Sunteti aici: Acasa » 7 solutii constructive » home

Astrigma

Depozit elegant, cu un spatiu maxim pentru interior

  • Deschideri mici si mari – Depozitul dvs. va avea latimea de pana la 21 metri si inaltimea de pana la 7 metri. Nu exista limite in ceea ce priveste lungimea pe care o alegeti pentru depozitul dvs. 
  • Otel de cea mai buna calitate – Sectiuni, piese de colt, coame si ferme de acoperis - toate sunt fabricate din otel HSS galvanizat.
  • Depozitare si productie ideale – Doriti sa va extindeti fabrica cu un depozit sau un spatiu de productie? Sunteti in cautarea unei modalitati rentabile pentru extinderea fermei dvs.? Astrigma este raspunsul perfect.

Ridicarea unei hale Astrigma se face extrem de rapid. Doi montatori cu experienta si o macara usoara pot finaliza sarcina in doar cateva saptamani!

FUNDATII PE CARE PUTETI CONSTRUI »
STALPI DIN OTEL: USORI SI REZISTENTI »
CONSTRUCTIA DVS. DIN OTEL - MONTATA CU VITEZA LUMINII »
CONTRAVANTUIRE DIN OTEL »
ADAUGATI O USA IN HALA METALICA »
IZOLATIE EXTRAORDINATA PE TOATE ELEMENTELE DE INCHIDERE LATERALA »
UN ACOPERIS METALIC PENTRU CONSTRUCTIA DVS. »
UN ACOPERIS DIN TABLA, CU LUMINATOR »
JGHEABURI DIN OTEL PREVOPSIT, PERFECT INTEGRAT »
OFERITI CLADIRII DVS. DIN OTEL GALVANIZAT UN ASPECT UNIC »
SIGURANTA IMPOTRIVA INCENDIILOR IN CONSTRUCTIA INDUSTRIALA »
PERETI DIN OTEL PENTRU CONSTRUCTIA DVS. »

FUNDATII PE CARE PUTETI CONSTRUI

Constructie din otel pe fundatii solide

Depozitul dvs. Astrigma poate fi ridicat oriunde. In functie de destinatia depozitului dvs. si de fundatia existenta, noi vom alege cea mai potrivita forma de fundatie: blocuri din beton executate in santier, blocuri prefabricate din beton, o podea noua din beton sau una existenta, o grinda de soclu din beton etc. Exista posibilitati pentru fiecare santier in parte.

 

Doriti sa construiti un depozit metalic pe un teren accidentat? Nicio problema!

Terenul de pe santierul dvs. este accidentat? Aceasta nu reprezinta o problema, deoarece vom folosi o grinda de soclu din beton pentru a fixa depozitul dvs. Astrigma la un nivel uniform. Sistemele noastre flexibile pentru fundatii permit ridicarea depozitului sau unitatii dvs. din otel pe orice tip de fundatie.

 

Stabilitate garantata

Ce tip de fundatie este cel mai potrivit pentru dvs.? Acest lucru va depinde de conditiile reale de pe santier. Specialistii nostri vor fi incantati sa analizeze impreuna cu dvs. care sunt fundatiile cele mai potrivite pentru obiectivul dvs.. In orice caz, depozitul dvs. va fi protejat impotriva intemperiilor.

STALPI DIN OTEL: USORI SI REZISTENTI

Stalpi din otel proiectati si fabricati la noi

Toti stalpii metalici din depozitul dvs. Astrigma sunt proiectati si produsi in propria noastra fabrica. Acest lucru ne permite verificarea si asigurarea calitatii otelului de la inceput pana la sfarsit. Aceasta inseamna ca puteti fi sigur ca respectiva constructie din otel poate rezista la cele mai severe conditii meteorologice.

