Construim Hale de Depozitare

Hale metalice de înaltă calitate, indiferent de cerință.

Hale depozitare proiectate, produse, livrate și montate de experții Frisomat. ✅Experiență de peste 22 de ani. ✅Peste 900.000mp construiți. Alege Frisomat!

Doriți să construiți un DEPOZIT?
Alegeți Frisomat!

Depozit sau spațiu de închiriat? Bazați-vă pe experiența Frisomat!

Doriți să investiți în construcția unei hale de depozitare? Fiind o investiție importantă, doriți ca produsele, materia primă sau/și utilajele dvs. să fie depozitate în siguranță. De asemenea doriți să vă asigurați că hala de depozitare este spațioasă, luminoasă, bine izolată, având o deschidere utilă mare fără stâlpi intermediari și o înălțime utilă conform cerințelor dvs.. În plus trebuie să fie rezistentă, fără costuri de întreținere, să fie dotată cu uși mari de acces și să integreze și spații de birouri. Timpul de realizare și raportul corect de calitate-preț sunt criterii importante pentru dvs. Astfel, alegerea unui constructor cu experiență și expertiză este o decizie corectă.

Halele metalice de depozitare și-au dovedit eficiența și utilitatea în ultimii ani. Construind noul spațiu de depozitare pe structură metalică, din materiale prefabricate, veți economisii timp de producție și de montaj, veți obține un depozit modular ușor de compartimentat și adaptat, posibilitate de extindere și relocare facilă. Iar datorită elementelor structurale integral galvanizate și a materialelor constructive de calitate, costurile de mentenanță vor fi aproape zero. Cu alte cuvinte câștigați timp, bani și adaptabilitate. Exact ceea ce își dorește orice antreprenor.

Hale de depozitare modulare și multifuncționale

Frisomat proiectează, produce, livrează și montează o gamă largă de hale metalice modulare și multifuncționale ce pot fi personalizate conform cerințelor dvs.. Ca producător și constructor de hale metalice din profile laminate la rece, Frisomat optimizează continuu soluțiile constructive pentru a se adapta cerințelor afacerii dvs. dinamice.  Construcția unei hale de depozitare fiind o investiție importantă pentru dvs., amortizarea investiției devine o prioritate. Veți dori să depozitați cât mai repede produsele dvs. sau să predați noile spații chiriașilor. Halele metalice Frisomat, realizate pe structură din oțel sunt gata mai repede decât cele clasice din beton sau profile grele.

De regulă halele de depozitare includ și o zona de birouri. Acesta se poate obține prin includerea unui mezanin. Astfel câștigați spațiu în plus sub același acoperiș. Integrarea de uși de acces TIR, a echipamentelor industriale de încălzire sau răcire, a panourilor fotovoltaice  sau a camerelor frig, se asigură încă din etapa de proiectare. Frisomat având propria fabrică de materiale de construcție, asigură realizarea materialelor constructive conform proiectului și cerințelor, la un înalt standard de calitate și trasabilitate. Construcția halelor de depozitare fiind asigurat tot de către Frisomat, se acoperă întregul lanț: proiectare, producție, livrare și montaj.

Proiectare, Producție, Livrare și Montaj
HALE DEPOZITARE

Depozit in hală metalică ușor de extins

Știind ca orice afacere are un ciclu de dezvoltare, în medie de 3-4 ani, extinderea unei hale de depozitare este de asemenea un criteriu important. Halele metalice Frisomat pot fi extinse atât în lungime, cât și în lățime prin cuplarea cu alte spații de depozitare. În cazul unei hale metalice Frisomat, chiar și relocarea se poate realiza, cu respectarea încărcările zonale la noua locație.

Prezentare - Depozit Industrial - Frisomat

VIDEO REFERINȚE

Avantaje

  • Deschidere utilă de până la 60 m și diverse înălțimi
  • Acoperiș în două ape cu pantă de 10° sau 22°, tip terasă
  • Integrarea estetică a spațiilor de birouri pentru a mări la maximum spațiul disponibil
  • Climat controlat mulțumită diverselor tipuri de izolație
  • Diverse soluții pentru a permite iluminarea naturală
  • Posibilitatea de integrare a mezaninelor, podurilor rulante, panourilor solare, ușilor de acces
  • Reamplasare, adaptare și extindere facilă

Studii de caz: Hale de depozitare

Informații utile hale depozitare

Doriți să construiți un DEPOZIT?