Sunteti aici: Acasa » 7 solutii constructive » home

Ceptra

Stabilitate suplimentara pentru deschideri mari

  • Inaltimi mari – Hala din otel cu inaltime de pana la 9 metri si latime de 35 metri, perfecta pentru un spatiu de birouri sau o unitate de productie.
  • Stabilitate sporita – Fermele acoperisului garanteaza un nivel inalt de stabilitate, chiar si in conditii extreme.
  • Otel de inalta calitate – Hala este construita integral din otel HSS laminat la rece, de cea mai buna calitate, existand diverse posibilitati de personalizare a constructiei.

Depozitul Ceptra va fi montat de doi specialisti Frisomat in conformitate cu toate reglementarile si standardele in vigoare.

FUNDATII STABILE »
OTEL GALVANIZAT, CU INALTIMI DE PANA LA NOUA METRI »
PIESE DE CONEXIUNE EXTREM DE REZISTENTE »
PIESA DE COAMA DA TUSA FINALA A HALEI DUMNEAVOASTRA. »
REZISTENTA ESTE ASIGURATA DATORITA CONTRAVANTUIRII »
IZOLATI-VA HALA »
TABLE TRAPEZOIDALE PE ACOPERIS »
PANOURI TRANSPARENTE »
JGHEABURI DE CULOAREA HALEI »
PERSONALIZATI-VA HALA »
SIGURANTA IN CAZ DE INCENDIU »
PERETI DIN OTEL REZISTENTI SI COLORATI »
USI SECTIONALE PENTRU O MAI MARE FLEXIBILITATE »

FUNDATII STABILE

Fundatii din beton

Pe langa panourile si stalpii din otel, furnizam si planurile necesare executarii fundatiilor , din beton. Acestea sunt furnizate cu toate punctele de conexiune necesare pentru hala dumneavoastra, iar constructia va fi ridicata cu viteza luminii.

 

Pe plansee din beton si grinzi de soclu

Doriti sa construiti o hala tip Ceptra pe o fundatie existenta? Nicio problema. Putem, de asemenea, sa ancoram hala dumneavoastra pe o grinda din beton sau un planseu din beton. In acest caz vom discuta despre pozitionarea exacta a punctelor de ancorare a acestor stalpi.

OTEL GALVANIZAT, CU INALTIMI DE PANA LA NOUA METRI

Inaltime de la patru la noua metri
Datorita sistemului flexibil de construire, Ceptra poate avea inaltimea intre 4 si 9 metri si latimea intre 15 si 35 metri. Indiferent de dimensiunea pe care o doriti, Ceptra este raspunsul perfect.

 

Sectiuni Sigma rezistente

Noi folosim otel HSS in sectiune dubla Sigma, exclusiv pentru stalpii halei dumneavoastra. Aceasta va permite sa creati o structura rezistenta, care sa-si pastreze in acelasi timp si greutatea mica.

 

Controlul calitatii efectuat in mod strict

Tot otelul folosit pentru stalpii si structura acoperisului este produs in propria noastra fabrica din Anvers, Belgia. De asemenea verificam periodic calitatea otelului laminat la rece al furnizorilor nostri, pentru ca toti clientii nostri sa beneficieze intotdeauna de cel mai rezistent otel, care sa respecte cele mai stricte standarde de productie.

PIESE DE CONEXIUNE EXTREM DE REZISTENTE

Elemente esentiale

Piesele de coama si de conexiune ale constructiei sunt esentiale pentru integritatea structurii metalice. Aceste componente sunt produse si personalizate in fabrica noastra. Astfel putem pastra conditii controlate si putem garanta faptul ca hala dumneavoastra va fi de calitatea net superioara.

 

Piese de conexiune prefabricate

Fiecare piesa de conexiune este livrata de fabrica noastra cu gaurile perforate si cu punctele de conexiune in pozitiile corecte. Acest lucru inseamna ca structura metalica a halei dumneavoastra se va asambla perfect atunci cand va fi ridicata. Acest lucru reduce din timpul de constructie.

PIESA DE COAMA DA TUSA FINALA A HALEI DUMNEAVOASTRA.

