Sunteti aici: Acasa » 7 solutii constructive » home

Omega

Depozite semirotunde din otel, pentru stocare permanenta sau temporara

  • Dimensiunea potrivita – Omega este potrivita pentru deschideri intre 7 si 20 metri, pana la o inaltime maxima de 7.5 metri - dumneavoastra alegeti dimensiunile, noi va construim hala semirotunda Frisomat.
  • Exista multe optiuni – Structura eleganta Omega face ca acest depozit sa fie foarte potrivit pentru destinatia depozit cereale, hangar pentru avioane, atelier sau hambar.
  • Detalii de finisaj asa cum doriti. – Aveti nevoie de foarte multa lumina in interior? O usa mare? Nicio problema: vom construi depozitul dvs. Omega exact asa cum doriti. Semirotund.

 

Halele metalice Frisomat sunt ridicate foarte repede si sunt extrem de rezistente. In plus depozitul semirotund Omega poate fi usor demontat si repozitionat.

ALEGETI USA PE CARE O DORITI »
INCHIDERI METALICE INTELIGENTE »
PANOURI TRANSLUCIDE »
ACCESORII PRACTICE »
FUNDATII REZISTENTE PENTRU OMEGA »
IZOLATIE PENTRU PROUDSELE DVS. »

ALEGETI USA PE CARE O DORITI

Usa culisanta de exterior

Frisomat poate adauga halei metalice Omega o usa culisanta de exterior. Aceasta se va potrivit perfect cu celelalte componente ale constructiei dvs., avand in vedere ca este fabricat din acelasi otel si se integreaza perfect cu intreaga constructie. In plus puteti alege culoarea usii.

 

Latime maxima

Dumneavoastra veti decide cat de mare sa fie usa culisanta de exterior. Aceasta poate fi la fel de mare ca si constructia, pentru ca aeronavele, utilajele sau materialele/produsele voluminoase sa poata intra si iesi cu usurinta din depozitul dvs.

INCHIDERI METALICE INTELIGENTE

Hala semirotunda cu latime de pana la 20 de metri

Omega a fost primul nostru tip de hala si, chiar si atunci, era mult mai avansata decat halele existente in acea vreme. Deschiderea semirotunda poate avea latimea de pana la douazeci de metri si inaltimea de nu mai putin de 7.5 metri in zona centrala a halei. Aceasta va ofera un spatiu de depozitare incredibil de mare in interior.

 

Otel HSS de cea mai buna calitate

Inchiderile depozitelor Omega sunt fabricate din otel de calitate superioara, capabil sa reziste la cele mai severe conditii meteorologice. Coroziune, ploaie, grindina, soare etc.: Omega este ferita de toate acestea.

 

Stalpi din otel si pane din lemn

Inchiderea metalica este asezata pe o structura extrem de puternica din stalpi din otel (IPE sau tubular, in functie de reglementarile locale). Pe langa faptul ca veti avea o structura rezistenta si stabila, hala va fi ridicata cu viteza luminii - adica exact ceea ce cautati.

PANOURI TRANSLUCIDE

Lumina naturala in depozitul dvs.

Bineinteles ca ati dori foarte multa lumina in depozitul dvs. Si nu aveti nevoie deloc de energie electrica pentru aceasta. Cu doar cateva panouri translucide veti obtine acelasi efect, dar fara a da bani pe energia electrica. In plus, lumina naturala este mult mai placuta.

 

Montata direct

In momentul ridicarii depozitului metalic va vom monta direct si panourile translucide. Acestea sunt produse in fabrica noastra pentru a fi montate rapid, cu piese de conexiune in pozitiile corecte.

ACCESORII PRACTICE

Usile si ferestrele vor fi montate exact acolo unde doriti

In general depozitele Omega au doar o usa culisanta la intrare, dar aceasta nu e obligatorie: puteti specifica daca doriti o usa culisanta pe o anumita parte, o usa laterala, o usa prevazuta cu usa de acces, o usa cu fereastra sau orice altceva. Este doar alegerea dvs.

 

Fara lucruri inutile.

Omega este cel mai functional depozit din otel galvanizat laminat la rece. In momentul proiectarii acordam maxima atentie cerintelor dumneavoastra: spatiul interior generos va ofera libertate completa pentru a putea folosi depozitul dvs. cum doriti.

FUNDATII REZISTENTE PENTRU OMEGA

Fundatii de beton

Vom ridica depozitul Omega pe fundatii izolate din beton, executate conform planurilor furnizate de specialistii nostrii. Depozitul metalic va fi ancorat direct pe acestea. Preferati fundatiile de beton sau folositi grinzi de fundare din beton? Daca da, noi vom ancora structura din otel folosind kituri de ancoraj sau tije filetate.

 

Desi poate fi mutata, hala ramane rezistenta.

Punctul forte al halei tip Omega este flexibilitatea acesteia. Doriti sa mutati depozitul peste cateva luni sau peste cativa ani intr-o alta zona a santierului dvs.? Nicio problema: puteti demonta depozitul fara probleme, separandu-l de fundatiile de beton si ridicandu-l din nou in alta parte, fara pericolul de a exista un impact negativ asupra rezistentei halei.

IZOLATIE PENTRU PROUDSELE DVS.

Izolatie de inalta calitate

Indiferent de vreme, doriti ca interiorul depozitului dvs. sa fie un spatiu placut si uscat. Izolatia noastra de calitate superioara va ofera toate acestea. Noi o montam in interiorul inchiderii din otel, in scopul de a preveni condensul si de a evita temperaturi extreme in interior.

 

Dar nu este obligatoriu

Nu sunteti obligat sa aveti izolatie in hala dvs. tip Omega. Nu este absolut necesar pentru depozitarea anumitor marfuri, astfel ca nu trebuie sa cheltuiti in plus in acest moment.