Compania noastră

Compania Frisomat a fost fondată în 1978 de către Guy Somers. Suntem o companie belgiană care proiectează, dezvoltă, produce și construiește hale metalice realizate din oțel laminat la rece. Frisomat deține controlul asupra întregului proces de producție al halei industriale pe care doriți s-o construim. De la proiectare la dezvoltare și de la transport la montaj. Construcțiile noastre prefabricate din oțel laminat la rece utilizează cu 30% mai puțin oțel, fiind cu toate acestea solide și durabile. Din acest motiv halele Frisomat sunt ușor de transportat și montat. Peste 85% din producția noastră este destinată exportului.

Frisomat deține 14 filiale internaționale – Algeria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Slovacia, Franța, Germania, Ungaria, Polonia, Portugalia, România, Olanda, Ucraina – și fabrici de producție în Belgia și Brazilia. Rețeaua noastră globală de distribuție este în continuă creștere. Prin prezența internațională, Frisomat activează în peste 100 de țări, în care a finalizat peste 35.000 de proiecte de hale metalice. Compania are 450 de angajați la nivel mondial.

Frisomat România a luat naștere în 1996. Pe lângă sediul central din Piatra Neamț, avem birouri în Otopeni și Cluj Napoca, acoperind toată țara. Până la acest moment am construit peste 850.000 de m în toată țara.

 

Frisomat creează spațiu. Construcții metalice fabricate rapid, cu durată îndelungată de viață.

Frisomat vă va ridica rapid o hală metalică solidă. Construim hale din oțel laminat la rece. Avantajele?

  • Economisiți timp și bani
    Hala dvs. metalică este ușoară și solidă. Din acest motiv poate fi construită rapid.
  • Aveți opțiuni nelimitate
    Hala dvs. metalică este fabricată din componente ce pot fi personalizate cu ușurință.
  • Vă oferim o soluție completă
    Hala dvs. metalică va fi proiectată, fabricată, transportată și montată de către Frisomat. În acest fel beneficiați de expertiza noastră în toate etapele constructive.

WE SHELTER YOUR BUSINESS

[Funcțional]

Frisomat proiectează, dezvoltă și produce
o gamă largă de hale metalice inovatoare,
la cele mai înalte standarde de calitate.

[Emoțional]

Însă nu ne oprim aici.
Vă oferim expertiză specifică în domeniu,
creând o soluție care se adaptează perfect cerințelor dvs.
Astfel nu vă protejăm doar
activele afacerii, ci și
investiția dvs.

Vă interesează o hală metalică de calitate?