Cât costă un depozit de cereale

Construirea unui depozit de cereale este o investitie in viitor, in profitabilitatea fermei agricole. Astfel, trebuie să luați în considerare cu atenție avantajele și dezavantajele depozitării cerealelor iar motivele pentru desfășurarea acestei operațiuni să fie bine stabilite. Fermierii trebuie să aibă încredere că prețul primit la vânzare acoperă costurile de depozitare și returnează un profit.

Clădirile de depozitare a cerealelor construite de Frisomat sunt proiectate pentru a satisface toate cerințele de depozitare a cerealelor, asigurând în același timp și  versatilitate, cu costuri aproape zero de mentenanță.

Clădirile Frisomat oferta hale cu impact redus, o alternativă excelentă față de soluțiile convenționale de depozitare a cerealelor, la un raport preț-calitate excelent. Depozitele de cereale Frisomat vă vor ajuta să reduceți costul total cu o finalizare rapidă.

Un depozit de cereale poate fi utilizat pentru a crește flexibilitatea, pentru a economisi timp, pentru depozitarea hranei animalelor sau a cerealelor.

Pe măsură ce luați decizii cu privire la cum și când să comercializați cerealele și să le stocați, asigurați-vă că luați în considerare costurile totale de depozitare a cerealelor. Iată principalii factori care trebuie luaţi în considerare în construcţia unui depozit de cereale:

 • Înălțimea şi lăţimea dorită.
 • Suporturi laterale exterioare pentru o rezistență maximă.
 • Construcție din oțel zincat.
 • Efort minim necesar la încărcare şi descărcare.
 • Utilizarea optimă a spațiului dezvoltat.
 • Gradul de înclinare a acoperişului.
 • Condiţiile de amplasament.

Raportul calitate-preț al unui depozit de cereale este unul bun deoarece oferă:

 • Creșterea profitabilității.
 • Multifuncționalitate.
 • Accesibilitate.

O hală agricolă poate fi asamblată rapid și eficient indiferent de anotimp. Componentele sunt pre-fabricate, proiectate și livrate, montate cu echipe proprii cu o muncă minimă la asamblare.

Depozitele de cereale Frisomat sunt extrem de rezistente şi au un sistem de fabricare şi de montaj bine gândit. Depozitul agricol nu este doar un produs standard – este optimizat cu atenție pentru a se potrivi perfect cerinţelor dvs.

Avantajele depozitelor de cereale construite pe structuă metalică sunt eficiența, utilitatea flexibilă, precum și producția și montajul necomplicată. Cu aceasta sunt oferite premisele pentru cea mai bună rentabilitate.

Un depozit de cereale din oţel păstrează cel mai mic cost de construcție dintre toate tipurile de astfel de depozite, atât pentru corpul depozitului cât și pentru fundație, care reprezintă doar jumătate din costul de construcție al unui depozit de cereale de beton și patru cincimi din structura de construcție a depozitelor din cărămidă.

Halele agricole se bucură de performanțe excelente în domeniul mecanizării și automatizării depozitării cerealelor, cum ar fi recoltarea și transportul cerealelor, monitorizarea, managementul, precum și gestionarea ventilației și a temperaturii condiției de conservare a cerealelor.

Contactați-ne! Frisomat oferă clienților săi servicii de consultanță de înaltă calitate, răspunzând la nevoile lor privind construcția, instalarea, funcționarea și întreținerea depozitelor de cereale.

A se citi de asemenea următoarele articole:

 1. Importanta halelor agricole?
 2. Am nevoie de autorizatie de constructie pentru un depozit de cereale?
 3. In cat timp se construieste un depozit de cereale?
 4. Ce garantii ofera Frisomat pentru depozitele de cereale?
 5. Solutii depozitare cereale pentru ferme agricole?

Doriți o HALĂ METALICĂ?