Interviurile Frisomat – Petrica Mierau – Coral BioGreens – Plante aromatice

Interviurile Frisomat - Petrica Mierau - CORAL BioGreens - Plante Aromatice & Salate

Petrică Mierău a pornit Coral BioGreens în 2013 ca o afacere de import și vânzare de plante aromatice și salate. Cu timpul, a avut ambiția de a produce și local anumite produse, astfel că brandul Coral Biogreens a crescut și s-a diversificat cu produse românești, în urma investițiilor în peste 1 ha de sere.

Coral BioGreens

Acum lucrează cu mai toate lanțurile mari de retail pentru care furnizează o varietate mare de plante. ”De când am început, piața a avut o creștere naturală de la an la an. Au apărut toate cooking-show-urile, oamenii au început să caute ingrediente de calitate și proaspete. Noi avem maxim 5 zile termen de valabilitate, așa că dacă azi am cules, mâine trebuie să fie in magazin salata. Lucrăm și pe 24 decembrie, și uneori chiar în regim 24 cu 24.” spune Petrică Mierău.

2020 și 2021 au fost ani cu multe incertitudini curente, însă cu nici o incertitudine despre viitor. Iar viitorul înseamnă pentru Coral BioGreens expansiune și creștere. Așa se face că Petrică Mierău a investit într-o nouă hală de producție și a ales o hală Frisomat.

”Am construit cu cei de la Frisomat. Am avut nevoie de un spațiu modular, producție, depozitare, birouri. Am achiziționat linii automatizate, și alte utilaje și am terminat de ridicat hala în decembrie 2021. Ne așteptăm să începem activitatea în martie in ea. Prin această invesțitie ne dorim să creștem capacitatea de a satisface piața și să creștem cifra de afaceri. ” completează Dl. Mierău.

Planurile de viitor nu se opresc însă aici, si Coral BioGreens are deja în plan o nouă extindere, de data aceasta prin programele cu finanțare europeană, și urmează să construiască cel puțin încă o hală Frisomat.

Doriți să construiți o HALĂ pentru INDSUTRIA ALIMENTARĂ?