Halele metalice și soluțiile pentru iluminare

Atunci când o hală metalică este utilizată ca și un spațiu de depozitare, sau birouri sau showroom, ori toate acestea la un loc, soluțiile sunt numeroase. Însă halele metalice ne-au dovedit de atâtea ori că sunt o soluție viabilă, economică și rapidă la toate aceste cerințe. Drept pentru care, halele metalice Frisomat prefabricate din oțel laminat la rece sunt prima opțiune care este luată în calcul atunci când avem nevoie de un spațiu. În funcție de cerința pentru care este construită hala metalică, se impun soluții customizate pentru iluminare. Pentru că, un lucru este sigur, lumina naturală, împreună cu cea artificială, pot sa ajute într-o proporție foarte mare orice fel de afacere.

Așadar, o hală metalică este o construcție fiabilă  și eficientă mai intâi de toate. De la optimizarea construcției, până la customizarea în funcție de cerințele clientului, fiecare hală metalică poate fi soluție ce poate deservi o mare paletă de nevoi.

Hale metalice izolate / neizolate – Frisomat

Totodată, în funcție de cerințe, există hale metalice izolate sau neizolate. Ce trebuie știut este că atât pentru  halele metalice izolate cu panouri tip Sandwich, cât și pentru halele metalice neizolate, cu tablă galvanizată, problema condensului este rezolvată prin sistemul non-drop. Iar acum, ne vom orienta atenția către ferestre și sisteme de iluminare. Astfel, vom avea:

  • Hale metalice cu soluții de iluminare artificială exclusivă, necesare, spre exemplu, pentru spații de depozitare vrac a anumitor produse agricole;
  • Hale metalice cu soluții de iluminare naturală, ferestre si luminatoare ce pot acoperi o suprafață cuprinsă între 5 și 10% din acoperișul halei.

Astfel, în funcție de destinația pe care o va avea hala metalică, se poate opta pentru o iluminare naturală mai mare. În cazul showroom-urilor sau a halelor ce vor găzdui birouri, iluminarea naturală nu poate decat să aducă un plus de valoare construcției și, totodată, afacerii.

Halele metalice Frisomat sunt prevăzute cu luminatoare din policarbonat care asigură iluminarea naturală eficientă. Sistemul de construcție Mecanno, patentat de Frisomat asigură calitatea superioară a montajului fiecarei hale metalice Frisomat, ceea ce înseamnă o exploatare optimă în condiții de securitate maximă.

Proiectanții Frisomat pot crea hale metalice mixte, depozitare – birouri, în care spațiile sunt bine delimitate și oferă maximul de eficiență. O plusvaloare a serviciilor oferite de Frisomat în construcția de hale metalice este oferirea de service post-vânzări. Cu alte cuvinte, orice beneficiar al unui astfel de produs poate fi sigur că va avea cea mai bună experiență de utilizare, atât înainte de construire, cât și în timpul și după, a halelor metalice prefabricate din oțel laminat.

Oricare ar fi solicitarea beneficiarilor, fiecare hală metalică este proiectată personalizat, și optimizată pentru o utilizare îndelungată. Un avantaj competitiv net al halelor metalice Frisomat este de asemenea posibilitatea de a mări hala fără a afecta activitatea curentă a beneficiarului. Astfel, beneficiarul își poate mări hala metalică pe măsură ce nevoile afacerii sale o cere.

Ești interesat de o hală metalică Frisomat? Cere o ofertă! Click AICI pentru hala metalică pe care o dorești! De la soluții customizate de construcție, iluminare, dar și transport, asamblare și service post-vânzări, pe toate le poți găsi la Frisomat.

A se citi de asemenea următoarele articole:


Doriți o HALĂ METALICĂ?