Cine construieşte hala metalică contractată de la Frisomat?

Solide și fiabile construcţiile metalice sunt structuri pentru diverse scopuri. Nu sunt doar construcţii destinate profesioniștilor, dar și persoanelor care doresc o construcție hală provizorie. Halele metalice sunt disponibile la prețuri competitive și au timpi de livrare rapizi. În ceea ce privește montajul, intervenția profesioniștilor este necesară.

Unul dintre cele mai bune lucruri pentru construcţii hale metalice este rapiditatea prin care acest proiect poate fi pus în funcţiune. Nu este neobișnuit ca o hală metalică să fie ridicată la fața locului în mai puțin de 1-3 săptămâni de la începerea proiectului.

Profesioniştii Frisomat pentru clădirile dvs.

După achiziționarea unei hale metalice de la o companie, este recomandat să solicitaţi profesioniștilor instruiți să monteeze aceasta construcţie. Astfel, după ce ați comandat hala metalică Frisomat, montatorii noștri sunt gata să intervină.

Împreună cu materialele noastre, profesioniștii instruiți la Frisomat, intervin pentru a începe montajul construcției halei metalice. Cu certificări care demonstrează seriozitatea și experiența lor, acești profesionişti sunt responsabili pentru asamblarea fiecărei piese. Dovada este eficacitatea lor în construcţii de hale industriale. Uneltele, mașinile și vehiculele sunt puse la dispoziție în timpul montării de către profesioniştii Frisomat.

Noi vă preluăm cererea, proiectăm hala, materialele sunt produse iar echipele de montaj proprii Frisomat construiesc hala la cel cel mai bun raport calitate-preț. Aşadar, noi controlăm tot lanţul, de la proiectare la producţie, la livrare şi montaj, astfel asigurăm o calitate monitorizată Frisomat. Indiferent că doriţi o construcţie provizorie sau o construcţie hala metalică permanentă, Frisomat construieşte în orice zonă din România.

Când cumpărați o hală metalică de la Frisomat, veți obține una de înaltă calitate, fiind construită din oţel galvanizat, care oferă numeroase avantaje. De asemenea veţi obţine o hală metalică ce va avea o durată de viaţă lungă la costuri minime de întreţinere și un partener de construcție cu un control total de la proiectare, producție și până la instalare.

Și asta nu se opreşte aici. Echipa Frisomat este experimentată şi calificată, astfel încât veţi avea servicii flexibile înainte, în timpul dar şi după ce a fost construită hala metalică. Veți obține toate funcționalitățile de care aveţi nevoie la un timp scurt de livrare şi montaj.

Construcția de hale metalice a fost folosită în principal pentru structuri mari, simple, cum ar fi garaje, clădiri agricole mari, producție și depozite – precum și clădiri înalte. Acesta este modul în care construcția de cadre din oțel este încă înțeleasă de oameni, dar este acum utilizată și pentru o gamă largă de alte tipuri de dezvoltare, inclusiv birouri, fabrici, școli, clădiri publice și unele locuințe rezidențiale.

O hală metalică poate fi construită în diverse scopuri:

 • Hale industriale.
 • Hale de producție.
 • Hale de depozitare.
 • Ateliere
 • Hale comerciale.
 • Săli de sport.
 • Centre logistice.
 • Hale de piață.
 • Săli de expoziție.
 • Service auto.
 • Showroom-uri auto.
 • Adăposturi.

Toate elementele în construcţia unei hale metalice sunt prefabricate și transportate complet la locul de instalare pentru a fi asamblate ușor în structura finală cu ajutorul mașinilor de construcții, evitând necesitatea de așteptare pentru întărirea betonului.

Contactați-ne!!  Puteți afla mai multe informații pentru proiectul dvs cu ajutorul echipei Frisomat.

A se citi de asemenea următoarele articole:


Doriți o HALĂ METALICĂ?