aprilie 12 2018 0Comment

Frisomat participa la AGRARIA – Jucu – 2018

FRISOMAT ROMÂNIA VINE LA AGRARIA 2018, ÎN JUCU, JUD. CLUJ

Frisomat România participă în perioada 19-22  Aprilie 2018 la târgul Agraria, organizat la Jucu, în județul Cluj.

Prezenți în pavilionul central, reprezentații comerciali Frisomat vin în întâmpinarea antreprenorilor și agricultorilor din zona de Nord Vest a țării cu o ofertă largă de soluții constructive pentru o gamă variată de aplicații.

”Avem o experiență bogată în construcția de hale metalice în zona de Nord Vest a țării. De-a lungul timpului ne-am consolidat poziția de partener responsabil pentru afacerile din această zonă, iar halele noastre s-au dovedit a fi soluții optime atât pentru sectorul logistic, care este în plină dezvoltare în Vestul țării, dar și pentru sectoarele agricole și zootehnice.” spune Ionuț  Rădulescu, Director Comercial, Frisomat România. ” Avem experiența anul trecut de la Jucu, când vizitatorii au fost extrem de interesați de halele noastre. Pentru a le răsplăti interesul dar și pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor lor, anul acesta lansăm nu mai puțin de 7 OFERTE SPECIALE – HALE STANDARD, pentru hale între 300 și 1220 de metri pătrați. Toate cele 7 oferte vor avea un preț special de pornire, dar marea surpriză este UN DISCOUNT ADIȚIONAL DE 10% care se va aplica atât la structură, cât și la accesorii și opționale.” adaugă Csaba Demeter, Responsabil Marketing, Frisomat România. Menționăm ca aceasta reducere se aplică DOAR la halele aflate în promoție, dimensiunile și opționalele fiind limitate.

Ofertele se vor adresa antreprenorilor care caută depozite de cereale, garaje de utilaje, ateliere de reparații, sedii de ferme agricole sau ferme de animale.

Doriți să știți care sunt cele 7 OFERTE SPECIALE?

Ne puteți contacta aici!

frisomatadmin