martie 25 2020 0Comment
Featured Video Play Icon

FRISOCare & Parteneriat pe termen lung

#STAIACASĂ - Planifică în siguranță

Dragi parteneri,

Nouă, celor de la Frisomat, ne place să ne întâlnim cu clienții noștri, să înțelegem proiectele dvs., să identificăm fiecare detaliu important. Facem asta printr-o abordare personală, directă. Astăzi, virusul COVID-19 ne obligă să gestionam această abordare cu responsabilitate și ne provoacă să fim creativi pentru a păstra legătura.

stai acasa frisomat

Am luat măsurile necesare.
Siguranța noastră și a proiectului dvs. pe primul loc.

Începând de astăzi, producția și birourile noastre lucrează la gradul minim de ocupare, obținând și garantând nivelul de servicii cerut de fiecare proiect. Mulți dintre angajații noștri lucrează de acasă, urmând recomandarile care pun siguranța și sănătatea pe primul loc. În ciuda acestor măsuri stricte, rămânem la dispoziția dvs 100%, fără perturbarea activității curente.

Rămânem disponibili digital tot timpul.
Situație nouă, abordare nouă. Aceeași disponibilitate.

Proiectăm soluții personalizate conform informațiilor primite, vizitele la clienții noștri sau la fața locului se înlocuiesc cu convorbiri la telefon și/sau digital video (Whatsup, Skype). Datele noastre de contact rămân neschimbate. Posibilitățile de a păstra legătura sunt numeroase – alegeți să ne auzim prin telefon sau prin Skype, WhatsApp sau apel video, de exemplu. Suntem în continuare pregătiți să vă îndrumăm in proiectul dvs de la A la Z. De asemenea, pregătim documentații, schițe, oferte și contracte în format digital, ori de câte ori este posibil.

Puteți conta pe acțiunile noastre.
Suntem prezenți și activi.

Am luat măsurile necesare pentru a ne continua producția în condiții de siguranță. Întotdeauna lucrăm cu stocuri mari de oțel, astfel încât să putem face față cu ușurință fluctuațiilor de aprovizionare cu oțel. Acest lucru înseamnă o calitate garantată a construcției, indiferent de situație.

Vă gestionăm și vă pregătim proiectul digital.
Comunicăm constant.

Putem vizualiza împreună desenele de construcție online, calculele noastre pot fi primite și citite digital folosind modele 3D online care evidențiază fiecare detaliu, și vă răspundem la toate întrebările legate de proiectului dvs.

Pe scurt:
Ne dorim să ținem legătura cu dvs. tot timpul.
Puteți conta pe noi.

Cu respect,
Ionuț Rădulescu – Director Comercial

frisomatadmin