Sunteti aici: Acasa » 7 solutii constructive » home

Flatrigma

Hale industriale elegante, cu acoperis plat

  • Acoperis plat elegant – Cu un unghi de inclinatie minim de 1.72,° depozitul pe care il doriti capata un aspect contemporan, modern si elegant.
  • Mai mult decat o hala industriala – Hala Flatrigma este perfecta pentru un showroom, un spatiu de productie, o cladire de birouri, etc.
  • Maximum de spatiu – Cu pereti laterali de pana la opt metri, nu va fi nicio problema daca doriti sa integram un etaj superior in depozitul dvs. Flatrigma, datorita mezaninului foarte util.

 

Halele metalice Flatrigma sunt montate cu rapiditate de doi specialisti Frisomat, cu ajutorul unei macarale usoare.

PE ORICE FUNDATIE »
STALPI DIN OTEL CU INALTIMEA DE PANA LA 8 METRI »
PIESE DE CONEXIUNE DIN OTEL »
PIESA DE COAMA DIN OTEL »
CONTRAVANTUIRE DIN OTEL »
IZOLATIE DE INALTA CALITATE »
INCHIDERE DE ACOPERIS »
LUMINATOR DE ACOPERIS »
JGHEAB DE ACOPERIS »
ACCESSORII »
PROTECTIE IN CAZ DE INCENDIU »
INCHIDERI PERIMETRALE DIN OTEL »
USA SECTIONALA »

PE ORICE FUNDATIE

Grinzi prefabricate din beton

Noi fixam stalpii halei industriale Flatrigma pe fundatii din beton executate in prealabil pornind de la planurile furnizate de specialistii nostrii. Le echipam cu piese de conexiune potrivite pentru stalpi, iar hala este construita rapid si eficient.

 

Un planseu de beton sau o grinda

Aveti deja fundatii de beton? Perfect, atunci va vom anunta in prealabil modalitatea exacta in care trebuie sa incorporati punctele de fixare in placa sau grinda de beton.

STALPI DIN OTEL CU INALTIMEA DE PANA LA 8 METRI

Stalpi din otel de inalta calitate

Stalpii halei industriale Flatrigma sau ai showroom-ului sunt elementele cele mai importante din constructia metalica. Frisomat foloseste intotdeauna otel HSS de inalta calitate, galvanizat cu zinc. Astfel puteti fi sigur ca structura din otel este de cea mai buna calitate.

 

Cu o inaltime de pana la 6 metri

Flatrigma este o hala cu acoperis plat. Dvs. alegeti inaltimea halei: intre patru si sase metri. Astfel Flatrigma este potrivita pentru toate tipurile de aplicatii: inclusiv cladiri de birouri, hale industriale, showroom-uri etc.

 

Folositi la maximum avantajul inaltimii

Nu va fi nicio problema daca veti dori sa incorporati un mezanin intr-o hala mare tip Flatrigma. Sistemul nostru unic de mezanine din otel va ajuta sa utilizati la maximum tot interiorul halei dvs.

PIESE DE CONEXIUNE DIN OTEL

Extra-rezistenta

Rezistenta este cea mai importanta caracteristica a halelor noastre din otel. La fel este si in cazul halei tip Flatrigma. Pentru a garanta ca showroom-ul sau hala dvs. industriala din otel o sa-si pastreze mereu forma, asamblam profilele verticale si orizontale folosind piese de conexiune extrem de rezistente.

 

Pregatite pentru a fi montate

Piesele de conexiune pentru depozitul dvs. Flatrigma sunt produse la fabrica noastra, la fel ca toate celelalte elemente. Prin urmare furnizam aceste componente gata de a fi montate, toate piesele de conexiune si gaurile fiind pozitionate exact cum trebuie. Sunt necesari doi montatori Frisomat, care termina de asamblat cu viteza luminii.

PIESA DE COAMA DIN OTEL

Deschidere de maximum 20 metri

Flatrigma nu este complet plata. Dar nu este intamplator. Datorita unghiului mic de inclinare a acoperisului (1.72°), am reusit sa crestem deschiderea halei dvs. la 20 metri. Pe langa acest aspect, o panta mica este chiar necesara pentru un sistem de scurgere eficient.

 

Coama de acoperis cu destinatia cheie de bolta.

Profilele din otel se intersecteaza in mijlocul constructiei intr-o piesa de coama special conceputa. Aceasta componenta a fost produsa la fabrica noastra si a fost dotata cu toate piesele de conexiune necesare pentru un montaj rapid.

CONTRAVANTUIRE DIN OTEL

Vremea este urata? Nicio problema.

Profilele din otel si inchiderile perimetrale utilizate in hala Flatrigma rezista la conditii meteorologice severe. Pentru a conferi extra rezistenta halei dumneavoastra instalam contravantuire in peretii laterali si in acoperis. Acest lucru inseamna ca Flatrigma va rezista cu brio la rafalele de vant.

Contravantuirea face parte din specificatia standard a halei industriale.

 

Integrare perfecta

Contravantuirea este fabricata din aceleasi materiale identice celor utilizate pentru structura. Prin urmare, contravantuirea se va integra perfect in hala dvs. Flatrigma.

IZOLATIE DE INALTA CALITATE

Intotdeauna la temperatura ideala

Foarte multi oameni vor lucra in curand in hala dvs. Flatrigma sau veti primi clienti si vizitatori. Si bine inteles ca doriti sa existe o temperatura ambientala placuta: nici prea cald, nici prea rece. Veti obtine acest rezultat cu ajutorul izolatiei noastre.

 

Alegeti izolatia pe care o doriti.

