Am nevoie de autorizatie de construire pentru o ferma de vaci?

DA, este necesară o autorizație de construcție pentru toate halele metalice, inclusiv pentru construcția fermelor de vaci de carne sau de lapte.

Care este procedura de obținere a autorizației de construcție pentru o fermă de vaci?

1. PROIECT: După semnarea contractului de proiectare, veți primi de la Frisomat proiectul  fermei de vaci (planuri de arhitectură, planuri de fundație, etc.).
2. AUTORIZARE: Proiectul întocmit va fi supus autorizării de către administrația locală din zona unde intenționați să construiți.
3. APROBARE: Veți primi aprobarea de construcție conform termenului prevazut de legislație.
4. REALIZAREA FUNDAȚIEI: După primirea autorizației vor începe lucrările la fundația depozitului dvs. sub supervizarea specialistului desemnat de Frisomat.

Ulterior Frisomat va demara montajul halei de vaci, folosind materialele de construire fabricate de către compania noastră. Frisomat produce toate materialele necesare în fabrica proprie, livrează și montează cu echipe experimentate. Hala dvs. personalizată, fiind prefabricată, este eficientizată la maxim, fără pierderi de materiale pe șantier, astfel se asigură cel mai scurt timp posibil de montaj.

Cu o experiență de peste 40 de ani, peste 21 de milioane de mp construiți (global), vă asiguram că vom construi hala dvs. foarte repede.

A SE CITI ȘI URMĂTOARELE ARTICOLE

Doriți o HALĂ METALICĂ?