Construim Depozite cereale

Frisomat oferă soluții pentru depozitarea cerealelor în condiții optime

Frisomat produce și montează hale agricole pentru depozitarea cerealelor. ✅Hale metalice la cheie pentru depozite de cereale sigure, rezistente, calitative.

Doriți să construiți un DEPOZIT CEREALE?

DEPOZITUL DE CEREALE -BAZAȚI-VĂ PE EXPERIENȚA FRISOMAT!

Doriți să investiți în construcția unui depozit de cereale? Succesul unei exploatații agricole depinde nu doar de recolta în tone pe hectar, ci și de posibilitatea de a alege momentul cel mai oportun pentru valorificarea cerealelor. O hală metalica, vă asigură spațiul necesar pentru a depozita în condiții optime recolta dvs. Fiind dotată cu uși de acces largi și înălțime adecvată, accesul este foarte ușor și rapid, ceea ce este esențial în cazul schimbărilor condițiilor meteorologice.

Practic orice fermă agricolă se extinde odată la 5 ani. Deoarece este o construcție modulară, vă putem extinde hala o dată cu afacerea dvs.. În plus, o putem dota cu uși mari de acces, trape de fum, ventilație și folie non-drop (anticondens). Menținem la minim costurile de construire amplasând hala pe un soclu de beton.

Frisomat proiectează și montează hale metalice spațioase și rezistente. Cu deschideri utile de până la 60 de metri și lungimi nelimitate.
O hală metalică Frisomat vă poate îndeplini toate cerințele.

STUDII DE CAZ - Hale de Depozitare Cereale & Garaj Utilaje Agricole

STUDII DE CAZ - Hale de Depozitare Cereale & Garaj Utilaje Agricole

SOLUȚII PERSONALIZATE - HALĂ DEPOZIT CEREALE MODULARĂ ȘI FLEXIBILĂ

Noul spațiu de depozitare va fi optimizat ținând cont de particularitățile specifice pentru agricultură și necsitatea fermei dvs.  (căi de acces mari, grile de ventilație, luminatoare, trape de fum, folie anticondens – nondrop etc.). Structura halei de depozitare se poate monta pe un socul de beton (perete perimetral), astfel creșteți substanțial cantiatatea de cereale depozitat. Desigur, veți beneficia de experiența Frisomat de peste 40 de ani, prin integrarea soluțiilor standard, astfel se atinge un grad ridicat de optimizare și rentabilitate al investiției.

Sistemele constructive Frisomat includ structura principală și cea secundară, mai multe variante de acoperișuri și pereți, copertine, căi de acces.

Pe lângă elementele principale constructive, oferim și o mare varietate de piese de finisaj și sistem complet de preluare a apelor pluviale (jgheaburi și burlane).

Aveți nevoie de un nou DEPOZIT DE CEREALE?

SOLUȚIE COMPLETĂ - FRISOMAT

Frisomat: 1. Proiectează (suprastructura și fundația), 2 Produce materialele constructive, 3 Livrează și 4 Construiește depozite de cereale multifuncțioanle. Astfel aveți un singur furnizor (hale la cheie).

Doriți să aveți un depozit de cereale flexibil, ușor de extin? Îl veți obtine: Frisomat proiectează hala metalică cu posibilitate de extindere laterală sau în lungime.

Doriți să dotați hala de depozitare cu panouri solare? Este posibil. Însă este important a se lua în calcul încărcările suplimentare încă din etapa proiectării halei de depozitare de cereale, înainte de a comanda, produce și monta.

harta proiecte Frisomat

A crescut producția? Aveți nevoie de SPAȚIU SUPLIMENTAR DE DEPOZITARE?

Interviu Fermier

Avantaje

  • Deschidere utilă de până la 60 m și diverse înălțimi
  • Acoperiș semirotund sau în două ape cu pantă la 10° sau 22°
  • Opțiune pentru acoperiș cu folie non-drop (anticondens)
  • Posibilitate de integrare a sistemelor de ventilație
  • Posibilitate de integrare a pereților despărțitori din beton sau soclu de beton
  • Reamplasare, adaptare și extindere facilă

Informații utile

Doriți să construiți un DEPOZIT CEREALE?