Sunteti aici: Acasa » 7 solutii constructive » home

Flatro

Constructie industriala din otel cu rezistenta foarte mare, cu acoperis tip terasa

  • Ferme de acoperis tip terasa – Constructia din otel a halei tip Flatro este si mai rezistenta, datorita fermelor din otel laminate la rece.
  • Deschidere mare – Avand deschiderea de 25 metri, Flatro este potrivita pentru orice aplicatie industriala.
  • Detaliere perfecta – Finalizati constructia din otel, avand posibilitatea de a alege detalii precum izolarea, luminatoare elegante la acoperis si mezanin.

 

Flatro este perfecta pentru a fi folosita ca showroom, cladire de birouri sau ca unitate de productie mare. Doi montatori Frisomat va vor construi depozitul intr-un timp foarte scurt.

OTEL SI BETON: O COMBINATIE CASTIGATOARE »
STALPI SOLIZI DIN OTEL »
PIESE DE CONEXIUNE DE CEA MAI BUNA CALITATE »
COAMA DE ACOPERIS REZISTENTA »
CONTRAVANTUIRE FERMA »
IZOLATIE PENTRU CONSTRUCTIA DVS. DIN OTEL »
OTEL GALVANIZAT - PE ACOPERIS »
LUMINATOR DE ACOPERIS PENTRU O LUMINA NATURALA OPTIMA »
JGHEABURI SI BURLANE DIN OTEL PENTRU ACOPERISURI »
PROTECTIE IN CAZ DE INCENDIU »
INCHIDERI »
USA SECTIONALA »

OTEL SI BETON: O COMBINATIE CASTIGATOARE

Fundatii prefabricate din beton

Constructia industriala din otel este rezistenta – are o fundatie solida. Fundatia din beton  este adaptata perfect constructiei dvs. si asigura stabilitate si durabilitate.

 

O alta posibilitate este pardoseala din beton sau grinda de soclu.

Puteti, desigur, sa construiti o hala Flatro din otel si pe fundatii din beton turnat. In acest caz noi stabilim punctele de ancorare din pardoseala de beton, pentru a permite ridicarea rapida si eficienta a structurii din otel.

 

Pe orice fundatie.

Doriti sa construiti pe un teren accidentat? Pe o panta descendenta? Elementele noastre de fundatie sunt potrivite pentru acest lucru – pe orice amplasament si pe orice fundatie.

STALPI SOLIZI DIN OTEL

Coloane din otel cu inaltimea de 8 metri

Inaltimea minima pentru Flatro este de 4 metri, iar cea maxima este de 8 metri. Obtinem aceasta inaltime folosind coloane din otel foarte solid, cu sectiunile duble Sigma. Aceasta metoda de construire garanteaza ca hala va fi solida, chiar si in cele mai vitrege conditii meteorologice si de incarcare.

 

Ferme de acoperis

Flatro va ofera cea mai mare deschidere la un acoperis tip terasa - o latime de pana la 25 metri. Pentru a obtine aceasta deschidere, noi consolidam structura acoperisului cu ferme montate pe culme, adica adaugam ferme si grinzi suplimentare in structura acoperisului cladirii.

 

Otel de inalta calitate

Toate elementele constructive din component halei sunt fabricate din otel HSS de inalta calitate, laminat la rece si galvanizat. Datorita faptului ca o pregatim in propria fabrica, finalizarea constructiei se face cu viteza luminii.

PIESE DE CONEXIUNE DE CEA MAI BUNA CALITATE

Piese de conexiune foarte solide.

In punctele in care stalpii verticali si grinzile din structura acoperisului se intalnesc, noi montam piese de colt care desavarsesc constructia dvs. Aceste piese de conexiune sunt pregatite dinainte de lucratorii din fabrica noastra. Astfel, avem siguranta ca piesa de conexiune se va potrivi perfect la montaj.

 

Otel de inalta calitate

Piesele de colt existente in constructia Flatro sunt fabricate din acelasi otel ca cel folosit pentru toate celelalte componente ale halei dvs. In plus, sistemul nostru Meccano asigura pregatirea acestora pentru o asamblare rapida, la fel ca grinzile, stalpii din otel si inchiderile lateriale si de acoperis.

