aprilie 12 2018 0Comment

Frisomat – O nouă imagine. Un site nou.

FRISOMAT ARE O NOUĂ IMAGINE

Așa cum probabil ați observat, pagina noastră de internet s-a schimbat radical. “Am reinventat cartea noastra vizită digital, de care suntem mândri.”, spune Kris Oorts – CEO Frisomat. Noua imagine este aliniată viziunii noastre ”We shelter your business”. Este un mesaj care înseamnă atât faptul că Frisomat este un partener de încredere care garantează calitatea impecabilă a structurilor sale, dar și grija pentru fiecare client prin soluții personalizate. Astfel, fiecare client Frisomat este sigur că investițiile sale sunt protejate pe termen  lung.” Spune Anniek Flemings, Marketing Manager.

GO & PRO series

Una din cele mai importante inovații este introducerea a două noi categorii  de produse: GO și PRO series. Halele din categoria GO series sunt structuri standard, cu prețuri optimizate pentru un raport calitate-beneficiu excelent și timpi de livrare și montaj optimi. Halele PRO series sunt produse personalizate conform cerințelor fiecărui client în parte. Frisomat are experiența necesară de a răspunde oricărei solicitări ale clienților săi.

”Noul site Frisomat este un loc în care clienții noștri vor găsi soluții, sfaturi, studii de caz și idei prin care pot să-și optimizeze investiția. Este o extensie online a serviciilor complete pe care Frisomat le oferă de 21 de ani, în România și de 40 de ani la nivel global. Suntem mândri să inovăm și să construim în continuare încredere și parteneriate solide bazate pe muncă solidă, inovație și seriozitate.” Spune Ionuț Rădulescu, Director Comercial Frisomat România.

Vă invităm să navigați noul site Frisomat iar echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru orice solicitare.

frisomatadmin