AM NEVOIE DE AUTORIZAȚIE DE CONSTRUIRE PENTRU O HALĂ DE DEPOZITARE?

Un depozit industrial poate fi utilizat pentru o varietate de funcţii. Pentru a ridica un depozit aveți nevoie de o autorizație de construcție, conform Legii 50/1991. În majoritatea cazurilor, pentru orice hală de depozitare va trebui să aveți o autorizaţie de construcţie care va fi acordată numai după aprobarea planului de construcție certificat.

Majoritatea autorităților locale din domeniul construcțiilor solicită autorizații de construcție pentru toate construcţiile noi.

Autorizaţia de construcţie pentru un depozit industrial vă protejează de construcțiile inferioare. Ele vă asigură că structura dvs. este sigură şi disponibilă pentru funcţionare.

O autorizație de construcție este necesară pentru toate construcțiile realizate, indiferent dacă au caracter permanent sau provizoriu. Prin urmare trebuie să vă adresați autorităților locale. După procesarea cererii de emitere a autorizației de construire, vă vor informa în legătură cu orice reglementari suplimentare.

Este în interesul tuturor să vă asigurați că structura dvs. îndeplinește toate cerințele înainte de a fi construit depozitul industrial.

Când construiți fără a avea o autorizaţie de construcţie, riscați următoarele:

 • Este foarte dificil să vă vindeți proprietatea.
 • Aţi fi forţaţi să faceţi schimbări costisitoare pentru a respecta standardele de construcție.
 • Aţi fi forţaţi să reconstruiţi hale de depozitare pentru a se potrivi cu obstacolele întâmpinate.
 • Plata amenzilor pentru nerespectarea legilor privind autorizaţia este costisitoare.
 • Demolarea forțată a unei clădiri fără autorizaţie de construcţie.
 • O să fie imposibil să asigurați fie construcția, fie bunurile depozitate in hala metalică.

Procesul de autorizaţie de construcţie pentru hale de depozitare vizează eliminarea problemelor potențiale înainte de începerea construcției.

Unde mergeți pentru a vă obţine autorizaţia de construcţie pentru hala de depozitare?

Acest act este eliberat de primărie în baza unui dosar ce cuprinde o serie de avize şi acorduri. Ordonanțele zonale sunt stabilite, de obicei, de primăria locală. Acestea sunt concepute pentru a proteja interesul tuturor.

Vestea bună este ca o dată ce alegeţi să ne aveţi că partener în dezvoltarea afacerii, Frisomat vă oferă planurile de construcţie detaliate:

 • Plan parter.
 • Secţiuni transversal.
 • Faţade şi planurile de fundaţii.

Dacă ați stabilit că planurile dvs. generale respectă regulamentele locale, puteți solicita o autorizaţie de construcție pentru hale de depozitare.

În timpul acestui proces, se vor revizui planurile dvs. de construcție certificate. Se vor evalua mai mulți factori, cum ar fi:

 • Planurile de construcţie detaliate, pe care Frisomat vă ajută să le pregătiţi.
 • Documentaţia de la arhitectul şi proiectantul dvs pe care Frisomat vă ajută să îi găsiţi.

Imediat după primirea acordului şi a autorizaţiei de construire, Frisomat va începe construirea depozitului industrial. Mulțumită sistemului nostru de producție eficient, depozitul dvs vă fi construit extrem de rapid, iar sistemul de montaj bine gândit garantează terminarea depozitului în câteva săptămâni.

Contactați-ne!! Reprezentanții Frisomat vor fi bucuroși să vă asiste şi să vă ajute în obţinerea autorizaţiei de construcţie.

A SE CITI DE ASEMENEA ȘI URMĂTOARELE ARTICOLE

Doriți o HALĂ METALICĂ?