EXTINDERE DEPOZIT PRODUSE ALIMENTARE & BĂUTURI ALCOLICE

Frisomat Romania este un partener de încredere, fie că este vorba despre spații de depozitare noi sau de extinderea celor existente.

În 2016 compania G&T Trans a ales să construiască un depozit de produse alimentare și băuturi alcolice de 1.342 de mp cu Frisomat. Depozitul este situat în localitatea Horia, str. Câmpului, nr. 70, județul Neamț. Între timp depozitul inițial a devenit neîncăpător, astfel că, în 2019 a fost extins cu încă 738 de mp. Cerința era ca cele două hale de depozitare să fie cuplate perfect, asigurând același standard de calitate, arhitectură (culori), dotări și funcționalități. Noul spațiu de depozitare în hale metalice are lungime 41m, lățime 18m și înălțime variabilă la streașină de 5m și 5,7m.

 

Criterii de selecție constructor de depozite produse alimentare în hale metalice.

“Cunosc standardele la care construiesc. Am dorit aceeași marcă, aceeași firmă. Nu am vrut să risc. Dacă construiești cu oricine și oricum, poți să pierzi mai mult decât câștigi. Am ales din nou Frisomat, pentru că tu faci treaba ta, ei îți construiesc hala. Fără bătăi de cap. Fiecare face ce știe mai bine.” a spus Gabriel Nour, administrator G&T Trans.

 

Comunicarea între parteneri are un rol foarte important atât în proiectarea eficientă, cât și în realizarea unui depozit de produse alimentare.

“Comunicarea este poate cel mai important aspect. Am comunicat foarte bine cu reprezentantul comercial, echipa de proiectare și de montaj. Eu spuneam ce vreau și ei veneau în scurt timp cu o soluție, o rezolvare. Au soluții practice, sunt deschiși și bine pregătiți. Toată echipa.” a adăugat Gabriel Nour.

 

Dotări necesare pentru un depozit în hale metalice pentru produse alimentare

Antreprenorii care aleg să construiască un nou spațiu de depozitare, preferă să contacteze un constructor cu experiență, cu care au colaborat bine în trecut sau au primit referințe de încredere de la parteneri, colaboratori. Acesta a fost și motivul principal pentru care Frisomat România a extins depozitul existent. Noul spațiu a beneficiat de aceleași dotări, fiind termoizolat la pereți cu panouri sandwich cu poliuretan de 100 mm, montate vertical cu prindere ascunsă. Acoperișul a fost izolat folosind panouri sandwich cu poliuretan de 100mm. Pentru a asigura lumina naturală, depozitul a fost dotat cu luminatoare translucide montate în acoperiș. Ușile de acces integrate asigură accesul rapid și facil.

 

Avantajele unui depozit în hale metalice

Fie că vă gândiți la creșterea spațiului existent de depozitare, fie la o afacere de închiriere de spații de depozitare, halele metalice sunt o alegere bună. Multiplele opțiuni de personalizare, timpul scurt de realizare, raportul excelent calitate-preț, costuri de mentenanță aproape zero, sunt doar câteva avantaje.

“Dacă te-ai decis și ai asigurat resursele financiare, atunci recomand să alegi un constructor cu experiență dovedită.” recomandă Gabriel Nour, reprezentant G&T Trans.

 

DETALIILE PROIECTULUI

Categorii:
Client: G&T Trans
Locație : Horia, Jud. Neamț
Suprafață : 2.080 mp | 1.342mp + 738mp

Doriți să construiți un Depozit de Produse Alimentare & Băuturi Alcolice?