Depozit legume

Depozitarea legumelor și fructelor pe termen mediu și lung necesită condiții speciale. Avem experiență în construirea depozitelor de legume și fructe energetic economice.

Soluția ideală pentru depozitarea legumelor

Depozitarea fructelor si legumelor pe termen mediu și lung este un proiect pe care Frisomat îl înțelege foarte bine. În calitate de furnizor de soluții, noi proiectăm, dezvoltăm și montăm hale de depozitare prefabricate din oțel laminat la rece, personalizate în funcție de nevoile dumneavoastră. Vă oferim soluții personalizate atât pentru depozitarea în vrac, cât și pentru depozitarea în saci, lăzi și boxpaleți.

Indiferent de dimensiuni sau locație, Frisomat vă este alături cu soluții constructive de înaltă calitate și fiabilitate.

Controlul calității este forate important la Frisomat. Dorim să identificam cu precizie orice cauză de neconcordanță și să luăm măsurile de siguranță menite să elimine acestea pentru viitor.
Astfel, fiecare profil component este identificat în mod unic prin inscripționarea directă a firmei producătore, denumirea comercială și codul profilului.

Vezi referințele noastre!

Depozit legume

Avantaje

  • Deschideri utile de până la 60 m și diverse înălțimi
  • Acoperiș în două ape cu pantă de 10° sau 22°
  • Diverse soluții pentru iluminarea naturală a interiorului
  • Posibilitate de integrare facilă a sistemelor inteligente de ventilație
  • Climat și temperatură controlată mulțumită diverselor tipuri de izolație și integrarea sistemelor active de răcire
  • Reamplasare, adaptare și extindere facilă

Doriți să construiți un DEPOZIT LEGUME?