Construim Fermă de Porci

Bunăstarea animalelor, ușurință în întreținere, costuri de mentenață reduse, materiale rezistente.

Soluția ideală pentru ferma dvs. de porci

O fermă de porci eficientă este construită pentru ca animalele să se mențină sănătoase și cu o productivitate crescută. Mai mult, construcția halei metalice pentru porci trebuie să fie realizată cu maximum de eficiență. Construcția trebuie să fie modulară și să poată fi extinsă. Practic, orice fermă necesită o nouă extindere după 3-5 ani.

Toate halele noastre sunt construite din oțel galvanizat cu Zn 275 gr/m². Acest lucru înseamnă că inclusiv în cel mai agresiv mediu (precum o fermă de suine), toate elementele de construcție sunt protejate împotriva coroziunii. Putem chiar spori protecția prin construirea halei pe un soclu din beton.

Dejecțiile de animale nu provoacă numai coroziune – acestea produc totodată și gaze periculoase. Acesta este motivul pentru care halele metalice sunt echipate cu sisteme de ventilație, care înlocuiesc aerul viciat cu aer proaspăt. Halele Frisomat facilitează și permit integrarea echipamentelor de ventilație și furajare.

În final ferma trebuie să producă profit. Pentru a asigura aceste aspecte, menținem la minimum costurile de construcție. Frisomat proiectează și montează ferme din oțel rezistente și rapid de construit. Cu deschideri utile de până la 60 de metri și lungimi nelimitate, o hală metalică Frisomat vă poate îndeplini toate cerințele.

Vedeți aici referințele noastre!

Fermă de porci

Avantaje

  • Deschideri utile de până la 60 m și diverse înălțimi
  • Acoperiș în două ape cu pantă de 10° sau 22°
  • Temperatură controlată mulțumită diferitelor tipuri de izolație
  • Posibilitate de integrare a sistemelor de ventilație și furajare
  • Integrare completă cu tehnologiile de ultimă oră
  • Panouri sandwich (GRP la cerere) rezistente la coroziune și igienizare
  • Reamplasare, adaptare și extindere facilă

INFORMAȚII UTILE HALE FERMA DE PORCI

Doriți să construiți o FERMĂ DE PORCI?