Sunteti aici: Acasa » 7 solutii constructive » home

Astra

Hala metalica spatioasa si practica, potrivita pentru spatii de productie si depozitare.

  • Deschidere mare - Cladirea dumneavoastra cu structura metalica poate fi de pana la 35 de metri deschidere libera, fara limita de lungime. Cu panta de 10 grade la acoperis nu veti pierde niciun centimetru de spatiu de depozitare.
  • Design elegant – Grinzile sistemului Astra,  se potrivesc perfect impreuna cu stalpii profil dublu sigma  si confera constructiei dvs. de otel un aspect elegant.
  • Nenumarate destinatii pentru depozitare – Utlizati constructiile Astra pentru destinatii ca spatii de productie, hangare pentru aeronave, arene interioare de echitatie.

La fel ca si celelalte hale Frisomat, depozitul dvs. Astra va fi montat intr-un timp extrem de scurt de catre constructori de specialitate.

 

FUNDATII DE NEZDRUNCINAT »
CLADIREA INDUSTRIALA ARE O INALTIME DE MAXIMUM NOUA METRI »
PIESA DE LEGATURA REZISTENTA, PENTRU DURATA MAXIMA »
PIESA DE COAMA PRECISA SI SOLIDA »
CONTRAVANTUIRE PENTRU REZISTENTA SUPLIMENTARA »
IZOLATIE PENTRU POSIBILITATI SUPLIMENTARE »
Inchidere solida de acoperis in culoarea dumneavoastra corporativa. »
PANOURI TRANSLUCIDE »
JGHEABURI METALICE DE ACOPERIS LA DIMENSIUNILE NECESARE »
ACCESORII PENTRU PERSONALIZAREA DEPOZITULUI DUMNEAVOASTRA »
FACETI DEPOZITUL DUMNEAVOASTRA CORESPUNZATOR NORME PSI »
PERETI DIN OTEL, REZISTENTI SI PLINI DE CULOARE »
USI SECTIONALE PENTRU MAI MULTA FLEXIBILITATE »
COPERTINA LA EXTERIOR »

FUNDATII DE NEZDRUNCINAT

Beton prefabricat

Constructia dumneavoastra poate fi montata atat pe fundatii izolate de beton cat si pe elemente de beton prefabricat. Aceasta reprezinta o modalitate durabila si rapida pentru ancorarea structurilor cladirii dumneavoastra. Aceasta va asigura faptul ca hangarul dumneavoastra va sta ferm pe temeliile sale.

 
Doriti o placa de beton pentru fundatiile halei dvs.? Sau o grinda de soclu de beton? Si acest lucru se poate rezolva de asemenea. In acest caz vom discuta pozitionarea exacta a punctelor de ancorare in prealabil, pentru ca asamblarea sa inceapa in cel mai scurt timp posibil.

 
Capabila de a rezista tuturor conditiilor metereologice. Ancorele corespunzatoare sau tijele filetate prevazute in fundatii mentin rezistenta depozitului dumneavoastra chiar si in cele mai extreme conditii.

CLADIREA INDUSTRIALA ARE O INALTIME DE MAXIMUM NOUA METRI

Structura de otel de inalta calitate
Grinzile si stalpii de sustinere ai depozitului Astra sunt 100% din otel GSS usor, galvanizat. Sectiunile duble Sigma reprezinta baza structurilor dumneavoastra din otel. Aceasta compozitie garanteaza o constructie stabila, robusta si rezistenta.

 

Productie interna

Frisomat are propria productie de structure metalice pentru depozitul dvs. Astra. In cadrul fabricii noastre de la Antwerp efectuam cele mai stricte controale de calitate pentru materiile prime  de otel intrate in fabrica si pentru intreaga noastra productie.

 

Noua metri de inaltime utilizabila
Inaltimea maxima utilizabila a constructiei dumneavoastra Astra este de noua metri. Aceasta reprezinta inaltimea coloanelor de otel din partile laterale ale depozitului, sub grinzi. Prin urmare, puteti face uz din plin de aceasta inaltime pentru depozitare sau ca spatiu de birouri.

 

Sunt noua metri o inaltime prea mare pentru dumneavoastra?

