Sunteti aici: Acasa » 7 solutii constructive » home

Sigma

Constructie industrial prefabricata, cu cele mai rezistente sectiuni Sigma

  • Sectiuni Sigma - Sectiunile noastre de top in ceea ce priveste rezistenta, fabricate din otel HSS laminat la rece, asigura o constructie care va rezista chiar si in cele mai vitrege conditii meteorologice.
  • Inaltime si latime - Avand o deschidere maxima de 18 de metri si pereti laterali de 6 metri, in hala dumneavoastra tip Sigma poate incapea aproape orice.
  • Detaliere perfecta - Finalizati procesul de construire a depozitului Sigma cu usi mici sau mari, luminatoare de acoperis, planseu intermediar si culoarea RAL preferata.

 

Constructia industriala din otel va fi ridicata extrem de rapid de catre doi montatori specializati Frisomat.

FUNDATII PREFABRICATE DIN BETON »
STALPI DIN OTEL GALVANIZAT »
PIESE DE CONEXIUNE DIN OTEL »
CALITATE LA COAMA »
CONTRAVANTUIRE PENTRU O REZISTENTA SI MAI MARE »
ALEGETI TIPUL DE IZOLATIE »
ACOPERIS DIN OTEL »
LUMINATOR DE ACOPERIS IN COAMA »
JGHEABURI DIN OTEL PENTRU SIGMA »
PROTECTIE IN CAZ DE INCENDIU »
INCHIDERI PERIMETRALE DIN OTEL »
USA SECTIONALA DE MARI DIMENSIUNI »
MEZANIN PENTRU SPATIU SUPLIMENTAR »

FUNDATII PREFABRICATE DIN BETON

Beton prefabricat

Noi pregatim planurile si detaliile de executie pentru fundatiile de beton. Acest lucru inseamna ca va fi construita rapid si in mod eficient. Mai mult decat atat, constructia dumneavoastra poate fi mutata fara nicio problema.

 

Beton turnat pe santier

Aveti un teren aparte ce necesita fundatii speciale? Doriti un planseu de beton in constructia dumneavoastra industriala? Nicio problema, sistemul inteligent de construire Frisomat garanteaza montajul impecabil pe majoritatea santierelor.

 

Punctele de ancorare sunt gata

Furnizam intotdeauna un numar suficient de puncte de ancorare, corect pozitionate. Astfel, echipele noastre de montaj pot ridica imediat constructia dumneavoastra.

STALPI DIN OTEL GALVANIZAT

Stalpi din otel cu sectiune Sigma

Hala tip Sigma poarta numele sectiunilor din otel pe care le folosim pentru stalpi. O sectiune Sigma ofera mai multa rezistenta pentru a permite construirea de hale cu deschideri mari. Inaltimea la streasina a acestor constructii este intre 2.5 si 5 metri.

 

Otel laminat la rece, de calitate superioara

Intotdeauna folosim otel HSS pentru sectiunile, stalpii si tablele noastre din otel. Acest tip de otel este galvanizat cu zincare de 275 grame pe metru patrat, pentru a garanta durabilitate maxima. Rezultatul: constructia dumneavoastra din otel va fi extrem de rezistenta.

 

Stalpi prefabricati din otel

Uneltele de taiat si seturile de sudura vor fi inutile pe santierul dumneavoastra Toate componentele, inclusiv stalpii din otel, sunt produse in fabrica noastra inainte de a fi utilizate. Acest lucru inseamna ca toate punctele de conexiune se afla in pozitia corecta si se potrivesc perfect. Aceasta metoda de construire garanteaza un montaj foarte rapid.

PIESE DE CONEXIUNE DIN OTEL

Sudati in prealabil

Piesele de conexiune ale halei dumneavoastra sunt elementele cele mai importante. Acestea sunt ‘piatra noastra de temelie’. De aceea piesele de conexiune din otel sunt pregatite in avans, la fabrica noastra. Intreaga constructie din otel va fi apoi ridicata cu ajutorul buloanelor si suruburilor.

 

Piese de conexiune prefabricate

Desigur, toate piesele de conexiune si piesele de colt sunt prevazute cu toate punctele de prindere necesare pentru stalpi si grinzile de acoperis. Astfel timpul alocat ridicarii constructiei dumneavoastra din otel se reduce la minimum.

