HALĂ DE PRODUCȚIE - BIROURI - DEPOZITARE

Studiu de caz pe scurt – Producție depozitare și birouri

COROLA SA, a fost fondat în 1993, având ca domeniu principal de activitate producția de  pungi fabricate din HDPE (polietilena de înaltă densitate) și LDPE (polietilena de joasa densitate), de cea mai bună calitate. Frisomat a proiectat, produs, livrat și construit 2 hale metalice cuplate de producție (birouri, zona de producție și depozitare) având suprafațata totală de 954 de mp (hala 1 lățime 18 m, lungime 9 m, înălțime 6 m la streașină și hala 2 lățime 18 m, lungime 44 m, înălțime 3 m la streașină) în localitatea Odobești, Județul Vrancea.

Cine este beneficiarul halei de producție?

Compania COROLA SA a fost fondată în 1993. Corola SRL vă pune la dispoziție produse de calitate ca: folie, pungi, sacoșe HDPE-LDPE-LLDPE, saci. Structura firmei, flexibilitatea și diversificarea produselor și serviciilor, permit adaptarea continuă la schimbările și cerințele pieței din România și la nivel internațional. Compania pune accent pe calitate, soluții de imprimare multiple și suport în toate etapele de implementare/proiect.

Care au fost cele mai mari provocări în dezvoltarea companiei?

“Încă de la început lucrăm în 3 schimburi. Domeniul nostru de activitate este unul foarte dinamic. Comenzile pot intra oricând. O provocare foarte mare a fost să ne adaptăm la schimbările pieței, la reducerea de consum, la un tip de material și creșterea consumului la materiale biodegradabile. Fiind centrați pe diversificare și flexibilitate, am reușit de fiecare dată să ne adaptăm. Doar așa supraviețuiești … și asta nu doar în domeniul nostru. ” a declarat Domnul Ciubotaru Nițică, Administrator SC COROLA SRL.

De ce a fost nevoie de un spațiu nou de producție?

“Cum știți, normele de funcționare pentru o unitate de producție, cum este COROLA, se schimbă periodic. Astfel am fost nevoiți să relocăm producția din localitate. În plus noile tehnologii cereau un alt flux, ceea ce devenea din ce în ce mai greu de realizat la locația veche. Atât pentru a eficientiza procesul de producție, cât și pentru a ne conforma noilor norme, am decis să relocăm producția noastră. Așa am ajuns să construim noile spații cu Frisomat.“ a declarat Domnul Ciubotaru Nițică.

Care a fost soluția tehnică oferită de Frisomat?

Împreună cu proiectantul beneficiarului, Frisomat a proiectat, produs, livrat și construit cele 2 hale metalice cuplate, având în vedere mai multe criterii și cerințe importante:

  1. Respectarea dimensiunii impuse de proiect
  2. Înălțimi diferite pentru spațiile de birouri și producție
  3. Coordonarea cu proiectantul beneficiarului pentru a asigura amplasarea și punerea în funcțiune a utilajelor de producție
  4. Integrarea de uși de acces și ferestre

 “Frisomat a fost recomandat de către proiectant. După mai multe întâlniri și discuții am decis să atribuim realizarea proiectului lor. Am dorit o anumită calitate și funcționalitate.“ a adăugat Ciubotaru Nițică.

Ce recomandă Domnul Ciubotaru Nițică a altor antreprenori care doresc să investească într-o hală de producție?

“Este o perioada dificilă pentru toți. Încă nu știm cum o să fie anul acesta. Cred că va trebui să ne adaptăm din mers, să fim atenți și receptivi la noile oportunități și pericole. Doar așa vom putea să trecem cu bine de această perioadă.” declară Ciubotaru Nițică

Experiența cu Frisomat într-un cuvânt sau frază?

“Sunt mulțumit de lucrare. Calitate bună. Nu ne mai rămâne decât să continuăm! “ a concluzionat  Ciubotaru Nițică.

Vă interesează o HALĂ DE PRODUCȚIE?