Am nevoie de autorizatie de construire pentru o ferma de pui?

Da, este necesară o autorizație de construcție pentru toate halele metalice, inclusiv pentru construcția fermei de pui de carne/găini ouătoare.

Care este procedura de obținere a autorizației de construcție pentru o fermă de pui?

1. PROIECT: După semnarea contractului de proiectare, veți primi de la Frisomat proiectul  fermei de pui (planuri de arhitectură, planuri de fundație, etc.).
2. AUTORIZARE: Proiectul întocmit va fi supus autorizării de către administrația locală din zona unde intenționați să construiți.
3. APROBARE: Veți primi aprobarea de construcție conform termenului prevazut de legislație.
4. REALIZAREA FUNDAȚIEI: După primirea autorizației vor începe lucrările la fundația depozitului dvs. sub supervizarea specialistului desemnat de Frisomat.

Ulterior Frisomat va demara montajul halei, folosind materialele de construire fabricate de către compania noastră. Frisomat produce toate materialele necesare în fabrica proprie, livrează și montează cu echipe experimentate. Hala dvs. personalizată, fiind prefabricată, este eficientizată la maxim, fără pierderi de materiale pe șantier, astfel se asigură cel mai scurt timp posibil de montaj.

Cu o experiență de peste 40 de ani, peste 21 de milioane de mp construiți (global), vă asiguram că vom construi hala dvs. foarte repede.

A SE CITI ȘI URMĂTOARELE ARTICOLE

Am nevoie de autorizație de construire pentru hale avicole – ferme de păsări?
Cât costă o hală avicolă?
În cât timp se construiește o hală avicolă?
Bine de știut despre o hală avicolă?

Doriți o HALĂ METALICĂ?