In acest caz, nu trebuie sa contruiti la o inatime atat de mare. Un depozit Astra este disponibil incepand cu o inaltime de patru metri. Acest spatiu este ideal pentru depozite mai mici.

PIESA DE LEGATURA REZISTENTA, PENTRU DURATA MAXIMA

Pregatit in fabrica

Rezistenta pieselor de legatura este cruciala pentru capacitatea portanta a intregii structure metalice. De aceea acordam o grija deosebita pregatirii acestor piese de legatura in fabrica noastra. In acest mod putem avea control deplin asupra conditiilor de lucru. Rezultatul: piese de conexiune care pot fi rapid fixate si sunt garantate a fi de cea mai inalta calitate.

 

10 grade panta la invelitoare
Panta acoperisului de zece grade. Toate piesele Astra de conexiune scot in prim plan unghi de 10 grade. Aceasta panta usoara la acoperis confera cladirii dumneavoastra un aspect industrial elegant, modern. La care adaugam avantajul de a utiliza intregul spatiu pentru depozitarea marfurilor si parcarea vehiculelor.

 

De la 15 la 25 metri
Depozitele Astra sunt disponibile in numeroase latimi cuprinse intre 15 la 25 de metri, fara niciun sprijin intermediar suplimentar. Va doriti o constructie mai mare? In acest caz aveti posibilitatea sa gestionati o deschidere de 50 de metri cu un singur rand de stalpi pe mijloc.

PIESA DE COAMA PRECISA SI SOLIDA

Piesa cruciala de legatura

Piesa de conexiune din coama este literalmente unul dintre punctele principale al constructieimetalice. Aceasta piesa de conexiune este necesara pentru a prelua incarcarile substantiale cauzate de vant, zapada si sarcini tehnice. Acesta este motivul pentru care este fabricata in prealabil la fabrica noastra din Antwerp, putand fi montata rapid si cu o foarte mare precizie.

 

Potrivirea perfecta

Toate componentele structurii metalice necesare pentru depozitul dumneavoastra sunt fabricate anticipat la dimensiunea necesara.

Grinda cu zabrele a acoperisului este de asemenea pregatita, tinandu-se cont de constructia specifica la care v-ati gandit. Acest sistem extrem de eficient este in concordanta cu panta acoperisului de 10 grade, conferind halei Astra un efect industrial, elegant si modern.

CONTRAVANTUIRE PENTRU REZISTENTA SUPLIMENTARA

Contravanturi metalice

Hala metalica pe care o doriti este construita in intregime din otel usor laminat la rece, care este stabil si capabil sa faca fata conditiilor meterologice si incarcarilor severe. Contravantuirea unei constructii este necesara pentru a suplimenta rezistenta constructiei si a asigura stabilitatea ei  sub incarcarile de vant, seism si zapada. Aceste elemente de otel incrucisate, confera rigiditate suficienta constructiei dumneavoastra pentru a face fata chiar si celor mai puternice incarcari.Contravantuirea este o caracteristica standard a tuturor halelor construite de Frisomat.

 

Productie interna

Contravantuirile sunt produse exclusiv in fabrica noastra. Utilizam de asemenea otel de la furnizorii nostri cu o reputatie extraordinara si o lista de referinte serioase. Verificam de asemenea procesul de productie de otel de la furnizorii nostri. Acest lucru ne permite sa garantam calitatea de la inceputul pana la sfarsitul procesului.

IZOLATIE PENTRU POSIBILITATI SUPLIMENTARE

De la depozit frigorific la birou

Puteti utiliza Astra ca unitate de depozitare, spatiu pentru birouri sau unitate de productie. Constructia de otel se preteaza perfect pentru a fi utilizata ca depozit frigorific. Avem izolatie specifica disponibila pentru orice aplicatie, pe care o putem potrivi in locul potrivit atunci cand montam unitatea dumneavoastra

 

Vata de sticla, vata minerala sau panouri sandwich

Sunt optiuni nelimitate pentru izolarea unitatii dumneavoastra Panourile sandwich elegante ce asigura izolatie termica maxima, precum confera unitatii dumneavoastra mai multa stabilitate Acest lucru este ideal daca doriti sa creati o zona de birouri in cadrul unitatii dumneavoastra Astra. Casetele metalice prevazute a fi isolate cu vata de sticla sau vata minerala reprezinta o solutie excelenta de inchidere si izolare pentru hala dumneavoastra, totodata asigurad o mare flexibilitate privind posibilitatile de executare goluri de usi si ferestre . Toate materialele izolante sunt pregatite potrivit proiectului si sunt livrate pentru montaj.

