Am nevoie de o autorizatie de construire pentru hala din otel?

Da.

Veti avea nevoie de o autorizatie de construire pentru halele Frisomat.

 

Acesta este necesar indiferent de ce construiti: un atelier pentru a repara vehicule, un showroom sau spalatorie de masini. Veti apela la noi pentru a va construi hala? In acest caz, trebuie mai intai sa mergeti la departamentul de planificare al autoritatii locale unde intentionati sa construiti. Acestia se ocupa de cererea dumneavoastra de emitere a autorizatiei de constructie si va vor informa cu privire la orice regulament suplimentar de constructie sau de mediu.

 

Care este procedura pentru cererea de emitere a autorizatiei de constructie pentru showroomul auto sau pentru atelierul de lucru pe care doriti sa-l construim?

  • Frisomat va furnizeaza planuri detaliate de constructie (plan parter, vedere in sectiunea transversala, etc).
  • Arhitectul dumneavoastra va realiza planul de amplasament.
  • Vi se solicita sa prezentati impreuna cu arhitectul planul de amplasament si planurile Frisomat de constructie la primaria orasului sau localitatii unde intentionati sa construiti.
  • Cererea dumneavoastra de emitere a autorizatiei de constructie va fi aprobata dupa aproximativ trei luni.
  • In urma aprobarii, Frisomat va demara imediat lucrarile. Astfel va puteti astepta sa incepeti activitatea in cel mai scurt timp intr-un showroom de foarta buna calitate, sau atelier practic pentru vehiculele dumneavoastra.

 

Doriti o estimare de pret?

Lansati o cerere aici sau pentru contact mai rapid ne puteti suna la numarul: +40 233 23 1909.

Doriți o HALĂ METALICĂ?