 

Pregatit pentru dezvoltare.

Constructia Flatro poate avea inaltimea pe care o doriti. Insa nu e obligatoriu sa se construiasca totul in acelasi timp. Doriti sa extindeti ulterior lungimea constructiei dumneavoastra? Daca da, piesele de conexiune sunt prevazute deja cu tot ceea ce trebuie, pentru a putea realiza acest lucru. Prin urmare, adaugarea unor elemente suplimentare halei dumneavoastra se poate face foarte repede si fara a demola constructia existenta.

COAMA DE ACOPERIS REZISTENTA

O deschidere de maximum 25 metri

Flatro pare plata, dar nu este. Datorita unghiului mic de inclinare a acoperisului, am reusit sa marim deschiderea constructiei dumneavoastra la 25 metri, pastrand eficienta canalelor de scurgere pentru apele pluviale.

 

Grinda de culme a acoperisului folosita drept cheie de bolta.

Grinzile de acoperis fabricate din otel se imbina la mijlocul constructiei, intr-o piesa de coamă la acoperis, facuta pe masura. Aceasta componenta prefabricata a fost construita in fabrica noastra si este prevazuta cu toate punctele de conexiune necesare pentru o montare rapida.

CONTRAVANTUIRE FERMA

Extra durabilitate datorita contravantuirii

O constructie care are inaltimea de 8 metri, latimea de 25 metri si, in anumite cazuri, lungimea de 50 metri este foarte expusa la vant. Pentru a oferi constructiei o mai mare durabilitate, construim contravantuiri in acoperis si in panourile laterale ale halei. Contravantuirea face parte din specificatiile standard ale halei Flatro.

 

Contravantuire discreta

Contravantuirea este legata in structura si ofera constructiei acel aspect industrial caracteristic. Toate contravantuirile noastre sunt fabricate folosind un otel de aceeasi calitate.

IZOLATIE PENTRU CONSTRUCTIA DVS. DIN OTEL

Nu exista risc de transfer termic sau condens

Constructia industriala din otel poate face fata oricarei temperaturi. In plus: datorita izolarii corespunzatoare, nu veti simti nici frigul, nici caldura din exterior. Temperatura optima se pastreaza, astfel incat nu exista risc de aparitie a condensului nici in interior.

 

Vata minerala bazaltica, vata minerala de sticla sau panouri sandwich.

Puteti alege dumneavoastra modalitatea de izolare a constructiei Flatro. Vata minerala bazaltica si vata minerala de sticla sunt mai rentabile decat panourile sandwich, dar acestea din urmă cresc si mai mult gradul de izolatie. Nu este nicio diferenta in ceea ce priveste asamblarea: noi pregatim toate materialele izolante in fabrica noastra si le asamblam rapid pe santier. Aceasta inseamna ca nu aveti nevoie de un furnizor extern pentru materialele izolante.

OTEL GALVANIZAT - PE ACOPERIS

Acoperis plat din otel.

Inclinarea acoperisului cladirii dvs. Flatro este de 1.72 grade, care arata perfect plata. Astfel constructia din otel va arata foarte moderna si eleganta. O constructie cu un acoperis tip terasa ca acesta face ca hala tip Flatro sa fie potrivita pentru orice destinatie: de la showroom-uri la birouri, inclusiv cladiri industriale.

 

Table trapezoidale din otel

Toate tablele pentru acoperis de pe hala Flatro sunt construite din otel HSS laminat la rece si galvanizat, care este durabil, usor și rezistent la coroziune. Panourile din profil laminat de pe acoperis sunt RAL 9002 (culoare: gri-alb). In partea de sus izolatia de face cu placi de vata mineral de 50 sau 100 mm, acoperite cu o membrane PVC de 1,5mm grosime, termosudata. Astfel, etanseitatea este garantata.

