Cat de larga poate fi usa hangarului?

Fie ca utilizati hangarul pentru parcare sau ca atelier, aeronava sau elicopterele dvs. trebuie sa fie intotdeauna pregatita pentru a putea intra si iesi cu usurinta. De aceea Frisomat construieste hangarul pentru a fi cat mai accesibil cu putinta: cu o usa larga sau cu o latura deschisa.

 

  • Acces liber

O usa de acces larga nu este un lux inutil pentru hangarul pe care doriti sa-l construim: aeronavele cu anvergura mare a aripii au nevoie de spatiu pentru a putea intra sau iesi. Din fericire hala Frisomat poate fi prevazuta cu o usa culisanta. Acest lucru poate fi efectuat chiar si cu cele mai mici hangare pentru aeronave fara a avea niciun fel de reducere a rigiditatii. Aveti nevoie de o deschidere mare si  inaltime mare? In cazul acesta, va oferim usa XXL deschidere pana la 20m: otelul galvanizat utilizat la fabricarea acesteia ofera flexibilitate sporita.

 

  • Hala semi-deschisa

Nu este nevoie sa inchideti complet hangarul? In cazul acesta Frisomat poate lasa o latura deschisa a halei, fara a pierde din stabilitatea constructiei.

 

Doriti o estimare de pret?

Lansati o cerere aici sau pentru contact mai rapid ne puteti suna la numarul: +40 233 23 1909.

Doriți o HALĂ METALICĂ?