Fermă de vaci

Doriți să construiți o FERMĂ DE VACI?

Bunăstarea animalelor, ușurință în întreținere, costuri de mentenață reduse, materiale rezistente.

Doriți să construiți o FERMĂ DE VACI?

Soluția ideală pentru o fermă de vaci

Construcția halei metalice pentru vaci trebuie să fie realizată cu maximum de eficiență. Hala trebuie să fie modulară și să poată fi extinsă. Practic, orice fermă necesită o nouă extindere după 3-5 ani.

Toate halele noastre sunt construite din oțel galvanizat cu Zn 275 gr/m². Acest lucru înseamnă că inclusiv în cel mai agresiv mediu (precum o fermă de vaci), toate elementele de construcție sunt protejate împotriva coroziunii. Putem chiar spori protecția prin construirea halei pe un soclu din beton. Halele Frisomat proiectate, produse, livrate si montate pentru ferme de vaci pot fi dotate la cerere cu coamă ventilată și uși mari de acces.

Dejecțiile de animale nu provoacă numai coroziune – acestea produc totodată și gaze periculoase. Acesta este motivul pentru care halele metalice sunt echipate cu sisteme de ventilație, care înlocuiesc aerul viciat cu aer proaspăt. Halele Frisomat facilitează și permit integrarea echipamentelor de ventilație și furajare.

În final ferma trebuie să producă profit. Pentru a asigura aceste aspecte, menținem la minimum costurile de construcție. Frisomat proiectează și montează ferme din oțel rezistente și rapid de construit. Cu deschideri utile de până la 60 de metri și lungimi nelimitate, o hală metalică Frisomat vă poate îndeplini toate cerințele.

Vedeți aici referințele noastre!

Fermă de vaci

Avantaje

  • Deschideri utile de până la 60 m și diverse înălțimi ale pereților laterali
  • Acoperiș orizontal sau cu pantă de 10° sau 22°
  • Proiectată pentru a fi dotată cu sisteme de ventilație eficiente energetic
  • Integrare completă cu tehnologiile zootehnice de ultimă oră (furajare, igienizare, iluminare naturală)
  • Pereți laterali închiși sau semi-deschiși
  • Reamplasare, adaptare și extindere facilă

Doriți să construiți o FERMĂ DE VACI?