Ce garanţii oferă Frisomat pentru depozitele construite?

Frisomat foloseşte doar oţel de cea mai bună calitate, laminat la rece. Nu este o coincidenţă, deoarece suntem convinşi de faptul ca oţelul ales oferă echilibrul perfect între greutate minimă, capacitate maximă portantă, rezistența optimă la coroziune totul având un aspect estetic recunoscut şi apreciat de cei peste 35.000 de clienţi la nivel global.

Clienţii Frisomat beneficiază de garanţie de materiale cuprinsă între 2- 10 ani funcţie de componentă pentru cladiri de depozitare industriale.

În ceea ce priveşte clădirile de depozitare industriale răspundem pe întreaga durată de viaţa a construcţiei. Experienţa ne arată ca structurile noastre galvanizate au un excelent comportament, inclusiv în România putem arăta structuri de 20 ani care sunt neatinse de trecerea timpului, fără nicio întreţinere specială.

Contractorii din industria construcțiilor trebuie să furnizeze diverse forme de garanții atunci când aceștia primesc un contract. Scopul oricărei garanții este de a furniza angajatorului ca firma aleasă este cea mai bună şi îşi va respecta obligaţiile.

Oţelul este cel mai important material de construcție din lume datorită rezistenței și durabilității sale. Oțelul are cel mai mare raport de rezistență la greutate al oricărui material de construcție, ceea ce înseamnă că orice depozit din oțel este rezistent. Oţelul folosit pentru a produce elementele construcţiei dvs., respecta calitatea foarte înaltă a standardului S390GD+Z, mai nou avem în ofertă și oțel S550.Ne asigurăm de acest lucru în fiecare etapă de producţie. Fără excepţie. Această putere vă oferă mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de proiectarea unei clădiri care va adăposti în mod adecvat bunurile dumneavoastră.

Toate clădirile de depozitare industriale Frisomat oferă aceste avantaje cu valoare adăugată:

  • 100% din oțel galvanizat.
  • Minereul folosit pentru construcţiile Frisomat, topit în furnale de înaltă precizie pentru a produce fonta, care este apoi transformat în oţel având compoziţia exactă dorită.
  • Livrare rapidă în 6-8 săptămâni de la semnarea bonului de comandă.
  • Sectiuniile de oţel şi tabla inclusă sunt tratate cu zinc (baie la cald), în scopul de a le proteja împotriva coroziunii.

În timp ce clădirile noastre premium din oțel galvanizat sunt competitive, ele includ și multe caracteristici de calitate superioară. Diferența Frisomat oferă o rezistență mai mare, o valoare crescută și o rezistență la intemperii superioară. La urma urmei, noul dvs depozit industrial – fie că este vorba despre un proiect agricol, comercial, industrial sau pentru uz personal – este o investiție. Vreţi cea mai puternică și mai durabilă clădire posibilă și una care își va păstra valoarea, atractivitatea și funcționalitatea pentru cea mai lungă perioadă de timp? Atunci Frisomat este alegerea corectă.

Aveţi întrebări cu privire la garanţiile Frisomat? Contactaţi-ne! Produsul nostru de cea mai bună calitate este doar o parte pe care Frisomat o garantează. Un alt motiv pentru care Frisomat se bucură de loialitatea clienților este punerea lor pe primul plan. Experții Frisomat în construcții de hale de depozitare sunt bucuroşi să vă oferte consultanță, răspunzând la nevoile dvs. privind garanţiile oferite.

A SE CITI DE ASEMENEA ȘI URMĂTOARELE ARTICOLE

Doriți o HALĂ METALICĂ?