Hale agricole

Depozitarea cerealelor sau a utilajelor agricole? Toate sunt în siguranță într-o hală multifuncțională Frisomat. Montaj rapid, soluții la cheie cu costuri de mentenanță aproape de zero de-a lungul anilor.

HALE AGRICOLE FRISOMAT

Doriți o hală pentru depozitarea cerealelor, utilajelor și echipamentelor dvs., cu acces facil si rapid? Halele Frisomat din metal sunt spațioase și solide, chiar dacă au o ușă largă sau o latură deschisă.

De la o magazie simplă pentru grădinărit, la un depozit mare pentru agricultură: toate halele Frisomat sunt gata într-un timp foarte scurt. Acest lucru este posibil datorită procesului integrat de prefabricare și montaj, caracteristici apreciate de clientii nostri.

Dat fiind faptul că cerealele trebuie depozitate doar în spații autorizate, sistemele constructive FRISOMAT acoperă și acest aspect extrem de important din domeniul agriculturii, asigurăm certificate de compatibilitate pentru materialele produse și utilizate la realizarea halelor de depozitare pentru produsele agricole sau alimentare.

Vedeți aici referințele noastre!

expertiză

  1. Rapid de montat.
  2. Ușor de extins.
  3. Dimensiuni personalizate.
  4. Montaj pe soclu de beton.

Vă interesează o HALĂ AGRICOLĂ?