În cât timp se construieşte un depozit de cereale?

Construcțiile din oțel prefabricat sunt renumite pentru că oferă numeroase avantaje, iar unul dintre avantajele cheie este timpul rapid de construcţie.

Atunci când doriţi să construiţi un depozit de cereale, cu ajutorul Frisomat fiecare etapă a procesului este mai rapidă:

 • Componentele sunt asamblate eficient într-un mediu controlat.
 • Sistemele de construcție din oțel prefabricate sunt livrate gata de asamblare.
 • Datorită faptului că nu exista furnizori şi etape intermediare, totul decurge foarte eficient şi repede.
 • Construirea unui depozit de cereale necesită un număr minim de constructori şi un camion uşor cu macara.
 • Secţiunile din oţel sunt asamblate imediat datorită componentelor care se îmbină perfect.
 • Frisomat are echipe proprii de montaj, cu experiență

Componente standardizate ale unei hale  de depozitare cereale

Halele agricole sunt create folosind componente standardizate deoarece Frisomat dispune de o gamă largă de hale standard. Astfel procesul este unul extrem de simplu: proiectare, producție, livrare, montaj/construcție. De aceea, puteţi avea un depozit de cereale gata în doar câteva săptămâni (ex 600 mp în maxim 4 săptămâni).

Proiectarea halei de depozitare cereale

Mai degrabă decât necesitatea de a efectua modificări personalizate (și adesea complicate) ale planurilor de construcție, proiectanții folosesc un software de proiectare pentru a planifica un proiect depozit cereale. Folosirea materialelor și a accesoriilor standardizate face ca procesul să fie mult mai ușor și foarte eficient, optimizat.

Producția halei de depozitare cereale

Frisomat utilizează echipamente de linie de producție care sunt configurate în mod specific pentru a trata dimensiuni standard, ceea ce accelerează timpul de producție.

De asemenea, avem la dispoziție toate materiile prime și echipamentele necesare, astfel încât nu există întârzieri odată ce proiectul este început. În plus, există un avantaj suplimentar de a lucra cu experţii Frisomat: lucrăm într-un mediu controlat, vă oferim garanţia unei producţii şi unui montaj rapid spre deosebire de alte companii în care acestea nu ar putea avea expertiză sau echipamentul necesar pentru a efectua eficient şi rapid o lucrare.

Timpul este preţios şi nu poate fi risipit într-un loc de muncă industrial. Lucrând cu companii care se ocupă de toate aspectele proiectului – de la proiectare până la autorizaţiile de construcţie este mult mai probabil să obţineţi cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp posibil.

Construcţia unui depozit de cereale este relativ simplă. Fiecare piesă este proiectată, tăiată în lungime, pre-găurită, vopsită, marcată în mod clar și gata de asamblare. Totul fiind desigur galvanizat integral, la cald.

Este important să lucraţi cu cineva care știe cu adevărat că atât produsul, cât și construcția sunt esențiale. Specialiștii Frisomat aduc peste 21 de ani de experiență în România, peste 100 de hale metalice construite cu destinația: depozit de cereale. Frisomat cunoaşte toate întrebările corecte pe care trebuie să le pună, astfel încât să aveţi o imagine completă a proiectului înainte de a fi gata.

Personalul nostru de vânzări vă răspunde la fiecare întrebare. Contactaţi-ne!

A se citi de asemenea următoarele articole:

 1. Importanta halelor agricole?
 2. Am nevoie de autorizaţie de construcţie pentru un depozit de cereale?
 3. Cât costă un depozit de cereale?
 4. Ce garanţii oferă Frisomat pentru depozitele de cereale?
 5. Solutii depozitare cereale pentru ferme agricole?

Doriți o HALĂ METALICĂ?