 

Pregatit pentru viitor

Doriti sa extindeti hala dumneavoastra in viitorul apropiat? Daca da, piesele noastre de conexiune sunt deja pregatite pentru acest lucru. Structura dumneavoastra din otel poate ramane pe loc atunci cand vom adauga metri in plus halei metalice Sigma.

CALITATE LA COAMA

Coama de acoperis a constructiei metalice sau a depozitului va garanta integritatea constructiei dumneavoastra. De aceea folosim acelasi otel laminat la rece si galvanizat pe care il utilizam la stalpi si acoperis. Are aceeasi grosime si este la fel de rezistent.

 

Pregatit in avans

Procesul de productie a halei industriale este coordonat intr-o asemenea masura incat structura poate fi ridicata rapid pe santier. Piesele de coama sunt pregatite la fabrica noastra cu cele mai noi echipamente. In acest fel garantam integritatea constructiei dumneavoastra, precum si viteza de construire.

 

Fara grinzi cu zabrele la acoperis

Acoperisul din otel al depozitului dumneavoastra Sigma este indeajuns de rezistent pentru a se autosustine fara elemente suplimentare de sprijin. Acest lucru inseamna ca inaltimea la streasina nu este cea maxima, iar unghiul de inclinare de 22° va permite sa stivuiti chiar si mai sus, sub coama.

CONTRAVANTUIRE PENTRU O REZISTENTA SI MAI MARE

Ce se intampla daca vantul incepe sa bata?

Constructia dumneavoastra din otel este extrem de usoara si eficienta. Acest lucru este un avantaj, dar nu afecteaza rezistenta constructiei? Absolut deloc. Testele si calculele realizate de noi si verificate de institute de profil arata foarte clar ca toate constructiile noastre industriale pot rezista la intemperii, la fel ca orice alta constructie din otel.

 

Contravantuire din otel

O contravantuire bine gandita este esentiala pentru rezistenta si integritatea constructiei dumneavoastra. Aceste elemente din otel dintre stalpii verticali mentin fermitatea constructiei, chiar si pe vreme rea sau incarcari extreme. Deoarece le construim cu multa grija si dibacie, acestea aproape ca nici nu se observa. Contravantuirea face parte din specificatia standard a constructiei dumneavoastra Sigma.

ALEGETI TIPUL DE IZOLATIE

Temperaturi placute

Vara e prea cald si iarna e prea frig? Nu si in halele industriale sau in cladirile pentru birouri, datorita izolatiei cu care noi le prevedem. Alegem impreuna materialul izolant pe care il preferati, in functie de destinatia constructiei dumneavoastra.

 

Panouri sandwich sau casete metalice cu izolatie la interior

Intr-un depozit sau intr-o magazie este nevoie doar de montarea casetelor cu izolatie la inchiderile perimetrale, pentru a avea o izolatie adecvata. Totusi, in cazul in care constructia dumneavoastra are ca destinatie showroom sau spatiu de birouri, cel mai bine este sa incorporati panouri sandwich in peretii constructiei dumneavoastra. Acestea pastreaza in permanenta temperatura la un nivel confortabil.

ACOPERIS DIN OTEL

Table trapezoidale din otel

Acoperisul constructiei dumneavoastra Sigma este construit din tabla trapezoidala de otel galvanizat si prevopsit, care garanteaza rezistenta maxima si scurgerea optima a apelor pluviale. In plus, aspectul este contemporan si modern, mai ales ca puteti alege din 15 culori RAL pentru hala pe care o doriti.

 

Otel de inalta calitate

Tablele trapezoidale de acoperis sunt la fel de rezistente ca stalpii si grinzile pe care sunt asezate. Folosim acelasi otel HSS galvanizat, pregatit chiar de noi la fabrica noastra. Deschiderea maxima a halei tip Sigma ajunge la 18 metri.

 

Meccano de la A la Z

Iar specialistii nostri monteaza cu viteza luminii acoperisului. Piesele de conexiune sunt stabilite in prealabil si pregatite la fabrica noastra. Apoi pe santier, finalizam montajul cu viteza luminii, cu ajutorul suruburilor si buloanelor.

LUMINATOR DE ACOPERIS IN COAMA

Permite patrunderea luminii naturale

Lumina naturala este esentiala pentru constructia dumneavoastra. Puteti alege iluminarea electrica, dar aceasta este adeseori inutila datorita luminatorului elegant de acoperis, care se afla pe toata lungimea constructiei dumneavoastra si care este mult mai eficient.