 

Otel galvanizat de grad inalt

Noi folosim exclusiv otel HSS galvanizat si laminat cu aliaj de zinc-magneziu. Aceasta ne permite sa obtinem o capacitate portanta maxima, cu o greutate mimima; totodata protejam constructia dvs. impotriva agentilor corozividin aer, nisip, ploi si grindina.

 

Personalizare cu flexibilitate nelimitata

Dvs. veti alege inaltimea depozitului dvs. Astrigma - intre 4 si 7 metri. Noi pregatim in prealabil stalpii metalici, cu toate piesele de conexiune necesare. Astfel, montarea la santier se face intr-un timp mult mai scurt. In plus, dvs. veti decide daca doriti sa adaugati constructiei dvs. din otel anumite culori sau izolatie, luminatoare de acoperis, usi mari sau mici etc.

CONSTRUCTIA DVS. DIN OTEL - MONTATA CU VITEZA LUMINII

Stalpi prefabricati, spre coama de acoperis

Panele, stalpii, coamele de acoperis, piesele de conexiune si grinzile metalice sunt proiectate si produse dinainte in fabrica noastra, in conditii strict controlate. Aceasta ne ofera posibilitatea de a garanta rezistenta constructiei dvs. chiar inainte de asamblarea unor componente.

 

Doi constructori experti

Doi montori si o macara usoara: doar de atat este nevoie pentru montarea depozitului dvs. Astrigma pe santier de la inceput la sfarsit. Datorita suruburilor si buloanelor brevetate, sudarea nu este necesara. In plus, piesele de conexiune standardizate fac ca totul se desfasoara cu viteza luminii.

 

Stalpi din otel usor

Fiecare stalp din constructia dvs. Astrigma din otel poate fi transportat si instalat de doi montori. Toate componentele sunt suficient de rezistente pentru a rezista unor conditii de amplasament specific zonei dumneavoastra . Garantia este data de calitatea superioara a otelului 

CONTRAVANTUIRE DIN OTEL

Rezistenta la intemperii

Contravantuirile verticale si orizontale asigura o rezistenta si o rigiditate in plus, atat in caz de sarcini orizontale (vant si seism), cat si de sarcini verticale (zapada).

 

Indiferent de dimensiunea constructiei dvs.

Datorita contravantuirilor, constructia dvs. tip Astrigma ramane ferma si stabila. Latimea sau lungimea deschiderii constructiei nu sunt importante - contravantuirile verticale sunt solutii inteligente pentru toate dimensiunile. Contravantuirile sunt proiectate si incluse la fiecare constructie.

 

Otel de calitate superioara, produs la fabrica noastra

Otelul pentru contravantuiri este, de asemenea, procesat la propria noastra fabrica. Acest otel respecta aceleasi cerinte de calitate ca celelalte componente ale depozitului dvs. Astrigma.

ADAUGATI O USA IN HALA METALICA

Flexibilitate maxima

Doriti o usa culisanta in exterior, prin care sa poata intra utilajele si vehiculele dvs.? Daca da, o vom instala chiar noi. Aveti nevoie de o usa sectionala sau de una extra-lata? Nicio problema - flexibilitatea pe care o doriti e garantata.

 

Perfect integrata

Usa dvs. sectionala se integreaza perfect in cladire. Dvs. alegeti dimensiunea, culoarea si metoda de operare - noi vom furniza informatiile in ceea ce priveste inchiderile de calitate superioara. In plus, nu exista nicio limita in privinta numarului de usi pe care le poate avea constructia dvs., avand in vedere ca acestea nu afecteaza rezistenta constructiei.

 

Detalii de finisaj - asa cum vi le doriti

Doriti o usa mare de aceeasi culoare RAL pe care o are si constructia dvs.? Sau preferati un contrast izbitor? Vreti sa fie cu operare manuala? Electrica? O usa cu panouri transparente? Orice este posibil. Noi putem monta si usi sectionale in zonele laterale, fara ca acestea sa aiba un impact negativ asupra rezistentei.