Inchidere solida de acoperis in culoarea dumneavoastra corporativa.

Tabla trapezoidala rezistenta

Acoperisul ce inchide hala dumneavoastra consta in foi de tabla profil trapezoidal, din otel S 280, galvanizat cu strat gros de zinc 275g/mp si pre-vopsite in 15 variante de culori RAL. Utilizam doar otel HSS de la furnizorii cu o reputatie solida.

 

Personalizate si avand culoarea pe care o doriti

Taiem si indoim toate foile de tabla la dimensiunile dorite, la fabrica noastra din Antwerp. Acest fapt le permite constructorilor nostri sa se apuce imediat de lucru pe santier, avand la dispozitie componentele perfecte prefabricate. Alegeti culoarea pentru acoperisul halei dumneavoastra dintr-o gara de colori 15 RAL, de la galben si verde la rosu si albastru - sau orice alta combinatie Acest fapt va permite personalizarea acoperisului constructiei in intregime pe placul dumneavoastra.

 

Alegerea detaliilor de finisare

Doriti un luminator pe acoperis? Izolatie suplimentara? Nicio problema. Vom discuta cu dumneavoastra in prealabil modalitatea in care vom amplasa aceste elemente pe acoperisul dumneavoastra astfel incat mai tarziu veti obtine exact constructia la care v-ati gandit.

PANOURI TRANSLUCIDE

Permiteti lumini sa intre

Bineinteles ca puteti furniza energie electrica in constructia dumnevoastra fara nicio problema. Cu toate acestea lumina naturala este mult mai placuta pe timpul zilei si mai economic. Este posibil sa adaugati un luminator de-a lungul cladirii dumneavoastra.

 

Oriunde pe acoperisul dumneavoastra

Doriti un luminator mare pe coama de acoperis a constructiei dumneavoastra? Diferite panouri translucide in pozitii specifice? Toate acestea se pot rezolva. Aceste panouri translucide nu afecteaza soliditatea cladirii dumneavoastra.

 

Facute pe masura

Foile dumneavoastra translucide sunt de asemenea pregatite, furnizate si montate de catre Frisomat. Acest lucru inseamna ca un singur furnizor va dota cladirea dumneavoastra in totalitate.

JGHEABURI METALICE DE ACOPERIS LA DIMENSIUNILE NECESARE

Evacuare eficienta a apei de ploaie

Constructia dumneavoastra din otel este de asemenea la adapost de vant si de lumina zilei. Cu toate acestea, cu siguranta doriti ca apa de ploaie sa fie evacuata cat mai repede posibil de pe acoperisul depozitului dumneavoastra din otel. Asa procedeaza si jgheaburile noastre de acoperis. Acestea sunt fabricate din acelasi otel laminat la rece si galvanizat precum constructia dumneavoastra. Acest lucru inseamna material solid.

 

Calculat cu precizie

Cat de lat trebuie sa fie jgheabul de acoperis? Si de cate burlane de otel aveti exact nevoie? Cu asta se ocupa inginerii nostri. Ei calculeaza numarul exact de burlane necesare, pentru a evita neplacerile cauzate de precipitatii.

 

Cincisprezece culori

Jgheaburile de acoperis se potrivesc exact cu hala pe care o doriti, atata timp cat veti alege culoarea pe care o vom aplica pe jgheaburi si pe burlanele de scurgere. Acestea pot fi evidentiate sau nu, dupa cum doriti.

ACCESORII PENTRU PERSONALIZAREA DEPOZITULUI DUMNEAVOASTRA

Utilarea halei pentru a corespunde nevoilor dumneavoastra

Va fi cladirea dumneavoastra utilizata in scurt timp ca unitate de depozitare, cu spatiu pentru birouri? Daca preferati sa construiti un mezanin pentru personalul dumneavoastra, ferestrele si usile sunt de asemenea extrem de importante. Veti utiliza spatiul pentru a parca avioane? In acest caz veti avea nevoie de o poarta mare. Pentru o arena ecvestra puteti lasa lateralele deschise.

