Ce este o hală metalică?

Frisomat are o vastă experiență în proiectarea și fabricarea de clădiri industriale din oțel, inclusiv de hale metalice. Indiferent de complexitatea proiectului dvs., vă putem oferi o hală metalică ce va răspunde tuturor nevoilor dvs. Inginerii noștri vor proiecta hala metalică, astfel încât să  integreze o varietate de caracteristici speciale.

Un depozit, un spaţiu de depozitare, o clădire de birouri, producţie, un magazin, un atelier, o fermă zootehnică, hangare avioane, service auto, construcţii provizorii: toate pot fi construcții metalice. Aceste construcții se adaptează nevoilor datorită materialelor de înaltă calitate, robuste, însă ușoare.

Conceptul de hale metalice poate părea simplu, dar de fapt include o varietate de tipuri diferite de depozite care au toate o nișă proprie. O hală metalică poate fi definită ca un loc folosit pentru depozitarea sau producția de bunuri şi nu numai.

Tipul de depozitare potrivit pentru dvs. depinde de industria, locația și nevoile specifice fiecărui om în parte.

Hale metalice

O hală metalică este un sapțiu, un adăpost, al cărui cadru este din oțel galvanizat. O hală metalică este solidă şi flexibilă în arhitectură, de aceea este deseori folosită pentru depozitare.

Halele metalice sunt apreciate deoarece oferă o economie de timp cu adevărat considerabilă. Construcţia de hale metalice durează foarte puţin, acest lucru fiind posibil datorită procesului integrat de proiectare, prefabricare și montaj, caracteristici apreciate de toată lumea. Dacă optaţi pentru hale metalice, le puteţi personaliza cu uşurinţă de la un capăt la celălalt. Puteţi chiar să le şi extindeţi ulterior sau să le mutaţi într-o altă locaţie chiar dacă halele sunt fabricate din componente rezistente.

Construcţia de hale metalice este disponibilă într-o varietate de dimensiuni. Asta înseamnă că pot fi personalizate pentru a suporta sarcini specifice în clădiri de toate tipurile și dimensiunile.

Halele metalice nu doar că sunt extrem de rezistente dar sunt şi spaţioase, cu acces facil, putând fi prevăzute cu uşi mari de acces sau un perete lateral deschis.

Pentru a asigura rezistența în timp a halei metalice, este necesară galvanizarea oțelului, astfel se asigurăgaranția calității și a durabilității unei construcții metalice.

Elemente de finisaj

O hală metalică, poate să arate estetic datorită opțiunilor care pot fi alese de fiecare cumpărător, în funcție de nevoile și dorințele sale.

Halele metalice le oferă experţilor mai multă libertate de design în textură și formă. Combinația dintre rezistență, durabilitate, frumusețe, precizie și maleabilitate oferă experţilor parametri mai largi pentru a explora idei și a dezvolta soluții ideale.

Clădirile noastre industriale din oțel sunt construite pentru a rezista, păstrând în același timp puterea și valoarea lor pe o perioadă lungă de timp. Halele metalice pot fi atât funcționale, cât și atractive.

Halele metalice prezintă numeroase avantaje printre care:

  • Costuri reduse;
  • Timp redus de construcţie;
  • Intrarea rapidă în funcțiune;
  • Posibilitatea de dezmembrare și relocare;

Cine poate monta o hală metalică?

Chiar înainte de cumpărare, este bine să vă gândiţi la montajul halei metalice. Materialele sunt ușor de asamblat, dar intervenția specialiștilor este necesară pentru a garanta montajul corect şi de calitate.

O hală metalică poate fi răspunsul la multe nevoi, deoarece posibilitatea utilizării este variată.

Contactați-ne!!  Reprezentanții Frisomat vor fi bucuroși să vă dea mai multe informații pentru proiectul dvs.

A se citi de asemenea următoarele articole:


Doriți o HALĂ METALICĂ?