IZOLATIE EXTRAORDINATA PE TOATE ELEMENTELE DE INCHIDERE LATERALA

Diferite tipuri de izolatii

Dvs. alegeti cum doriti sa fie izolata constructia dvs.: cu vata din sticla sau vata minerala, panouri sandwich sau cu membrana anti-condens in acoperis. Toate materialele sistemele izolante sunt produse in propriul nostru atelier si sunt expediate alaturi de componentele din otel pentru constructii. Aceasta inseamna ca nu veti pierde nici macar o secunda pentru ridicarea constructiei.

 

Cu panourile sandwich, obtineti cel mai bun rezultat

Folosind panourile sandwich, veti beneficia de cea mai buna izolatie. In plus, aceste panouri se integreaza perfect in constructia dvs. si pot fi montate repede. Acestea confera constructiei dvs. un aspect contemporan si sunt potrivite pentru toate tipurile de aplicari: Hale industriale, ateliere, depozite etc.

 

Astrigma cu destinatia depozit frigorific, cu izolatie adecvata

Depozitul dvs. Astrigma poate fi folosit fara nicio problema si ca depozit frigorific. Folosind panouri sandwich de grosime corespunzatoare, veti putea sa pastrati temperatura necesara in interior. Acest lucru se poate obtine si in zone cu temperaturi ridicate.

UN ACOPERIS METALIC PENTRU CONSTRUCTIA DVS.

Rezista la intemperii

Acoperisul depozitului dvs. suporta toate acestea: vant, grindina, ploaie, zapada, soare etc., toate acestea afecteaza enorm inchiderea acoperisului. De aceea noi tratam inchiderea acoperisului depozitului dvs. Astrigma cu o foi de table rezistente la decolorare si la uzura. Datorita acestora, depozitul rezista mai mult si isi pastreaza aspectul nou.

 

Table trapezoidale

Tablele trapezoidale de pe acoperisul dvs. Astrigma rezista la sarcini semnificative. In plus, acestea confera depozitului dvs. din otel un aspect modern si contemporan. In combinatie cu panouri sandwich, constructia devine extrem de rezistenta si izolata perfect.

 

Productia se face in propria noastra fabrica

Noi producem toate inchiderile acoperisului pentru depozitul dvs. Astrigma in propriu nostru atelier. Astfel, avem posibilitatea de a controla procesul de productie si de a garanta calitatea cea mai buna. Toate inchiderile acoperisului sunt fabricate prin folosirea aceluiasi material ca cel pentru pereti.

UN ACOPERIS DIN TABLA, CU LUMINATOR

Luminatoare de acoperis pentru lumina naturala

Luminatoarele sunt cele mai rentabile si reprezinta modalitatea cea mai simpla de a aduce lumina naturala in depozitul dvs.. Tot noi vom instalam luminatoare transparente din poliester in acoperis, pe toata lungimea depozitului dvs., pentru a beneficia de maximum de lumina naturala.

 

Integritate si izolatie garantate

Luminatoarele de acoperis nu pun in pericol rezistenta constructiei dvs. din otel. In plus, deoarece incorporam corespunzator luminatorul, izolatia depozitului dvs. ramane in perfecta stare. In plus, putem garanta un finisaj impecabil cu o coama de acoperis adecvata.

 

Puteti face orice modificare doriti

Doriti un luminator pe toata lungimea depozitului dvs.? Sau numai deasupra zonei unde se afla biroul? Doriti sa alegeti panouri transparente in zona laterala a constructiei dvs.? Dvs. stabiliti cata lumina naturala doriti sa intre in cladirea dvs.

JGHEABURI DIN OTEL PREVOPSIT, PERFECT INTEGRAT

Scurgere corespunzatoare a apelor pluviale

Avand in vedere ca inevitabil va ploua pe acoperisul dvs., scurgerea eficienta a apelor pluviale este esentiala. Aceasta este obtinuta cu un sistem care evacueaza integral toata apa de pe acoperis.

