3 HALE DE ÎNCHIRIAT CONSTRUITE ÎN PARCUL LOGISTIC CREVEDIA

Depozitele logistice sunt din ce în ce mai atractive pentru companiile care vor să investească în sectorul imobiliar. Acest segment este în plină dezvoltare, existând un apetit ridicat pentru spații logistice și industriale – hale de închiriat. Lipsa de active de profil la vânzare impulsionează antreprenorii locali sau externi să investească în realizarea unor noi spații logistice moderne, care pe lângă spații de închiriat includ și birouri, depozite frigorifice și alte construcții conexe.

 

O investiție calculată – dezvoltarea unui nou depozit logistic – hale de închiriat: Crevedia Logistic Park

Oportunitatea de a investi într-un depozit logistic a fost sesizată încă din 2005 de către Radu Năsui, administrator Ageximco. După o activitate de succes în domeniul radiocomunicațiilor, diversificarea în domeniul imobiliar a fost un pas bine calculat. În 2004 a achiziționat un teren de peste 72.000 mp, localizat în comuna Crevedia, jud. Dâmbovița pe șoseaua  București-Târgoviște (DN1A). Cu un an mai târziu, în 2005 a ales să colaboreze cu Frisomat România pentru a construi 3 hale de închiriat, fiecare având o suprafață de 1.000 mp. Expunerea controlată din punct de vedere financiar și planul de afaceri bazat pe realitatea pieței, a limitat impactul crizei din 2007 asupra activității Crevedia Logistic Park.

 

Etapa 2 de dezvoltare a parcului industrial

În 2018 s-au adăugat încă 3 spații industriale, fiecare având 2.320 de mp (2000 mp zonă de depozitare + 320 mp zonă de birouri). Frisomat a proiectat, produs, livrat și montat conform cerințelor specifice domeniului. Halele au o deschidere de 40 m, astfel s-a ales soluția constructivă cu un singur rând de stâlpi intermediari, cu o înălțime utilă la depozitare de 5 m (6 m înălțime la streașină). Arhitectura, rezistența și termoizolația fiind criterii importante, structura de rezistență a fost realizată integral din oțel galvanizat la cald cu Zn 275 g/mp. Acoperișul a fost izolat cu panouri SW PUR 80mm, pereții zonei de depozitare cu casete saltele  vată minerală de 100 mm și tablă TR 45, iar zona de birouri a fost izolată cu casete vată minerală de 100mm și tablă ONDU 18 orizontal. Spațiul de birouri a fost realizat prin integrarea unui mezanin de 160 de mp.

 

Importanța alegerii unui constructor experimentat un depozit logistic

“Îmi place să lucrez cu oameni pe care îi cunosc. Am găsit la reprezentanții Frisomat exact ce aveam nevoie: cunoștințe, experiență, ofertă corectă.” a declarat Domnul Radu Năsui, administrator Crevedia Logistic Park.

 

Alegerea unui constructor cu experiență și expertiză, înseamnă proiecte realizate la termen. “Am colaborat excelent la primele 3 hale. La construirea spațiilor noi de închiriat am întâmpinat câteva dificultăți, însă nu generate de Frisomat. Obținerea avizelor a durat mai mult decât planificasem, a trebuit să solicit și modificarea PUZ-ului.” În situații dificile, alegerea unui constructor cu experiență se dovedește cu atât mai importantă.

 

“Construind cu Frisomat am avut siguranța respectării graficului de execuție la noile hale de închiriat.  Astfel încât, am putut iniția discuții serioase cu potențialii chiriași, înainte de finalizarea investiției, reușind să închiriez halele noi înainte de construire.” a adăugat Radu Năsui.

DETALIILE PROIECTULUI

Categorii:
Client: Crevedia Logistic Park
Locație : Crevedia, Jud. Dambovita
Suprafață : 3 hale x 2.320 mp

Doriți să construiți Hale de Închiriat?