LUMINATOR DE ACOPERIS PENTRU O LUMINA NATURALA OPTIMA

Lumina naturala prin acoperis

Hala dvs. Flatro are destinatia showroom sau cladire de birouri? Daca da, veti avea nevoie de foarte multa lumina. Lumina patrunde prin ferestre si panouri din sticla, dar cel mai interesant aspect este acela ca patrunde printr-un luminator care se afla deasupra constructiei dvs.

 

Alegerea va apartine

Doriti ca hala Flatro să fie inundata de lumina zilei? Atunci optati pentru luminator in apropiere de coama de acoperis, deasupra intregii lungimi a constructiei dvs. Sau doriti sa alegeti mai multe panouri transparente mai mici, pozitionate in puncte strategice? Toate aceste optiuni sunt disponibile.

JGHEABURI SI BURLANE DIN OTEL PENTRU ACOPERISURI

Sistem de scurgere perfect

Constructia dvs. Flatro pare plata, dar nu este. Unghiul de inclinare a acoperisului de minimum 1.72 grade este suficient pentru a oferi un sistem eficient de scurgere a apelor pluviale si a zapezii care se topeste, chiar daca temperaturile de afara sunt foarte mici.

 

Jgheaburi si burlane de scurgere din otel, pentru acoperis.

Jgheaburile si burlanele de scurgere pentru acoperisul cladirii dvs. din otel sunt perfect integrate in constructia generala. Folosim acelasi otel HSS prelucrat la rece si furnizam componente de aceeasi culoare ca invelisul acoperisului sau al peretelui dvs. In plus, jgheaburile acoperisului sunt pregatite pentru a se potrivi in totalitate in locurile aferente, datorita sistemului comod Meccano. Doriti ca burlanele de scurgere sa aiba o culoare diferita pentru a contrasta cu acoperisul? Nicio problema!

PROTECTIE IN CAZ DE INCENDIU

Respecta standardele legale

Depozitele realizate de noi trec fara probleme testul cerintelor legale de prevenire a incendiilor. Acestea sunt mult mai sigure decat nivelul de siguranta necesar, chiar si in ceea ce priveste siguranta in caz de incendiu. Sistemele noastre constructive sunt in conformitate cu Bs1-d0, cel mai strict standard european.

 

Trape de fum pentru o mai buna ventilatie

Fumul si gazele daunatoare pot fi evacuate prin trapele de fum din acoperisul depozitului Flatro. Noi ne ocupam de montarea acestor trape de fum, astfel ca nu este nevoie sa angajati o terta parte pentru aceasta componenta esentiala a cladirii dvs.

INCHIDERI

Dumneavoastra alegeti dimensiunea.

Constructiile Flatro au latimea de maximum 25 m si inaltimea de 8 metri. Dumneavoastra alegeti lungimea. Ulterior, puteti oricand sa extindeti constructia dvs. sau sa o cuplati la o alta hala, fara ca structura existenta sa fie modificata esential.

 

Inchideri din tabla de otel

Folosim otel HSS de cea mai buna calitate, care provine de la furnizori cu o reputație extraordinara, exclusiv pentru peretii din otel din constructia Frisomat. Toate tablele trapezoidale sunt produse la fabrica noastra.

 

Dvs. alegeti culoarea

Inchiderile din otel a peretilor cladirii dvs. Frisomat sunt disponibile in 15 culori RAL. Puteti, de asemenea, sa optati pentru pereti din lemn sau cu geamuri. Un depozit Flatro nu are nevoie de pereti laterali, daca nu doriti.

USA SECTIONALA

O usa mare sau mica?

Problema nu este daca doriti o usa in unitatea dvs., ci marimea pe care trebuie s-o aiba. Va fi de ajuns pentru dvs. o usă de acces? Sau doriti ca usa sa fie aproape la fel de lata ca latimea constructiei dvs. - ideal pentru hangare de avioane sau depozit etc.? Usile noastre extra-late ofera aceasta optiune.

 

Usa sectionala sau usa culisanta

Va fi de-ajuns o usa culisanta din otel? Daca da, o vom monta in acelasi timp cu celelalte componente ale constructiei dvs. Doriti o usa sectionala in hala Flatro? Daca da, vom furniza toate punctele de ancorare si vom monta usa la final.