hale metalice frisomat

Vă interesează o hală metalică?

Soluții constructive

Soluții constructive

De ce Frisomat?

Informații utile

De ce Frisomat?

Innovators in
steel buildings

frisomat numar tari

100+
Țări

hale construite de frisomat

35000
Clădiri

numar experti frisomat

450
Experți

Inverviurile Frisomat - Povestea Partenerilor

Studii de caz

Studii de caz

recunoastere mondiala frisomat

RECUNOAȘTERE MONDIALĂ

De la începuturi, de acum 40 de ani, am construit 35.000 de clădiri în toată lumea. Avem filiale în 14 țări și facilități de producție în Belgia și Brazilia.

icon inovatie frisomat

SUSȚINUT DE INOVAȚIE

Departamentele noastre de Cercetare și Dezvoltare, alături de cercetători de cel mai înalt nivel, deschid calea către soluții revoluționare. Construcțiile noastre din oțel laminat la rece necesită cu 30% mai puțin oțel, fiind, cu toate acestea, solide și durabile.

icon partener de incredere frisomat

PARTENER DE ÎNCREDERE

Frisomat este o afacere de familie. Valorile și angajații noștri sunt importanți pentru noi. Ne bazăm pe acestea atunci când construim relații de lungă durată. Astfel suntem un partener de încredere.

icon hale otel reciclabil frisomat

DURABILITATE TOTALĂ

Procesul nostru de fabricație este durabil. 50% din energia consumată de noi provine de la panouri solare. Folosim mai puțin oțel, transportăm inteligent și reducem deșeurile la minimum. Oțelul este 100% reciclabil.

Mărturii

Mulțumită Frisomat, putem organiza lecții de echitație pe tot parcursul anului. Ceea ce pentru noi este esențial în gestionarea unei școli de echitație. Sala acoperită are un aspect excelent și este foarte rezistentă. Putem recomanda sincer Frisomat.

 

Frisomat ne-a ajutat să ne dezvoltăm afacerea. Plecând de la un spațiu închiriat, suntem acum proprietarii a 6 depozite, cu o suprafață totală de 19.000 de metri pătrați. Calitatea și estetica facilitează atragerea și reținerea chiriașilor pe termen lung. Oferim cel mai bun raport calitate/preț!

Împreună cu Frisomat am reușit să dăm viață ambițiosului nostru proiect! La aeroportul Payerne, în Elveția, hangarul personalizat adăpostește primul avion solar stratosferic cu două locuri din lume. Suntem inovatori, precum Frisomat.

Afacerea noastră cu piese auto și ambalaje din carton a crescut repede peste capacitatea depozitului nostru. Era nevoie urgentă de spațiu suplimentar. Fiind presați să adăpostim noile linii de produse ce erau livrate, Frisomat a fost alegerea ideală. În mai puțin de 35 de zile a fost montat și pregătit de funcționare depozitul de 2.000 mp.

Clienții Noștri

clienti hale metalice frisomat
clienti hale metalice frisomat mobil
despre frisomat

ISTORIA NOASTRĂ

Compania Frisomat şi-a început activitatea în 1978 în Belgia. De la începuturi, de acum 40 de ani, am construit 35.000 de hale metalice în toată lumea. Avem filiale în 14 țări și facilități de producție în Belgia, Rusia și Brazilia.
Frisomat a finalizat peste 35.000 de construcţii metalice până în prezent, răspândite în mai mult de 100 de ţări, pe 4 continente, fiind un lider global în construcţia halelor metalice.
Frisomat România a luat naștere în 1996. Pe lângă sediul central din Piatra Neamț, avem birouri în Otopeni și Cluj Napoca, acoperind toată țara. Până la acest moment am construit peste 900.000 de mp în toată țara.
Frisomat România este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de hale metalice din oțel galvanizat. Datorită standardelor de producție și a sistemului de montaj efectuat cu echipe proprii experiementate, halele metalice Frisomat au un timp de constructie medie de 3-5 săptămâni.
hale seria go si pro icon

CONSTRUIM CU PASIUNE

Frisomat proiectează, dezvoltă, produce şi construieşte hale metalice prefabricate din oţel laminat la rece optimizate pentru dimensiuni strandarde din Seria GO, care au numeroase avantaje.
Deasemenea Frisomat proiectează, produce și montează hale 100% personalizate din Seria PRO, Frisomat oferă soluții pentru destinații multiple de la depozite, la hale de producție, birouri, chiar și săli de sport.
Ne-am specializat în structuri din oțel profilat la rece din acest motiv progresam prin inovare. Departamentele noastre de Cercetare și Dezvoltare, alături de cercetători de cel mai înalt nivel, deschid calea către soluții optimizate. Construcțiile noastre din oțel laminat la rece necesită cu 30% mai puțin oțel, fiind, cu toate acestea, solide și durabile. Colaborăm îndeaproape cu oameni de știință și universități. Frisomat este o companie care se concentrează şi, deopotrivă, se focusează tot timpul pe inovaţie. Halele noastre construite din oţel galvanizat, după un sistem patentat Frisomat, ne-au adus recunoaştere în timp şi apreciere din partea clienţilor, la nivel national și mondial.
eficienta si calitate frisomat

EFICIENȚĂ & CALITATE

Frisomat pune accent pe eficiență, seriozitate, consultanță şi un raport avantajos calitate-preţ în construcţia de hale industriale. Consultanţii Frisomat sunt alături de dvs în toate etapele proiectului, de la alegerea halei, ofertare, proiectarea și producţia materialelor de construcţie până la livrare şi montaj. Astfel, o să aveţi o hală industrială la cheie. Hala dvs. este montată rapid, cu echipe proprii Frisomat. Preţul pentru o hală metalică Frisomat este intotdeauna unul corect şi reflectă realitatea calităţii oferite de companie şi cerinţa exigentă a clientului. Vă oferim expertiză specifică în domeniu, creând o soluție care se adaptează perfect cerințelor dvs. Astfel nu vă protejăm doar activele afacerii, ci și investiția dvs.
Fiind o afacere de familie, punem accentul pe relaţiile de lungă durată, ceea ce ne face un partener de încredere. Valorile și angajații noștri sunt importanți pentru noi.
montaj si livrare hale metalice

AVANTAJE

Dacă optaţi pentru o hală metalică, veţi obţine nu doar timp scurt de montaj şi livrare dar şi costuri minime de întreţinere, servicii flexibile înainte, în timpul şi după ce a fost construită hala metalică, consultanță şi o durată lungă de viaţă a acesteia
De la o fermă la spațiu pentru birouri, de la o arenă de echitație la un hangar pentru aeronave, vă ajutăm să găsiți soluția cea mai bună, adaptată perfect cerințelor dvs. Frisomat deține controlul asupra întregului proces de producție al halei industriale pe care doriți s-o construim. De la proiectare la dezvoltare și de la transport la montaj. Construcțiile noastre prefabricate din oțel laminat la rece utilizează cu 30% mai puțin oțel, fiind cu toate acestea solide și durabile. Din acest motiv halele Frisomat sunt ușor de transportat și montat.