Noi oferim mai multe solutii pentru izolarea halelor metalice Flatrigma. In unele cazuri veti avea deja izolatie adecvata datorita casetelor structurale umplute cu vata sau a membranei anti-condens. Insa panourile sandwich sunt o varianta mult mai eleganta in cele mai multe cazuri. Totul depinde de destinatia halei.

INCHIDERE DE ACOPERIS

Aspect modern

Acoperisul halei Flatrigma este aproape plat. Panta acoperisului este de numai 1.72 grade, deci hala dvs. are un aspect modern, neted si rezistent - perfect pentru un showroom, o cladire de birouri sau o hala industriala mare.

 

Tabla cuta inalta pentru acoperis

Panourile din tabla prevopsita pentru acoperis sunt in culori standard RAL 9002 (culoare: alb-gri). Acestea sunt acoperite cu izolatie din vata minerala de inalta densitate. Membrana din PVC hidroizoleaza complet pe termen lung. Desigur, puteti construi un luminator de acoperis, asigurandu-va astfel ca patrunde suficienta lumina naturala in interior.

 

Tabla prefabricata din otel

Toate tablele din otel ale halei Flatrigma sunt produse in fabrica noastra din Anvers si pregatite pentru a fi montate rapid pe santier. Sistemul unic Meccano de la Frisomat asigura instalarea rapida si eficienta a halei de catre doi montatori.

LUMINATOR DE ACOPERIS

Permite patrunderea luminii naturale

Intentionati sa folositi hala Flatrigma ca showroom? Doriti sa expuneti masini sau alte echipamente? Daca da, atunci inseamna ca aveti nevoie de cat mai multa lumina naturala. Aceasta se poate obtine cu ajutorul suprafetelor vitrate, precum si cu luminatoare in acoperis.

 

Instalare rapida

Aveti nevoie de numai un antreprenor care sa furnizeze si sa asambleze hala Flatrigma. Frisomat furnizeaza nu numai componentele din otel. Avem grija si de luminatorul de acoperis. Aceasta este rapida, eficienta si reprezinta o garantie a calitatii.

JGHEAB DE ACOPERIS

Jgheab de acoperis din otel

Jgheaburile de acoperis si burlanele de scurgere vor fi facute din acelasi otel HSS galvanizat si laminat la rece ca intreaga dvs. hala. Chiar si culoarea este identica. Acest lucru inseamna ca burlanele nu vor iesi in evidenta, iar constructia dvs. isi va pastra aspectul elegant la exterior.

Doriti totusi ca burlanele dvs. de preluare a apelor pluviale sa aiba o alta culoare? Frisomat va ofera culoarea preferata. 

 

Toate acestea sunt luate deja in considerare.

Hala Flatrigma pare plata, dar nu este. Cu o panta a acoperisului de numai 1.72 grade, garantam scurgerea eficienta a apelor pluviale. In plus, inginerii nostri vor gandi atent numarul de burlane de care aveti nevoie pentru ca apele pluviale sa se scurga corect.

ACCESSORII

Flexibilitatea si libera alegere

Puteti specifica accesoriile pe care sa le montam in hala dvs. ferestre, usi mici sau mari? Un mezanin? Panouri din lemn pe un perete lateral? Flatrigma se remarca prin flexibilitate maxima, ceea ce inseamna ca puteti avea exact hala de care aveti nevoie.

 

Echipam Flatrigma dupa cum doriti

Desigur, felul in care este echipata hala metalica va depinde de domeniul de activitate al afacerii dvs. Design-ul se va baza pe ideile si perspectivele dvs.

PROTECTIE IN CAZ DE INCENDIU

Incendiu? Nu intrati in panica!

Va veti dota hala si cu stingatoare de incendiu. Siguranta in caz de incendiu este o prioritate si pentru noi. Hala este dotata cu spatiu pentru trape de fum in acoperis, prin care gazele, fumul si alte substante daunatoare se pot evacua. Halele noastre din otel respecta Bs1-d0, cel mai strict standard posibil.

 

Mai multa siguranta in caz de incendiu datorita izolatiei

Panourile sandwich care pastreaza hala dvs. calda in timpul iernii pot avea au si un efect ignifug. Aceasta va ofera certitudinea ca ii veti putea evacua in siguranta pe angajatii dvs.

INCHIDERI PERIMETRALE DIN OTEL

Table trapezoidale din otel

Toate partile laterale din otel ale halei dvs. tip Flatrigma sunt produse din otel HSS galvanizat si laminat la rece in fabrica noastra.

 

Otel sau lemn?

Inchiderile perimetrale pentru hala dvs. Flatrigma sunt disponibile in 15 culori RAL. Insa puteti opta si pentru pereti vitrati sau din lemn, ceea ce va conferi halei dvs. un efect unic. Daca nu doriti, atunci puteti lasa partea laterala deschisa - Flatrigma nu are nevoie deloc de pereti laterali daca nu doriti.

 

Cat de mare doriti

Hala tip Flatrigma ofera o deschidere maxima de 20 de metri, dar puteti cupla doua hale pentru a avea un spatiu in interior cu latimea de 40 de metri, cu doar un rand de stalpi montati pe mijloc. Doriti in viitor sa extindeti lungimea halei dvs.? Acest lucru poate fi realizat. Si nici macar nu este nevoie sa modificam hala existenta!

USA SECTIONALA

Usa sectionala sau culisanta

Doriti o usa culisanta? Preferati o usa sectionala complet automata? Sau sunt de ajuns doar cateva usi pentru a avea acces la hala dvs.? Dumneavoastra alegeti, noi construim.

 

O usa mare sau mica?

Structura din otel a halei Flatrigma este indeajuns de rezistenta pentru a putea avea mai multe usi cu diferite dimensiuni. Inginerii nostri vor lucra cu precizie la integritatea halei dvs.