DEPOZITAREA LEGUMELOR

Depozitarea fructelor și legumelor necesită un mediu rece și curat, precum și o umiditate relativă optimă. Angrosistul de fructe și legume Fenyo din Ungaria a solicitat Frisomat pentru proiectarea, producția și montajul unei clădiri cu scop de depozitare și logistică.

Hala metalică Frisomat are 1.464 m2 . Camerele sunt răcite la temperaturi diferite. În ceea ce privește costurile energetice, în pereții de închidere și compartimentările interioare au fost integrate panouri izolatoare foarte groase. Deoarece la porți există un trafic continuu de livrare și încărcare al camioanelor, Frisomat a creat o rampă de încărcare pentru a ușura transportul bunurilor. Ușile secționale mari permit diverselor vehicule să intre și iasă din hală.

Hala de depozitare oferă acum pentru Fenyo cicluri scurte de încărcare și descărcare, depozitare ușor de menținut, o zonă de expoziție și condiții de depozitare excelente. Plus posibilitatea de a vinde direct din depozit. Toate sub același acoperiș, într-o hală metalică Frisomat multifuncțională.

DETALIILE PROIECTULUI - DEPOZITARE LEGUME

Categorii:
Client: Fenyo
Locație : Hungary
Suprafață : 1,464 m²

Vă interesează un DEPOZIT DE LEGUME?