HALĂ DE PRODUCȚIE și DEPOZITARE CHERESTEA

Înființarea unui nou punct de lucru este o decizie strategică importantă pentru orice companie. O nouă hală de producție și spații de depozitare pot însemna investiție de amploare, cu termene stricte, necesitând programarea minuțioasă a fiecărei etape: obținerea autorizațiilor și avizelor necesare, proiectarea și construcția halelor de producție și de depozitare, livrarea și punerea în funcțiune a echipamentelor, începerea activității de producție. Acestea au fost și cerințele companiei Pop France, din localitatea Seini, Județul Maramureș.

Fiind înființată în 1997, cu capital 100% românesc, compania încă de la început a pus accentul pe calitate, astfel că acum, după 21 de ani de activitate, are peste 150 de angajați, acoperind întreg procesul de producție, de la exploatarea și transportul lemnului până la producerea și vânzarea de doage de stejar, cherestea și semifabricat. Dezvoltarea planificată și o politică consecventă de investiții au asigurat dezvoltarea continuă a companiei.

 

Detalii hală de producție și depozitare cherestea

Pe baza experienței anterioare avute la un alt punct de lucru, a apelat din nou la Frisomat România. 4 hale metalice cu destinații diferite au fost proiectate, produse, livrate și montate: hală de producție – debitare bușteni de  1.400 de mp având o lățime de 20 de m și lungime de 70 de m, acoperiș centrală termică cu o lățime și lungime 20 de m și 2 depozite de cherestea cu o suprafață totală de 2.000 mp, fiecare depozit având 20 de m lățime și 50 de m lungime. Experiența anterioară, soluția constructivă, calitatea și rezistența materialelor de construcție, estetica (arhitectura) au fost criterii importante în selecția constructorului noilor hale de producție și depozitare. Pentru a îndeplinii normele de protecție împotriva incendiilor la hala de producție și centrală pereții au fost realizați din zidărie, fiind integrați în structura metalică a halelor.

 

Criterii importante în selectarea firmei constructoare

“Întotdeauna am pus accentul pe calitate, ordine și planificare. Asta am cerut și de la Frisomat. Ca la orice proiect de amploare, au apărut mici modificări pe parcurs. (…) Sunt serioși, dau dovadă de punctualitate și oferă calitate.” a declarat Pop Vasile, administrator Pop France.

 

Pentru realizarea cu success a unei investiții de amploare, experiența companiei constructoare este primordială. Aceasta este suma proiectelor realizate în trecut. Frisomat fiind o companie care se identifică ca fiind inovatoare în structuri metalice, învață și innovează continuu. Este un process care nu se oprește niciodată.

 

Recomandarea antreprenorului

“Recomand altor companii care doresc să construiască hale de producție și depozitare să lucreze cu firme cu experiență. Să solicite transparență și responsabilitate deplină, fie că este vorba despre soluția constructivă, fie de detalii de execuție și montaj. Să caute profesioniști.” a concluzionat Pop Vasile.

DETALIILE PROIECTULUI

Categorii:
Client: Pop France
Locație : Seini, Jud. Maramureș
Suprafață : 3.800 mp | 1.400 mp + 400 mp + 2x1.000mp

Doriți să construiți o hală de procucție rezistentă și personalizată?