Coama de acoperis prefabricata, extra-rezistenta

Piesa de coama pentru hala Ceptra este realizata in fabrica proprie, de catre specialistii nostri. Acest lucru permite piesei de conexiune rezistente sa fie montata rapid pe santier, ceea ce va garanta inca de la inceput soliditatea halei dumneavoastra.

 

Unghi de inclinare a acoperisului de zece grade

Acoperisul halei Ceptra are o panta de 10 grade. Acest aspect confera depozitului dvs. un aspect modern si contemporan, ideal pentru un depozit, un showroom spatios sau pentru birouri. Acest lucru este posibil pentru ca hala Ceptra poate fi adaptata perfect la cerintele constructive ale dumneavoastra: un planseu intermediar pentru mai multe birouri, o copertina pentru un spatiu mai mare de depozitare, etc.

REZISTENTA ESTE ASIGURATA DATORITA CONTRAVANTUIRII

Contravanturi din otel

O hala din otel cu inaltimea de noua metri este expusa destul de mult vantului si seismului. Dar nu este nicio problema: Noi fixam sistemele de contravantuire intre stalpii inchiderilor laterale si in acoperis, pentru a oferi si mai multa rezistenta si rigiditate intregii constructii. Pentru ca noi fabricam aceste componente pe masura, acestea se vor potrivi perfect si se vor monta extrem de rapid in depozitul pe care-l construim pentru dumneavoastra.

Contravantuirea este o caracteristica standard a halei tip Ceptra.

 

Productie interna

Folosim otel de aceeasi calitate superioara precum cel folosit pentru stalpi si inchiderea acoperisului. Prin urmare, intregul dvs. depozit este fabricat din otel HSS, care respecta cele mai stricte cerinte de calitate.

IZOLATI-VA HALA

Ideal pentru o cladire de birouri

Datorita peretilor drepti si a plafonului orizontal, Ceptra este cea mai potrivita pentru a fi utilizata ca spatiu de birouri. Mai mult decat atat, hala poate fi izolata corespunzator destinatiei ei. Astfel, angajatii dumneavoastra lucreaza in permanenta la o temperatura placuta.

 

Vata minerala sau panouri sandwich? Dumneavoastra decideti!

Ne vom bucura sa discutam impreuna despre optiunile pe care le oferim pentru izolarea perfecta a halei Ceptra. Panourile sandwich de inalta calitate au cei mai mari coeficienti de izolare termica si prezinta un aspect elegant. Casetele metalice cu izolatie din vata de sticla sau vata minerala sunt o alternativa pentru spatiile ce necesita flexibilitate. Specialistii nostri va vor ghida cu placere in luarea unei astfel de decizii.

TABLE TRAPEZOIDALE PE ACOPERIS

Otel rezistent

Acoperisul halei Ceptra consta in table trapezoidale din otel , prevopsite, care sunt galvanizate si cu un strat de protectie rezistent la orice conditii meteorologice. Folosim numai otel HSS de la furnizorii cu o reputatie foarte buna.

 

Pe comanda si in orice culoare

La fabrica noastra din Anvers prelucram toate elementele metalice la dimensiunile potrivite. Acest lucru le permite montatorilor nostri sa inceapa lucrul imediat, datorita componentelor prefabricate. Dumneavoastra alegeti culoarea pentru acoperis, dintr-o gama de 15 culori RAL, de la galben si verde la rosu si albastru - sau orice alta combinatie doriti. Acest lucru va permite sa personalizati acoperisul halei exact asa cum va place.

PANOURI TRANSPARENTE

Lumina naturala prin acoperis

Care este cea mai buna modalitate de a avea destula lumina naturala in interior? Un luminator in acoperis. Acesta consta in panouri transparente din policarbonat multicameral, rezistent, pozitionat pe lungimea halei, permitand astfel luminii naturale sa patrunda fara probleme. Nu aveti nevoie de un luminator de acoperis? Nicio problema, exista numeroase alte optiuni.

