Ce dimensiuni are hala? Se poate extinde suplimentar?

Aveti nevoie de mult spatiu pentru a depozita/parca tractoare, seceratoare sau semanatoare? Sau doriti o zona de lucru pentru sortarea granelor?

Indiferent de suprafata necesara afacerii dvs. din domeniul agricol, Frisomat va poate oferi o solutie corespunzatoare. Cu ajutorul nostru puteti alege dintr-o gama de sisteme constructive, fiecare avand caracteristici proprii. Afacerea dvs. se dezvolta la fel de repede ca plantele sau recoltele? Felicitari! In acest caz puteti extinde hala Frisomat.

 

  • O hala care va este utila intr-adevar

Hambarele noastre sunt disponibile in toate dimensiunile. Asadar exista intotdeauna o hala disponibila pentru a satisface cerintele dumneavoastra. Aveti nevoie de mult spatiu pentru a depozita tractoarele sau vehiculele agricole? Frisomat va ofera un spatiu cu o deschidere libera de 35 de metri si cu o inaltime la streasina de 9 metri. Aveti nevoie de dimensiuni si mai mari? In acest caz putem cupla mai multe hale.

 

  • Extinderea constructiei pe lungime sau latime

Sistemul prefabricat de construire de la Frisomat garanteaza extinderea facila a halei. Constructorii nostri pot cupla o noua hala, care poate fi identica – dar nu neaparat – in partea stanga sau dreapta a celei existente. Doriti un spatiu interior liber pentru a depozita tractoare si a le manevra cu usurinta? Nicio problema. Veti obtine un spatiu liber care sa va asigure flexibilitatea necesara.

 

Ce hala este potrivita pentru depozitarea tractoarelor sau a plantelor?

Lansati o cerere de oferta aici  sau pentru contact direct, ne puteti suna la numarul: +40 233 23 1909.

Doriți o HALĂ METALICĂ?