 

Soliditate - un as in maneca

Puteti alege singur cata lumina doriti sa patrunda in constructia dumneavoastra si unde. Inginerii nostri vor calcula stabilitatea constructiei dumneavoastra in avans. Panourile pentru lumina naturala nu afecteaza aceasta integritate.

 

Luminator in acoperis

Panourile transparente vor fi facute pe masura de catre Frisomat si pregatite la fabrica noastra inainte de montaj. Prin urmare, acestea vor fi incorporate la fel de rapid ca toate celelalte componente ale depozitului sau constructiei industriale tip Sigma.

JGHEABURI DIN OTEL PENTRU SIGMA

Apa pluviala se scurge repede

Unghiul de inclinare a acoperisului depozitului dumneavoastra Sigma este de 22 grade, ceea ce inseamna ca apa se va scurge cu usurinta de pe acoperisul dumneavoastra. Noi colectam apa pe partile laterale, in jgheaburi mari de acoperis si burlane din otel.

 

Discret

Puteti alege culoarea jgheabului si a burlanelor. Noi le furnizam standard, in aceeasi culoare ca inchiderea acoperisului, pentru a le face cat mai discrete posibil. Totusi, puteti alege o alta culoare, pentru contrast.

 

PROTECTIE IN CAZ DE INCENDIU

Respecta toate standardele

Hala metalica Sigma adera la liniile directoare europene cu privire la siguranta in caz de incendiu in constructiile industriale. Constructiile noastre respecta standardul BS1-d0. Siguranta in caz de incendiu va fi garantata, chiar daca izolati constructia cu vata minerala bazaltica sau cu panouri sandwich.

 

Trape de fum in acoperis

Fumul, gazele sau alte substante nocive se evacueaza rapid printr-o trapa de fum, iar constructia dumneavoastra este ventilata corespunzator. La cererea dumneavoastra putem incorpora mai multe trape de fum in locurile in care acestea sunt foarte folositoare (deasupra masinilor, la birouri, etc.)

INCHIDERI PERIMETRALE DIN OTEL

Table trapezoidale din otel

Montam tablele trapezoidale pe stalpii din otel pentru a conferi inchiderile perimetrale ale halei. Inchiderile perimetrale sunt fabricate din acelasi otel HSS laminat la rece ca si restul constructiei dumneavoastra.

 

Dumneavoastra alegeti tipul de inchideri pentru pereti

Doriti inchideri cu pereti metalici? Daca da, puteti alege culoarea din gama noastra de 15 culori RAL. De asemenea puteti opta pentru inchideri din sticla sau lemn. Exista si posibilitatea sa puteti lasa partea laterala deschisa complet sau partial: orice este posibil.

USA SECTIONALA DE MARI DIMENSIUNI

Putem monta diverse tipuri de usi

Constructia dumneavoastra trebuie sa fie flexibila si usor de folosit pentru angajati, precum si pentru produsele si materiile prime. In acest sens putem incorpora o usa mare in hala, usa ce poate fi culisanta sau sectionala, cu actionare automata. Totul depinde de ceea ce doriti.

 

Mai lata? Mai inalta? Mai multe? Va oferim dimensiunea dorita. 

Avantajul halei metalice Frisomat? Este extrem de flexibila. Dumneavoastra alegeti latimea sau inaltimea usilor si le pozitionati in hala acolo unde doriti.

MEZANIN PENTRU SPATIU SUPLIMENTAR

Un etaj superior in cadrul halei industriale

Aveti nevoie de spatiu in plus pentru depozitare sau pentru un birou? In caz afirmativ, cea mai buna varianta este montarea unui planseu intermediar intr-o parte a constructiei metalice. Veti dubla astfel spatiul utilizabil din interiorul halei.

 

Toate construite in acelasi timp

Toate materialele pentru mezanin vor fi produse in fabrica noastra, inainte de a fi montate. Acest lucru inseamna ca veti avea un singur furnizor pentru hala pe care o doriti si pentru mezanin.

 

Ideal ca spatiu de birouri

Mezaninele sunt alegerea perfecta pentru zona de birouri. In acest fel puteti combina hala industriala cu spatiul pentru birouri intr-un singur loc.