Industrie alimentară

Depozit frigorific sau Fabrică de procesare (fructe, legume, carne, lactate, panificație)? Cramă de vin? Poate doriți să vă construiți o unitate de producție produse de patiserie sau brutărie? Bazați-vă pe experiența Frisomat!

Doriți să construiți o HALĂ PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARĂ?

Soluția ideală pentru industrie alimentară

Frisomat acorda o atențe deosebita pentru proiectarea și execuția lucrărilor la halele metalice destinate domeniului alimentar. Materialele folosite sunt omologate și testate, cu îmbinări perfecte pentru acest tip de construcții deoarece trebuie să fie foarte ușor de curățat și de igienizat, tratate antibacterian și antifungic, rezistente la contactul cu acizii lactici și substanțele specifice folosite la igienizare.

Construcțiile Frisomat sunt potrivite pentru: abatoare, spații de procesare carne sau lapte, depozite frigorifice, fabrici de conserve, fabrici de pâine, ect. Indiferent de dimensiuni sau locație, Frisomat vă este alături cu soluții constructive de înaltă calitate și fiabilitate.

Normele la care răspund materialele de construcții Frisomat, folosite pentru industria alimentară sunt:
– Siguranță în exploatare
– Igienă, sănătate și mediu: nu sunt toxice, nu degaja noxe, nu sunt radioactive, nu sunt incluse in lista substanțelor potențial cancerigene
– Economie de energie, izolare termică: închiderile asigură economie de energie
– Durabilitate și întreținerea halei metalice: structura 30 de ani de la data punerii in operă, materialele și montajul sunt garantate pentru o perioada de 2 ani.
– Criteriile esențiale: etanșeitate la apă și conservarea calităților mecanice.
– Protecție împotriva zgomotului: închiderile oferă protecție prin coeficienții de absorbție acustică certificată 25 – 30 db, în funcție de grosimea tipurilor de panouri folosite.
– Montajul halelor destinate industriei alimentare nu implică efort mare, astfel nu perturbă liniștea și ordinea în vecinătatea construcției. Se poate realiza și în zonele urbane.

Toate materialele folosite de către Frisomat România sunt testate și certificate național și internațional.
Concluziile testelor actualizate arată că elementele de construcție Frisomat:
– Sunt rezistente, oferă stabilitate și siguranță în exploatare, menținând caracteristicile fizico-mecanice și chimice față de agenții geoclimatici naturali și de poluare urbană și industrială.
– Nu afectează sănătatea oamenilor asigurând o igienă corespunzătoare prin sine și o mai bună protecție a mediului prin natura materialelor utilizate, care nu sunt nocive.
– Spațiile de fabricație și depozitare, realizate prin produsele FRISOMAT, permit o bună întreținere și igienizare, aceasta fiind un criteriu esențial în domeniul alimentar.
– Materialele de construcție folosite de Frisomat, au fost testate de către instituții certificate. Nu transmit nimic din componentele chimice produselor alimentare cu care ar putea intra contact. Astfel, se înscriu în normele și exigențele Comunității Europene și naționale.

Harta Denumirilor de Origine Controlată pentru Vinuri din România

Harta Indicatiilor Geografice pentru Vinuri

Industrie alimentară

Avantaje

  • Deschideri utile de până la 60 m și diverse înălțimi
  • Acoperiș în două ape cu pantă de 10° sau 22°
  • Gamă largă de fațade și culori
  • Climat controlat mulțumită diverselor tipuri de izolație
  • Integrarea facilă a echipamentului pentru ventilație
  • Structură din oțel zincat pentru protecție excelentă la umiditate
  • Crearea spațiului suplimentar de birouri la nivelul mezaninului
  • Reamplasare, adaptare și extindere facilă

Doriți să construiți o HALĂ PENTRU INDUSTRIA ALIMENTARĂ?