Interviurile Frisomat – Adrian Apostu- Electromax – Hala Productie

Interviurile Frisomat - Adrian Apostu - ELECTROMAX - Hala Metalica Producție & Depozitare

Adrian Apostu este CEO al Electromax  & Signalight.com, un producător român de soluții de iluminat profesionale cu LED. De 22 de ani, de când a fondat compania, în Valea Jiului, Adrian Apostu a căutat mereu să inoveze și să aducă pe piață produse perfomante. Are în portofoliu zeci de patente proprii atât la nivel național cât și la nivel internațional, toate dezvoltate în halele de producție Frisomat. După 22 de ani, portofoliul Electromax adresează diverse industrii specificice, de la minerit, la iluminat pentru medii cu potențial exploziv și chiar iluminat pentru aeroporturi și balizaj.

logo-electromax

logo signalight

Pe aeroporturi din Milano, Londra, Frankfurt veți găsi produsele Elecromax. Ba chiar, compania are și un record: a furnizat sisteme de balizaj pentru unul dintre cele mai nordice aeroporturi din lume, unde condițiile meteo sunt severe. Din Chile până în Australia, Electromax a devenit un brand internațional, prezent în peste 55 de țări de pe toate continentele locuite.

2020 a fost unul dintre cei mai buni ani ai companiei, în care Adrian Apostu a pus bazele unei noi expansiuni prin divizarea piețelor adresate în trei branduri diferite. Astfel, viitorul va însemna un brand dedicat iluminării destinate aeroporturilor, un brand pentru iluminat stradal, ambiental și arhitectural și un brand pentru iluminatul în medii cu potențial exploziv.

Colaborarea cu Frisomat a început atunci când compania a simțit nevoia expansiunii spațiilor de producție, cu o hală de peste 1000 de mp. Factorul decisiv pentru Adrian Apostu a fost timpul de livrare. Într-o competiție globală, timpul este prețios astfel că timpul scurt de la proiectare la montaj a contat enorm.

Proiectul a decurs fără probleme, ba chiar cu o mică întâmplare amuzantă. După proiectare, în locație, una din ușile secționale se deschidea în fața unui copac impunător, plantat chiar când s-a fondat compania. Cum valoarea sentimentală a copacului era ne neprețuit, inginerii Frisomat au adaptat proiectul, mutând ușa secțională, salvând astfel copacul.

De la prima hală, a urmat a doua, mai mică, un depozit de până în 500 de metri pătrați iar pentru 2022, Adrian Apostu și-a propus să continue dezvoltarea și deja are în proiectare a treia hală Frisomat.

Doriți să construiți o HALĂ DE PRODUCȚIE?