Va vom amenaja depozitul pentru a corespunde perfect nevoilor companiei dumneavoastra. Posibilitatile sunt practic nelimitate. docuri de incarcare, copertine, poduri rulante, etc.

 

Perfect integrate

Ne vom consulta cu dumneavoastra in prealabil in privinta accesoriilor si echipamentului de care aveti nevoie in depozitul dumneavoastra. Vom produce noi insine aceste materiale sau le vom achizitiona de la unul dintre furnizorii nostri stabili. Atunci cand facem acest lucru, vom lua in considerare calitatea, timpul de executie si integrarea in unitate.

FACETI DEPOZITUL DUMNEAVOASTRA CORESPUNZATOR NORME PSI

Pereti si usi rezistente la foc

Materialul izolant al constructiei dumneavoastra de otel actioneaza ca ignifug perfect. La proiectarea cladirii dumneavoastra luam in considerare includerea unor pereti despartitori rezistenti la foc si usi. Acest lucru va spori siguranta angajatilor dumneavoastra, precum si protejarea bunurilor stocate in depozitul dumneavoastra.

 

Ventilarea fumului.

Ce se intampla in cazul izbucnirii unui incendiu? In acest caz o trapa de fum poate face minuni. Aceste trape de fum, montate in acoperis pot fi deschise automat sau manual. Acestea disperseaza rapid fumul. In plus, ele permit ca luminina naturala suplimentara sa intre in cladirea dumneavoastra de otel.

 

Standarde stricte de securitate la incendiu

Depozitul dumneavoastra este in conformitate cu standardul de siguranta la incendiu - de cea mai inalta calitate. Mai mult decat atat, toate depozitele noastre sunt in deplina conformitate cu cerintele legale.

PERETI DIN OTEL, REZISTENTI SI PLINI DE CULOARE

Foi trapezoidale robuste

Au fost montati stalpii? Si contravantuirile? In acest caz este momentul sa fixam inchiderea peretilor dumneavoastra din otel. Acestia sunt compusi din foi trapezoidale in otel HSS pre-vopsit cu un strat acoperitor de zinc pe metalul de baza. Aceasta compozitie asigura soliditate si o mare rezistenta in timp.

 

In culoarea dumneavoastra corporativa

Doriti o cladire rosie? Una verde? O cladire albastra cu dungi albe? Acest lucru se poate rezolva. Putem efectua inchiderea peretilor cladirii dumneavoastra in 15 culori RAL si in orice combinatii de culori alegeti. Toate componentele sunt vopsite in prealabil si fabricate la dimensiunile necesare astfel incat pot fi construite rapid si eficient pe santier de catre montatorii Frisomat.

USI SECTIONALE PENTRU MAI MULTA FLEXIBILITATE

De dimensiunile dorite. La latimea de care aveti nevoie. Veti folosi depozitul Astra pentru a gara avioane? Aveti nevoie sa manevrati la interior si exterior un tractor mare? Nicio problema. Usa dumneavoastra de la intrare va fi atat de inalta si lata cat este necesara, uneori chiar la dimensiunea intregului perete de fronton al cladirii dumneavoastra.


Va doriti o usa pietonala? O usa sectionala? O usa extra-lata? Vom  monta in cadrul depozitului Astra exact ce veti dori.

 
Alegerea usii nu va afecta integritatea constructiei pe care o doriti.

Indiferent de tipul pe care il veti alege, depozitul dumneavoastra din otel isi va pastra capacitatea maxima de incarcare si stabilitate.

COPERTINA LA EXTERIOR

Spatiu suplimentar de depozitare. Spatiul dumneavoastra nu se opreste la limita peretelui lateral. Prin adaugarea unei copertine puteti extinde spatiul de stocare cu cativa metri, ceea ce este ideal pentru bunurile care trebuiesc sa fie pastrate la loc uscat, insa nu este necesar sa fie depozitate in interior.

 

Confort suplimentar in interior

Incorporati un birou in cladirea dumneavoastra din otel galvanizat? In acest caz, lumina care trece direct prin ferestre poate avea un efect deranjant pe ecranele calculatoarelor personalului dumneavoastra. Veti tine deoparte lumina directa a soarelui si caldura cu ajutorul sistemelor noastre de parasolar.