Sală de sport

Aveți nevoie de o sală de sport, un circuit acoperit de karting sau un acoperiș pentru terenul dvs. de tenis? Frisomat construiește săli de sport pentru orice destinație.

Soluția ideală pentru orice activitate sportivă!

Terenuri de baschet, de tenis sau circuite acoperite de karting. Le-am construit deja. Căutați și un adăpost pentru echipamentul sportiv, sau aveți nevoie de infrastructură pentru echipa dvs.? Spuneți-ne în ce sport activați și vom proiecta, produce și ridica hala metalică adaptată cerințelor dvs.

Frisomat vă garantează o sală de sport adecvată pentru orice activitate sportivă. Conceptele noastre variate pot satisface atât cerintele dvs. arhitecturale: combinații de panouri, culori, pereți cortina (pereți de sticlă), atice, jocuri de volum; cât și cele de siguranță si durabilitate.

În funcție de proiect, vom folosi o combinație de vată minerală si panouri sandwich cu izolatiei extrem de mare. Acestea garantează un ambient placut atât în timpul iernilor reci cât și a verilor fierbinți.

Sală de sport

Avantaje

  • Deschidere utilă de până la 60 m și diverse înălțimi
  • Acoperiș în două ape cu pantă de 10° sau 22°
  • Climat controlat mulțumită diverselor tipuri de izolație
  • Calitate și durabilitate, asigurate de elementele structurale din oțel
  • Posibilitatea de integrare a spațiilor pentru birouri și vestiare cu mezanine care măresc la maximum spațiul disponibil
  • Reamplasare, adaptare și extindere facilă

Doriți să construiți o SALĂ DE SPORT?