Care sunt avantajele halelor metalice?

O hală metalică are caracteristici funcționale diferite și caracteristici tehnice precise. Halele metalice sunt apreciate pentru costul lor scăzut, asamblarea ușoară și posibilitatea de utilizare variată.

O hală metalică reprezintă o inovație în construcția halelor de oțel. Precizia conduce la construcții din oțel fiabile și sisteme de hale foarte complexe. Pornind de la planificarea unei hale metalice, Frisomat oferă o întreagă gamă de servicii suplimentare, inclusiv extinderea unei hale existente.

În ultimii ani, industria construcţiilor de hale metalice a crescut într-un ritm impresionant, astfel încât aceste spaţii sunt din ce în ce mai căutate şi necesare deoarece au caracteristici particulare și pot fi construite rapid și în siguranță. Acesta este motivul pentru care halele metalice sunt atât de importante pentru industrii, deoarece sunt construcțiile ideale pentru a acoperi toate nevoile industriilor.

Construcția din oțel este versatilă – capacitatea ridicată de rulare a greutății cu lățimi largi și secțiuni mici ale grinzilor permite soluții individuale pentru construcţii. Se poate dezvolta o hală metalică personalizată pe baza ideilor dvs. Aceasta poate include structuri industriale extrem de complexe.

Halele metalice creează un mediu de lucru luminos, spațios, sigur și confortabil pentru angajații dvs.

O hală metalică este tipul de clădire folosit pentru a găzdui procesele de producție ale oricărei industrii, indiferent de rotația sa sau de utilajele pe care le utilizează și poate servi și ca centru pentru depozitarea mărfurilor produse, materiilor prime și alte bunuri, deoarece are versatilitatea care trebuie construită cu măsurile necesare, atât la suprafață, cât și în înălțime.

O hală metalică poate fi ușor modificată și extinsă. Facilitatea de extindere a unei hale metalice la o etapă ulterioară poate fi integrată în detaliile de proiectare și construcțiile originale.

Componentele structurale din oțel integral galvanizat sunt prefabricate și apoi transportate la locul de construcție atunci când este necesar, minimizând cerințele de muncă la fața locului și reducând impactul variabilelor care pot întârzia un proiect, cum ar fi vremea nefavorabilă. Construcţia de hale metalice este disponibilă într-o varietate de dimensiuni. Asta înseamnă că pot fi personalizate pentru a suporta sarcini specifice în clădiri de toate tipurile și dimensiunile.

Avantajele unei hale metalice:

  • Utilizare temporară sau permanentă și complet relocabile.
  • Montaj rapid la fața locului.
  • Opțiuni nelimitate
  • Protecție la coroziune – galvanizare la cald
  • Construții multifuncționale: industrial; ateliere de lucru; clădiri de birouri; unități de stocare; întreținerea vehiculului; săli de sport.

Costul de constituire şi întreţinere ale clădirilor industriale clasice este semnificativă și crește în timp. O hală metalică este o alternativă excelentă și poate fi construită la un raport excellent de calitat-preț.

Dacă vă aflați în faza de planificare a dezvoltării și doriți să decideți dacă este o alegere bună pentru dvs construcția de hale metalice, contactaţi-ne!! Experţii Frisomat vă vor explica modul în care nişte hale metalice pot spori rezistența clădirii, pot reduce costurile şi timpul de construcţie.

A se citi de asemenea următoarele articole:


Doriți o HALĂ METALICĂ?