De ce să construiesc depozitul pe structura metalică?

Prin definiție, o hală de depozitare prefabricată este un sistem de construcție proiectat pentru locația în care va fi construit și personalizat, produs în funcție de destinația utilizată, precum și de personalizările adăugate de proprietar. Doar cu ajutorul unei hale metalice veţi găsi spaţiul necesar pentru afacerea dvs. Indiferent de suprafaţa zonei de depozitare sau producţie, Frisomat vă poate oferi o hală corespunzătoare. În plus, o hală metalică poate fi extinsă atât în lungime cât şi lăţime.

Halele metalice au devenit extrem de populare în domeniul depozitarii. Construcțiile prefabricate pentru depozitare pot fi obținute într-o gamă largă de diferite dimensiuni și modele și se vor potrivi oricărei afaceri. Dacă intenționați să depozitați obiecte mai mici, în gama Frisomat găsiţi hale din oţel galvanizat cu suprafeţe mai mici, cu dimensiunea potrivită pentru o producţie de IMM, minimul fiind de 300 mp.

Dacă intenționați să înființați o afacere pentru depozitare, probabil știți cât de importantă este munca de întreținere pentru orice spațiu de stocare. Unul dintre principalele avantaje ale construcțiilor noastre din oţel galvanizat este că acestea nu necesită o întreţinere specială. Închiderea afacerii dvs. și golirea spațiilor de depozitare pentru a efectua lucrări de întreținere este extrem de nefericită pentru orice activitate de stocare sau dezpoitare și veți economisi o mulțime de bani pe termen lung, prin alegerea unei hale metalice veți avea costuri de întreținere minime pe toată durata de viața a halei metalice.

Hală metalică Frisomat pentru un depozit spațios

Cea mai importantă sarcină a unui depozit industrial este protejarea și păstrarea tuturor obiectelor depozitate în interiorul sau, de la bărci scumpe la materiale sau produse. De aceea ne străduim să oferim tuturor clienților noștri hale de depozitare realizate din oțel galvanizat, optimizat exact pe nevoia clientului. Clădirile noastre de depozitare s-au dovedit a fi rezistente la o gamă largă de condiții meteorologice dificile, incluzând furtuni sau ploi abundente, chiar și cutremure, evident în limita datelor de proiectare. Dacă optaţi pentru una dintre halele de depozitare de înaltă calitate, puteți adăuga cu ușurință izolație depozitului dvs. dacă intenționați să depozitați obiecte sensibile.

Puteți achiziționa un depozit industrial chiar și atunci când aveți un buget limitat. Clădirile noastre sunt uşor de asamblat şi pot fi ridicate rapid, ceea ce înseamnă că afacerea dumneavoastră de depozitare poate fi pusă în funcţiune în cel mai scurt timp, producând venit în timp scurt.

Frisomat oferă calitate și suport fără compromis, oferind în același timp avantajele de economisire a costurilor. În cei peste 40 de ani de existenţa am construit peste 21 de milioane de mp.

Hale de depozitare Frisomat – proiectare și montare

Lucrul cu Frisomat este un proces de colaborare care vă asigură că produsul dvs. final reflectă nevoile dvs. specifice. Procesul începe cu o conversație în două direcții între dvs. și echipa noastră experimentată. Vrem să știm exact cum vă veți folosi hala de depozitare, cum se va potrivi pe proprietatea dvs. și ideile dvs. pentru designul interior și exterior, printre alți factori. Extinderea halei de depozitare sau producţie va fi uşor de realizat datorită sistemului de construcţie Frisomat pre-proiectat. Acest lucru va permite să îmbinaţi mai multe hale într-o fabrică de producţie mare. Aveți nevoie de zonă de birouri, spații de producție pe lângă depozitare? Frisomat are exeperiența necesară în integrare în proiect.

Oțelul este renumit pentru puterea sa, dar unul dintre beneficiile primordiale ale achiziționării unei hale de depozitare pentru spațiul dvs. comercial este versatilitatea să. Halele Frisomat sunt proiectate în funcție de utilizare, ceea ce înseamnă că suntem în măsură să includem opțiuni de personalizare care să reflecte exact cum va fi folosită clădirea dvs.: mezanin, perete despărțitor, uși mari. Un alt avantaj major de a lucra cu Frisomat este construcția rapidă și ușoară asigurată de echipe proprii de montaj, proiectare internă și producție în fabrica proprie. Astfel putem asigura controlul calității pentru întregul proces.

Contactați-ne!! Puteți afla mai multe informații pentru proiectul dvs cu ajutorul echipei Frisomat.

A se citi de asemenea și următoarele articole

Doriți o HALĂ METALICĂ?