 

Luminator de acoperis la alegere

Doriti un luminator pozitionat langa coama? Sau preferati un panou in partile laterale ale acoperisului, prin care sa patrunda lumina zilei? Doriti mai multe benzi mici? Dumneavoastra alegeti. Toate tablele trapezoidale sunt pregatite, furnizate si montate de echipele Frisomat. Acest lucru inseamna ca aveti nevoie de un singur furnizor care sa echipeze complet hala dumneavoastra.

JGHEABURI DE CULOAREA HALEI

Jgheab din otel pentru acoperis

Noi montam jgheaburi si burlane din otel pentru ca apele pluviale sa se scurga rapid in eventualitatea unor precipitatii abundente. Jgheaburile de acoperis au aceeasi culoare ca si celelalte table din otel din hala dvs. Functional si discret.

 

Evacuarea eficienta a apelor pluviale

Inginerii nostri calculeaza numarul de burlane necesare, in functie de inclinatia acoperisului si de marimea halei pe care o construim pentru dumneavoastra. In orice situatie hala metalica nu va acumula niciodata apa, nici in timpul ploilor torentiale.

PERSONALIZATI-VA HALA

Deciziile va apartin

Desi otelul galvanizat reprezinta temelia halei Ceptra, o puteti adapta pe deplin dorintelor dumneavoastra si conform cerintelor date de destinatie. Doriti sa includeti un planseu intermediar, pentru zona de birouri? Ferestre sau usi suplimentare? Un perete de compartimentare? Toate acestea sunt posibile. Putem furniza usi mari de acces si usi culisante pentru a imbunatati accesul. Posibilitatile sunt practic nelimitate: rampe de incarcare, copertine, poduri rulante, etc.

 

Perfect integrate

Intrucat Frisomat monteaza toate accesoriile, va veti bucura de faptul ca exista un singur furnizor care se ocupa de tot. In plus, echipele noastre experimentate garanteaza ca hala dumneavoastra va fi montata rapid si corect.

SIGURANTA IN CAZ DE INCENDIU

Pereti si usi de protectie la foc

Ne asiguram ca hala dumneavoastra este un loc sigur. Trapele de fum actionate manual sau electric asigura evacuarea rapida a fumului. In plus, puteti imbunatati nivelul de evacuare cu ajutorul peretilor de compartimentare rezistenti la foc si usilor de evacuare rezistente la foc.

 

Standarde stricte de siguranta in caz de incendiu

Depozitul Ceptra respecta standardul Bs1-d0 de siguranta in caz de incendiu, cel mai strict standard la momentul actual. In plus, toate depozitele noastre respecta cerintele legale.

PERETI DIN OTEL REZISTENTI SI COLORATI

Inchideri perimetrale cu table trapezoidale din otel galvanizat

Tablele noastre trapezoidale au un aspect elegant si modern, dar nu numai atat. Sunt si extrem de rezistente. Deoarece sunt fabricate din acelasi otel HSS din care sunt produsi stalpii halei, stabilitatea este asigurata.

 

Puteti alege din 15 culori.

Furnizam inchiderile perimetrale in 15 culori RAL. Puteti folosi culorile logo-ului firmei dumneavoastra sau puteti alege un gri elegant sau verde inchis. Puteti chiar alterna culorile! Astfel, hala va avea mai multa personalitate sau chiar culorile companiei dumneavoastra.

 

Montaj rapid

Panourile de perete vor fi montate de doua ori mai repede datorita sistemului unic de construire. Doi montatori si o macara usoara pe camion vor finaliza lucrul.

USI SECTIONALE PENTRU O MAI MARE FLEXIBILITATE

Accesibilitate optima

Accesul utilajelor si vehiculelor mari in hala dumneavoastra este, desigur, foarte important. In functie de destinatia spatiului noi putem dota hala industriala cu o usa de marimea solicitata. In plus, aceasta se va integra perfect in hala si va fi montata pe parcursul ridicarii constructiei. Un pachet simplu pentru o utilizare si mai usoara.

 

Usa culisanta sau sectionala

Doriti o usa sectionala automata? Sunteti in cautarea unei usi culisante mari? Nu este nicio diferenta pentru noi: vom construi hala dumneavoastra repede si complet, asa cum am convenit.