Construim Hale de Depozitare Băuturi

Depozitarea băuturilor alcoolice și non-alcoolice este un domeniu pe care Frisomat îl înțelege foarte bine. Modularitatea, înălțimea utilă recomandată sub grindă, dimensiunea și numărul ușilor de acces, izolația termică sunt numai câteva aspecte ce pot fi încorporate în depozitul dvs.

Hale depozitare băuturi proiectate, produse, livrate și montate de experții Frisomat. ✅Experiență de peste 25 de ani. ✅Peste 1.000.000mp construiți. Alege Frisomat!

Doriți să construiți un DEPOZIT de BĂUTURI?
Alegeți Frisomat!

Doriți să vedeți un proiect realizat? VIDEO - Drona, Exterior, Interior

Servicii complete - Control Complet

Proiectare Hale Productie Frisomat

PROIECTARE

Proiectăm atât hala dvs. (suprastructura), cât și fundațiile. Facem asta cu departament propriu de proiectare.

Productie Hale Metalice Frisomat

PRODUCȚIE

Frisomat produce elementele constructive pentru halele metalice. Producția se realizează în fabrica proprie, doar din materiale de calitate.
Livrare Hale Metalice Frisomat

LIVRARE

Ne asigurăm că toate materialele necesare pentru a construi Hala Metalică se livrează la timp direct pe șantier.
Montaj-Constructie hale metalice Frisomat

MONTAJ

Având 7 echipe de montaj proprii, asigurăm construcția halei dvs. metalice într-un timp scurt și respectând standarde ridicate de calitate.

Depozite ușor de extins - Modulare

Știind ca orice afacere are un ciclu de dezvoltare, în medie de 3-4 ani, extinderea unei hale de depozitare este de asemenea un criteriu important. Halele metalice Frisomat pot fi extinse atât în lungime, cât și în lățime prin cuplarea cu alte spații de depozitare. În cazul unei hale metalice Frisomat, chiar și relocarea se poate realiza, cu respectarea încărcările zonale la noua locație.

Studii de caz: Hale de depozitare - Click pentru Detalii!

„În 2008 am contractat compania Frisomat, pentru a construi depozitul din Oradea. O hală metalică de 1.000 m2, incluzând birouri și spațiu de depozitare.

În 2018, compania a ales să își consolideze poziția strategică în zona Arad, prin dezvoltarea punctului de lucru existent, trecând de la închirierea spațiului necesar la construirea de spații proprii de depozitare și birouri. Pe baza colaborării eficiente din 2008, în 2018 am ales să construim tot cu Frisomat cele 3 hale metalice noi de depozitare. Un depozit de marfă, un depozit de materiale promoționale și un birou pentru angajați.”  

Dima Cătălin, Edrinks. Vezi studiul de caz complet aici.

Bine de știut despre o hală metalică - Depozit de Băuturi?

LOCALIZARE

Un spațiu de depozitare trebuie să beneficieze de o infrastructură excelentă de preferat în proximitate față de oraș și accesului rapid la căi de acces. Din experiența proiectelor deja realizate, recomandăm alegerea unei poziții strategice care oferă o bună vizibilitate și acces facil către zonele urbane.

ÎNĂLȚIMEA UTILĂ

Un spațiu de depozitare logistică de băuturi alcoolice sau non-alcoolice este recomandat să ofere un spațiu util minimum de 3 x 1,80/1,90 ( înălțimea unui palet) m sub grindă + aproximativ 50 cm pentru manipulare.

PARDOSEALA

Pardoseală industrială – beton, elicopterizată, având capactitate de încărcare de 5-6 t/mp.

LUMINA NATURALĂ

Halele metalice de depozitare trebuie să fie eficiente energetic pentru a asigura controlul costurilor cu utilități. Includerea plăcilor tarnslucide, iluminatoare, asigură un aport de lumina naturală în timpul zilei. Din experiența noastră se recomandă 5-10% din suprafața de acoperiș a se acoperii cu iluminatoare. 

CĂI DE ACCES

Încă din etapa de proiectare al unui depozit de băuturi alcoolice sau non-alcoolice recomandăm să discutăm despre fluxul mărfii depozitate. Frisomat recomandă includerea de mai multe căi de acces mari, rampe de docare destul de mari pentru a facilita descărcarea bunurilor și porți de acces late astfel încât să permită accesul a cel puțin 2 motostivuitoare în paralel. Pe lângă ușilor mari de acces secționale, recomandăm a se include și uși pietonale. 

IZOLAȚIE

Eficiența energetică al unui depozit se poate asigura în mare parte printr-o izolație adecvată. Acesta se poate obține prin utilizarea unor panouri sandwich de grosime 80-100 mm. Această grosime de perete și acoperiș asigură o temperatură potrivită și pe timp de iarnă, fără a necesita investiția în sisteme de încălzire suplimentare.  

SECURITATE LA INCENDIU

În funcție de încadrarea în categoria de risc la incendiu, halele metalice se proiectează și se construiesc conform documentației tehnice a scenariului la incendiu.

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ - PANOURI FOTOVOLTAICE

Depozitele proprii sau halele metalice de depozitare construite pentru închiriere consumă constant electricitate pentru zona de birouri, iluminat exterior și interior, climatizare, etc. Panourile fotovoltaice montate pe acoperișul depozitelor, conform unor studii recent publicate pot reduce cu până la 60-70% din factura cu energia electrică. Constant și fără costuri de mentenanță.

Începând cu 1 Iunie 2022 toate halele metalice Frisomat România sunt Proiectate și Construite pentru instalarea de Sisteme Panouri Fotovoltaice.

Doriți să știți care sunt cele 7 Beneficii ale Panourilor Fotovoltaice? Accesați pagina resursă aici.

Proiectare, Producție, Livrare și Montaj
HALE DEPOZITARE BĂUTURI

VIDEO INTERVIU ANGAJAȚI & CLIENȚI

Avantaje

  • Deschidere utilă de până la 60 m și diverse înălțimi
  • Acoperiș în două ape cu pantă de 10° sau 22°, tip terasă
  • Pereții și acoperiș izolat pentru a menține bunurile depozitate în condiții optime
  • Diverse soluții pentru a permite iluminarea naturală
  • Posibilitatea de integrare a mezaninelor, podurilor rulante, panourilor fotovoltaice, ușilor de acces mari
  • Reamplasare, adaptare și extindere facilă

Informații utile hale depozitare

Doriți să construiți un DEPOZIT de BĂUTURI?