Care sunt particularităţile unei hale metalice?

O hală metalică are diverse particularități de la o clădire la alta, în funcție de utilitatea ulterioară a clădirii. Dar există și elemente comune fiecărei clădiri Frisomat, precum și avantajele acestora.

Structura diferită a halelor metalice

Hangar, atelier, birou sau depozit, o hală metalică se adaptează cumpărătorului. Astfel, mărimea și estetica variază de la un model la altul.

În toate cazurile, pereții trebuie să aibă o izolație termică bună pentru a economisi energie la încălzire. Aceste puncte diferite fac parte dintr-o serie de opțiuni, cum ar fi culorile folosite și, evident, mărimea clădirii, care poate fi aleasă în întregime de cumpărător. Fiecare hală metalică are elemente care se pot personaliza pentru a vă satisface cel mai bine nevoile. Puteţi avea chiar hale metalice la cheie.

Pentru toate tipurile de clădiri, inclusiv pentru o hală metalică locația este extrem de importantă. Aceasta influenţează atât designul realizabil, cât și costurile de construcție. Intervalele standard de costuri se bazează pe o locație în afara orașului, mai puțin limitată, care este tipică pentru majoritatea clădirilor industriale cum este o hală metalică.

Halele metalice Frisomat

Aceste hale metalice au specificații tehnice foarte diferite. De exemplu, o hală metalică Frisomat poate ajunge până la o deschidere de 27 m, fără stâlpi intermediari. În mod similar, mai multe înălțimi și lățimi pot fi combinate pe aceeași construcție. Există multe caracteristici, prin urmare, este important să solicitaţi o cerere iar experţii Frisomat vă vor ajuta la orice proiect de hala metalică.

O hală metalică este construită din materiale de cea mai bună calitate, având astfel o durată de viață mai lungă, cu costuri reduse de întreținere.

O hală metalică poate fi ușor modificată, extinsă. Facilitatea de extindere a unei hale metalice la o etapă ulterioară poate fi integrată în detaliile de proiectare și construcțiile originale.

Halele din structuri metalice sunt cele mai utilizate deoarece sunt ușor și rapid de construit. Ele au avantajul de a permite spații luminoase mai mari, fără a fi nevoie să se monteze stâlpi în interiorul clădirii, ceea ce optimizează utilizarea spațiului interior. Procesul de construire al unei hale metalice este relativ simplu.

Construcția de hale metalice este realizată din oțel galvanizat, iar componentele sunt fabricate și procesate pentru a garanta o rezistență incontestabilă, dar și o precizie geometrică. Într-adevăr, performanța, rezistența și calitatea unei construcții depind de modul în care a fost produsă. Alegerea Frisomat de a utiliza numai materiale de înaltă calitate vă oferă garanţia că veţi avea o hală metalică la cheie puternică și durabilă.

Contactați-ne! Frisomat oferă clienților săi servicii de consultanță de înaltă calitate, răspunzând la nevoile lor privind construcția, instalarea, funcționarea și întreținerea halelor metalice.

A se citi de asemenea următoarele articole:


Doriți o HALĂ METALICĂ?