HALĂ METALICĂ CUPLATĂ: BIROURI & DEPOZITE

Frisomat a finalizat o nouă hală metalică din Seria Pro, în Parcul Industrial Miroslava din Județul Iași. Cu o lățime de 18 metri, o lungime de 19 metri și o înălțime de 7,5 metri cuplată cu o hală metalică cu o lățime de 18 metri, o lungime de 13 m și o înălțime de 4,5 metri. Hala va fi destinată atât spațiilor de birouri cât și unui generos spațiu de depozitare.

Dotări hala metalică

De la proiectul standard, hala metalică de la Miroslava a fost dotată cu pereți SW 60mm izolați poliuretan, acoperiș cu panouri SW 80mm poliuretan, perete despărțitor rezistent la foc 120 de minute, din vată bazaltică de 100 de mm, copertină acoperită cu tablă TR45, 32 x 2,5 metri, 3 uși pietonale, 3 uși secționale (3 m x 3,7m) și 3 uși pietonale rezistente la foc 90 de minute.

De ce a fost ales Frisomat?

Avantajele Frisomat au fost ca întotdeauna, calitatea materialelor și raportul bun calitate-preț. Pentru a ajunge la aceste atuuri imbatabile, Frisomat pune pe primul plan nevoile beneficiarului și asigură o proiectare impecabilă a halei metalice. De la stadiul de proiect până la darea în folosință, echipele de proiectare, producție și montaj sunt implicate alături de beneficiar.

Care sunt avantajele unei hale metalice Frisomat?

Costul unei hale metalice se reduce prin calitatea materialelor folosite și prin controlul întregului proces de la proiectar, la producție, livrare și montaj. Frisomat România, filială a grupului belgian Frisomat, cu o experiență de peste 40 de ani în Europa și cu experiență de peste 22 de ani în România, construiește o hală metalică în mai puțin timp față de o hală clasică de beton sau cărămidă.  Halele metalice Frisomat sunt modulare, fiind realizate pe o structură din oțel galvanizat cu ZN 275 gr/m2.

Halele de metal, comparativ cu alte tipuri de hale, sunt modulare, astfel se pot extinde în timp într-un timp scurt, cu o investiție minimă. Este demonstrat că odată la câțiva ani orice hală necesită o extindere. În cazul unei hale de beton acest lucru este posibil doar cu costuri ridicate.

Halele metalice realizate de Frisomat pot fii personalizate în așa fel încât să satisfacă nevoile oricărui client. Puteți opta pentru o paletă de culori variată, diferite accesorii (uși pietonale, secționale, culisante, luminatoare, trape de fum, etc.),  copertine, planșee intermediare (etaj) sau pereți anti și/sau rezistenți la foc.

DETALIILE PROIECTULUI

Categorii:
Client: Resonance
Locație : Miroslava, Iași
Suprafață : 18m x 19m=342m², H=7,5m || 18m x 13m=234m², H=4,5m

Vă interesează o construcție metalică de înaltă calitate?