SALĂ DE EVENIMENTE - 1327 mp - Pensiunea Sara, Focșani

Studiu de caz pe scurt – Sală de evenimente

Societatea NEDCOM s-a înființat în anul 2012. La început a existat o pensiune cu 15 camere și un mic cort. Acum afacerea s-a dezvoltat. Frisomat a proiectat, produs, livrat și construit o sală de evenimente și bucătărie în localitatea Focșani, județul Vrancea. 2 hale metalice cuplate  – Hala metalică 1 -Sala de evenimente cu o capacitate de 650 de locuri ( 1.170 mp: lățime 23,4 m, lungime 50 m, înălțime 7,15 m la streașină) și Hala metalică 2 – Bucătăria (157 mp: lățime 16 m, lungime 9,8 m, înălțime 3,65 m la streașină).

Cine este beneficiarul sălii de evenimente?

Nedcom, încă de la înființare și-a propus să asigure un nivel înalt de calitate în oferirea serviciilor de cazare și alimentație publică (restaurant). Astfel, decizia de a construi un centru nou de evenimente, la standarde ridicate de calitate și capacitate mare a fost naturală.

Care au fost cele mai mari provocări în dezvoltarea companiei?

“La început am avut doar 15 camere și un cort. Având o pensiune mică, cu număr limitat de locuri, era foarte greu să ne dezvoltăm. Acum, după 8 ani, am ajuns să investim peste 1 milion de Euro în spațiul nou de evenimente.” declară Dragosș Nedelcu, Administrator Pensiunea Sara – Nedcom SRL

De ce a fost nevoie de o sală de evenimente nouă?

“Am dorit să oferim ceva nou pe piața din zonă, să oferim servicii la un nivel ridicat de calitate. Cortul de evenimente nu îți oferă toate facilitățile, posibilitatea și siguranța organizării de evenimente pe tot parcursul anului. O sală de evenimente, îți asigură existența unor spații în plus și prin faptul că are o structură și pereți proiectați să reziste, asigură investiția în tot ceea ce există sub acoperiș.“ a adăugat Dragoș Nedelcu

Care a fost soluția tehnică oferită de Frisomat?

Cele 2 hale de metalice cuplate, formează un întreg funcțional și necesar. Astfel la alegerea companiei constructoare a sălii de evenimente s-au luat în calcul următoarele criterii:

1. Rapiditatea și siguranța respectării termenului de finalizare. Compania avea contractate mai multe evenimente cu termene clare de organizare.
2. Șantier curat, în comparație cu construcțiile clasice. Orice deșeu/gunoi este defapt pierdere pentru beneficiar.
3. Încadrarea în termenii financiar-economice stipulați în Cererea de finanțare aprobata.

Frisomat România a produs, livrat și construit cele 2 (două) hale cuplate. Sala de evenimente este termoizolată la pereți cu panouri SW cu poliuretan  40mm, acoperiș cu vată bazaltică de 100mm steel-deck și membrană. Bucătăria este termoizolată la pereți și acoperiș cu panouri SW poliuretan 40 mm.

S-au intergrat mai multe uși pietonale, geamuri, două console pe fronton (1900mm x 1900mm + 1280mm x 5100mm X 400mm). H util 3m/5,6m, placate cu panouri SW poliuretan 40mm și două mezanine 5000mm x 9500mmx 3400mm si 6000mm x 9500mm x 3400mm.

Ce recomandă Domnul Dragos Nedelcu altor antreprenori care doresc să investească într-o sală de evenimente?

“Să calculeze cu foarte multă minuțiozitate costurile investiției. Să se asigure că există piața locală și regională. Cu atât mai mult dacă proiectul este finanțat prin fonduri europene“ recomandă Dragos Nedelcu

Experiența cu Frisomat într-un cuvânt sau frază?

“Seriozitate! Este cel mai important. Frisomat are oameni care răspund cu promptitudine.“ a concluzionat Dragoș Nedelcu

DETALIILE PROIECTULUI

Categorii:
Client: Pensiunea Sara
Locație : Focsani, Jud. Vrancea
Suprafață : 1327 mp

Doriți să construiți o SALĂ DE EVENIMENTE MODERNĂ?