În cât timp se construiește o hală de depozitare?

Un avantaj cheie în alegerea unei clădiri din oțel față de materialele de construcție mai tradiționale este viteza de construcție. Când apelaţi la Frisomat suntem gata să vă ridicăm hala de depozitare. Cu o construcție simplă putem ridica rapid clădirea dvs. de depozitare.

Halele pentru depozitare Frisomat sunt personalizate, proiectate în funcție de nevoile dvs. de depozitare. Depozitele noastre oferă avantaje precum tipul rapid de construcţie.

Deseori, se spune că viteza de construcție a unei hale pentru depozitare este rapidă, dar cât de mult durează pentru a ridica un depozit?

Variabile de construcţie hale pentru depozitare:

  • Mărimea: În mod natural, structurile mai mari necesită mai mult timp decât cele mai mici.
  • Complexitatea: Structurile mai simple se construiesc mai repede. Proiectele personalizate vor necesita mai mult timp pentru a construi un depozit industrial. O clădire de formă dreptunghiulară, se ridică cel mai rapid.
  • Echipa: cu cât echipa este mai bine pregătită, cu atât este mai puțin timpul necesar pentru a ridica un depozit industrial.
  • Experienţa: Ca orice altceva, în industria de construcții a halelor de depozitare este necesară experienţa. Primul proiect va dura puțin mai mult, deoarece echipa învață procesul. Proiectele de construcții ulterioare îşi măresc viteza, deoarece echipele de montaj câștigă experiență în construcţia de hale de depozitare. Frisomatare echipe proprii, care în decurs de 21 de ani au construit peste 850.000 de mp.
  • Vremea: Așa cum știe fiecare constructor, zilele de lucru sau vremea extremă întârzie adesea construcția.

Avantaje hale pentru depozitare:

  • Mai puţine întârzieri: cu cât este mai lung un proiect de construcție, cu atât mai mare este șansa de întârzieri costisitoare legate de vreme sau alţi factori. Un depozit industrial se ridică mult mai repede decât alte sisteme de construcție
  • Reducerea riscurilor: Cu cât timpul de construcție este mai scurt, cu atât sunt mai puțin cheltuite pentru primele de risc ale constructorilor.
  • Depozit la cheie: cu cât depozitul industrial este construit mai repede, cu atât mai curând proprietarul începe să câștige profit.
  • Asigurarea accesului facil şi uşor – echipele de montaj Frisomat sunt dotate cu camioane uşoare pentru a transporta utilajele necesare şi elementele de construcţie. Cu toate acestea, avem nevoie, indiferent de vreme, de acces atât la locaţia construcţiei cât şi în jurul acesteia (minim 4 m)

Frisomat vă oferă garanţia unei producţii şi unui montaj rapide. Suntem mândri de faptul că putem construi foarte repede datorită controlului întregului proces: proiectăm, producem, livrăm și contruim depozitul dvs. cu angajați proprii, cu experiență îndelungată.

Frisomat consideră că punerea clienţilor pe primul plan este singura modalitate de a face afaceri. Deoarece proiectăm şi livram fiecare clădire pentru nevoile specifice fiecărui client, timpul nostru de livrare este, în general, de aproximativ 4-6 săptămâni de la primirea comenzii pentru un depozit de 600 mp. Departamentul nostru de vânzări vă poate oferi informaţiile necesare după examinarea cerinţelor dvs.

Personalul nostru de vânzări vă răspunde la fiecare întrebare. Contactaţi-ne! Experţii noştrii deţin cunoştinţe valoroase pentru eficientizarea sau îmbunătățirea proiectului.

A SE CITI DE ASEMENEA ȘI URMĂTOARELE ARTICOLE

Doriți o HALĂ METALICĂ?