 

Pozitionare personalizata

Pozitionarea exacta a burlanelor de acoperis si de scurgere va fi stabilita in functie de numarul de metri patrati ai depozitului. In acest scop specificam intotdeauna necesitatea unor burlane centrale, din otel prevosit, in special pentru cladirile mai mari sau cu acoperisul avand mai multe pante.

 

Un design elegant

Burlanele de scurgere si jgheaburile sunt fabricate din aceeasi tabla de otel ca celelalte componente ale depozitului dvs. Astrigma. Astfel apa pluviala nu se infiltreaza, iar depozitul dvs. isi va pastra aspectul elegant si contemporan.

OFERITI CLADIRII DVS. DIN OTEL GALVANIZAT UN ASPECT UNIC

Ferestre si usi

Doriti o usa de intrare langa usa cea mare din depozitul dvs.? Un rand de ferestre in zona in care este pozitionat biroul dvs.? Nicio problema. Putem incorpora fara nicio problema ferestre, usi obisnuite si usi de siguranta in depozitul dvs. Astrigma. Este posibil chiar si sa includem o usa de intrare in usa sectionala. Acest lucru va va permite sa utilizati cladirea la maximum.

 

Rampe de incarcare, cortine si poduri rulante

Interiorul depozitului dvs. va putea fi echipat cu ce doriti, cu un birou sau un mezanin, sau cu o rampa de incarcare pentru vehiculele care transporta marfuri. Aveti nevoie de un pod rulant? Sau de copertine pentru spatiu de depozitare in plus? Nicio problema, le vom instala in depozitul dvs.

SIGURANTA IMPOTRIVA INCENDIILOR IN CONSTRUCTIA INDUSTRIALA

Trapa de fum

O trapa de fum sporeste siguranta depozitului dvs. Astrigma in caz de incendiu. Aceste trape pot fi deschise automat sau manual.

 

Pereti rezistenti la foc si usi rezistente la foc

Doriti si mai multa siguranta in caz de incendiu pentru camerele depozitului dvs., echipandu-le cu pereti rezistenti la foc si usi rezistente la foc? Daca da, vom adauga sisteme izolante  necombustibil corespunzator. Acesta va proteja impotriva incendiului atat personalul dvs., cat si tot ce se afla in depozitului dvs.

 

Standarde stricte de securitate in caz de incendiu

Depozitul dvs. Astrigma respecta standardul Bs1-d0 privind siguranta in caz de incendiu. Mai mult decat atat, toate depozitele noastre respecta cerintele legale.

PERETI DIN OTEL PENTRU CONSTRUCTIA DVS.

Protectie impotriva coroziunii

Toate materialele din depozitul dvs. Astrigma sunt protejate impotriva factorilor corozivi exterior , a ploii, a razelor solare si a grindinei. Dvs. veti alege invelisul dorit (poliester, plastisol sau PVDF), iar Frisomat va avea grija sa fie tratate adecvat din timp.

 

O alta optiune: fara pereti laterali

Bineinteles, nu este nevoie ca peretii de inchidere sa fie montati intre stalpii din otel. Stalpii sunt cei care sprijina intreaga constructie si reprezinta structura de rezistenta a  halei dvs. Prin urmare, lipsa unei inchideri nu afecteaza integritatea constructiei. Aceasta este o varianta inteligenta si rentabila, in cazul in care nu aveti nevoie neaparata de pereti laterali pentru depozitul dvs.

 

Optiuni de izolare

Doriti sa izolati depozitul dvs.? Daca da, aveti mai multe optiuni: panourile sandwich ofera cea mai buna izolatie, iar casetele metalice cu izolatie - prin folosirea vatei minerale sau din sticla – reprezinta o solutie cu mare flexibilitate. In orice caz, noi vom asigura o izolare perfecta.