Ce garanţii oferă Frisomat pentru depozitele de cereale?

Consumatorii sunt foarte familiarizați cu garanțiile și au ajuns să aștepte ca numele de marcă să stea în spatele produsului pe care îl furnizează. Depozitele de cereale nu fac excepţie. Prin urmare vă oferim acum o garanție de materiale de neegalat intre 2-10 ani în funcţie de componență, pentru a vă asigura de calitatea și integritatea structurală a tuturor clădirilor noastre. Garanţia reprezintă o parte integrantă a serviciului de calitate pe care îl oferim și este un standard pentru toate clădirile noi achiziționate de la Frisomat.

Ce este garanţia de materiale a unui depozit pentru cereale construit de Frisomat?

În cadrul unei garanții de materiale, contractantul este responsabil pentru corectarea defecțiunilor la elementele de lucru aflate în controlul contractorului în timpul perioadei de garanție, incluzând materialul defectuos.

De ce să o folosiți?

Principalul avantaj al garanțiilor de materiale este acela că aveţi asigurarea că antreprenorul va remedia defecțiunile timpurii datorită materialelor și manoperei care ar fi trecut neobservate în timpul construcției. Cu toate acestea, acest lucru nu este singurul avantaj, deoarece acest tip de garanție oferă, de asemenea, posibilități de îmbunătățire a performanței, ca urmare a îmbunătățirii materialelor și a manoperei.

În industria construcțiilor, ca și în multe alte industrii, garanțiile sunt utilizate pentru plata despăgubirilor și pentru asigurarea îndeplinirii obligațiilor angajatorului și/sau a contractantului.

Vă puteți baza pe garanțiile Frisomat, deoarece societatea noastră are experienţă şi halele agricole Frisomat au un comportament excelent, inclusiv în România. Vă putem arăta structuri ce rezistă mai bine de 20 de ani neatinse, neavând nici o întreţinere specială.

Frisomat construieşte hale agricole de calitate, oferind cele mai lungi și cele mai fiabile garanții din industrie, fără costuri suplimentare.

Când cumpărați un depozit de cereale Frisomat, dorim să fiţi liniştiţi şi să aveţi încredere ca hala agricolă o să vă ofere performanțe optime și va rezista testului timpului. De aceea Frisomat oferta garanții pentru toate halele agricole pe care le construieşte.

Am putea să spunem că depozitele pentru cereale construite de noi sunt printre cele mai bune de pe piață, dar acea declarație nu are nici o valoare fără ceva care să o susţină. Compania Frisomat este mândră să îşi arate încrederea în produsele noastre oferind una dintre cele mai bune garanţii din industrie.

Fiecare depozit pentru cereale este adaptat nevoilor dvs, mediului și bugetului. Clădirile Frisomat sunt construite pentru a rezista. Peste 40.000 de referințe la nivel mondial dovedesc garanţia că produsele achiziţionate de la noi sunt calitative.

Aveţi întrebări cu privire la garanţiile Frisomat? Contactaţi-ne! Experţii Frisomat sunt bucuroşi să vă oferte consultanță, răspunzând la nevoile dvs privind garanţiile oferite.

A se citi de asemenea următoarele articole:

  1. Importanta halelor agricole?
  2. Am nevoie de autorizaţie de construcţie pentru un depozit de cereale?
  3. Cât costă un depozit de cereale?
  4. În cât timp se construieşte un depozit de cereale?
  5. Solutii depozitare cereale pentru ferme agricole?

Doriți o HALĂ METALICĂ?