-uri direcționate: _unam

Puteți bloca sau șterge cookie-urile în orice moment prin setările browserului dvs. web. Blocarea cookie-urilor poate afecta serviciul nostru și utilizarea site-ului nostru. Îndepărtarea cookie-urilor vă poate determina să vă reintroduceți preferințele la o vizită ulterioară pe site-ul nostru. Consultați documentația furnizorului de software/browser pentru mai multe informații despre blocarea și ștergerea modulelor cookie.